Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılsevgiliye eşe evet ama öylesine kıza hayır muhtemelen daha önce biriyle olmuştur bende ağzımı başka erkeğin biyerinin değdiği yere süremem (sevgiliyi eşi zaten ilişkisi olmamıştan seçerim (bulamazsın derseniz de zaten aradığım da yok olursa diyorum)
01 Yorumla- +1 yıl
Peki merak ediyorum ; sen bu zamana kadar hiç bir kadınla bir şey yaşadın mı? Yok yaşamadınsa ve bunu bekliyorsan vallahi helal olsun.. Yok kedin yaşadıysan da karşındakinden böyle bir beklentin varsa hadi len oradan bi bitmediniz :D
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, karşı tarafıda düşünmek ilişkiye olumlu bir katkıdır.
Bazı hemcinslerim kendilerine oral yapılmasından hoşlansa da karşı cinse yapmaktan çekiniyorlar.
Eğer bakımlı bir insan ise karşı cinsime oral yapmak banada haz verir.
Şahsen her ilişkim de bakım konusuna önem vererek oral yapıyorum partnerime.00 Yorumla
+1 yılBen daha önce boşandığım exeşime pek yapmadım pral seksi kadınların ne kadar çok sevdiğini de burada gördüm bir dahaki evliligimde fazla fazla yapacağım
00 YorumlaÇok güzel yaparım, ben öyle boşalamam diyen bi hatunu üç kez boşaltmışlığım var prenstim ben valla bak 🙂
00 YorumlaGünün ve geleceğin için çam dikeceksin ruhun ve bedenin için @исмаил düt çamı sulamadan dikmeyeceksin @mı yalamadan s. kmeyeceksin😍😍😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak bayılırım.. gün boyu sıkılmam yapmaktan.. zevkli keyfli ve eğlencelidir..
00 Yorumla
+1 yılOral olmazsa olmazım bir kadının orgazm olmasının en büyük etkenlerinden biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer partnerim temiz ve onu sevdiysem yaparım.
00 Yorumla O olmadan olmaz hele dudakları ettiyse yerim o dudaklari
00 Yorumla
+1 yılBayılırım. Çok güzel temiz ve güzel kokulu * yalamak mmmmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOral seks yokksa, seks de yokktur
Benim için oral seks şart
00 Yorumla
+1 yılHarikayim diyenlerin 10 da 9 u bakirdir yav nsjdzmd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Yaptım ve çokta basarli olduğumu biliyorum bu konuda.
00 YorumlaBen yapmam çok titiz birisiyim kızların orası bana çok pis geliyo tabi hepsi değil ama tiskiniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Yapılmadan olur mu partnerin onun zevkini alınca kendisi de sürekli ister. Sen yapilmasini istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılKim istemez
Cevap sahibi+1 yılHic yapan oldu mu peki
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Aaa buda sorulurmu.. oral yapmadan seks olmazki ama zaten yaparım hemde saatlerce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinselliğin kişilere özel olduğunu hissettiren en önemli şeyi oral değilmidir sevilmezmi hiç hemde orgazm oluncaya kadar bazen orgazm olsada devam edilmeli
00 Yorumla
+1 yılHer türlü benimle yatağa girmeyi kabul eden her kadına yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnsevisme, oral ve diğer fanteziler olmadan ömür boyu sadece sok pompala boşal yat aşağı şeklinde hayat geçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki en sevdiğim 😊. Yalamak, öpmek ve emmek.
Kızı mutlu edecek her şey yaparim sever seve yani00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir partnerim olsa ağzımı oradan çekmezdim sanırım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sevgilim ne eşim var ancak kesinlikle denemeyi düşündüğüm şeylerin başında geliyor
00 Yorumla
+1 yılEvet her iki deliğe de yaparım 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral seks olmadan seks mi olur ya
00 Yorumla Evet olmazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılOralsız seksmi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılyaparim tabii, gayet guzel
00 Yorumla Yaparım tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Yok yapmam. Sevmiyorum
00 YorumlaSenin yapabiliyor musun merak ettim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yaparım oral candır ya
00 Yorumla- Daha fazla (30)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım