Güncellemeler
+1 yıl
Onun evlendigine değil üzüntüm benim asıl üzüntüm hiçbir iliskimde sevilmedim sadece kullanildim güzel ve alimliyim halbuki seviyorum kendimi ama bu saatten sonra aşk sayfasını kapattım ölene kadar evlenmem sevgili dahi edinmem kendime
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaaaçok geçmiş olsun üzülme lütfen dua et Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah lütfen üzülme böyle düşünme uzmana git istersen 🥺🥺
Gidicem zaten psikoloğa
İyi olur kendine dikkat et
Yasin kac bilmiyorum ama zaman sana en büyük ilac olacak. Umarim karşına oyle bir adam cikarki, tüm isyanını acılarını unutturur..
25 yaşıma giricem
Daha cok gençsin. Asla olumsuz dusunme..
Ama şaka yapmıyorum benimle sevgili olan 2 kişi evlendi daha sonra benim hayatıma giren insanlar benim hislerimle oynayip beni kandırdılar Ve şu an evli olduğu kızdan bin kat daha güzelim cidden Ama yeterince akıllı davranmasını bilmediğim için galiba ilişkilerimde böyle oluyor
Bunlar sana ders olsun. Ve sen de daha dikkatli yap seçimlerini.
Erkeklerde çekiniyorum artık sanki her gelen benimle oynayip terk edecekmiş gibi hissediyorum
Haklisin oyle de hisset zaten.
Ona göre tedbirini al
Bir kişi yüzünden hayata ya da aşka küsme o hayatına devam ediyor sen neden kendine bunu yapasın?
O gvtin tekiydi ya da bana karşı öyleydi gerçi o kızlayken zaten bana buluşalım diye mesaj atmıştı
Ölünce cehenneme gideceksin en azından tövbe et
Cehennemin dibine kadar yolun var de devam et
Ders al, akıllan yeter.
Boyun kilon kaç?
Unutacaksın
Abi yok ya ben o kadar ürktüm ki erkeklerden
Sanki her benimle tanışmak isteyen beni kullanacakmis benim duygularımla alay edecekmiş gibi hissediyorum
Erkek milletine güvenemeyecek
Yani doğru mu tespit Çünkü %99'u o şekilde davranıyor faydalanmak için senden vücudundan
Ben nasıl ayırt edicem iyisini şu yolda el ele göz göze gezen çiftler gibi olamam yani o kadar kırıldı ki güvenim
Zaman zaman her şeyi gösteririm merak etme
Büyük konuşma kaç yaşındasın
25
Ben de 25 dertleşmek ister misin
f*ck bul kendine boş ver aşkı falan