Üniversiteyi başka şehirde okudum. orada biriyle tanıştım başta hiç istemedim çok koştu peşimden kabul ettim sonra ya evlenceğimize o kadar inandımki ilişkiye girdik kızlığım gitti ve bi hata yaptı ben ayrıldım sonra geri gittim barışmak için istemedi zaten düzgün davransa ayrılmazdım. meğerse başka kız varmış beni kandırmış sonra çok aylar geçti bana yazdı ben kendimi beğenmiş tavır takındım onu hiç önemsemedim kanka falan dedim. bana dediki kilodan her yerin sarkmış dedi hepsi zoruma gitti. Şu an o kızla evleniyor evlilik teklif etmiş. mutluluk haram olsun onlara ilahi adalet er ya da geç yerini bulcak. bu arada bende onun dayısıyla sevgiliyim ve çok mutluyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan hata etmişsiniz ilişkiye girerek. Ben şunu anlamıyorum: kızlar, neyine güvenerek evlilik dışı cinsel ilişkiye giriyorlar? İşte sonucunda da ayrılık oluyor, erkek yoluna devam ediyor ama kadının bekareti gittiği için sıkıntıya düşmesi söz konusu oluyor. ''Evleneceğiz'' sözüne inanıp da bekaret veren birisi, yarın kazandığı parayı da aldığı evi de kaptırır söze kanarak. Nasıl bu kadar saf olunabiliyor?
Onun dayısıyla sevgiliyim derken sanki troll bir soru izlenimi almadım da değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılCidden sevgiliyiz ve evli. hatta bana dediki seni ilk gördüğümde göz koymuştum ama sen onla beraberdin dedi çok istedim dedi uğraştı ve oldu
- +1 yıl
Evli adamla takılıp da ne yapacaksın? Bence ciddi düşünen ve seninle evlenebilecek birisini bul. Bekaret için ise yapacak bir şey yok. Açık açık söyle bakire olmadığını ve diktirmek gibi bir sahtekarlığı da yapma.
Soran+1 yılEvet evli ama çok sevdim herkesten çok
- +1 yıl
Öbürkünü de sevmiştiniz ama sonunda olmamış. Yani her sevdiğinizle her şeyi yaşayacak değilsiniz.
Soran+1 yılOnu o kadar sevmemişim. ayrılınca farkettim
- +1 yıl
Ya bunu da ''o kadar'' sevmediğinizi, ayrıldıktan sonra fark ederseniz ne olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki böyle bir durum ihtimal olacağını hic dusunmedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama o an elimde olmadı
Dayısıyla sevgiliyim ve cok seviyorum cidden boşansın falan istiyorum aile kuralım istiyorum ama ona inat değil hiçkimsenin görmediği yerde olalım istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDayısı evli mi ve senin onunla sevgili olduğunu biliyor mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım seni dayısına o önerdi sanki yaşananlardan hiç haberi yokmuşcasına ve oda bir gün gidecek
06 Yorumla
Soran+1 yılHaberi bile yok dayısı evli
Cevap sahibi+1 yıldedim ya haberi yoktur diye nasıl inanıyorsun bu oyunlara kalıbımı basarım ki ikisininde haberi var hatta arada bir biraraya gelince seni bile konuşuyorlardır
Soran+1 yılOladabilir evet. ama ben memleketime geldim hala peşimi bırakmıyor kaç kere ayrıldım seviyorum diyo bırakmıyo
Cevap sahibi+1 yılseks yaptın mı onlada dayıyla
Soran+1 yılEvet hatta en çok onla yaptım
Cevap sahibi+1 yılevliyle yatıyorsun bakireliğini aldı diye için içini yiyor
ikiside bu durumdan haberdar kim bilir belki bir gün sizi sanki uygunsuz bir şekilde sanki habersizceymiş gibi yakalayacak sonra mı gurup yapmayı isteyebilirler senden büyük ve olgun biriyse dayı sanırım seni her istediğinde seks yapabilmek için kaybetmek istemeyecek ama dikkatli ol derim ( ben olaylara çok değişik bir pencereden bakan biriyimdir )
+1 yılohoo sen kafayi yemissin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılHint filmine döndü burası
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Son durum?
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlandılar düğünleri var. bende herkesi çıkardım hayatımdan oraya dair
+1 yıldayısı ile nasıl tanıstın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki bize ne bundan
08 Yorumla
Soran+1 yılO zaman s. k. t. r. g. t soru sorma yari burası a. yav m. a. l. ı
Cevap sahibi+1 yılOo kızdın mı sen eski sevgilinin evli dayısıyla yatan birinin bana kullandığı kelimelere bak 🤣🤣
Soran+1 yılEvet yatıyorum çokta seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir ahaha eski sevgilin seni dayısına önermiş ahaha
Soran+1 yılBen istedim ama adamı sevdim baya
Cevap sahibi+1 yılNapacaksın sevip boşanıp sana mı gelecek ahaha
Soran+1 yılBelli mi olur
Cevap sahibi+1 yılAhaha belli sevse metresi yapmazdı seni
+1 yılÇok iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılNe iyi
- +1 yıl
Hatalarınız
Soran+1 yılBen ne hatası yapmışım ilk o yaptğ