Bekaretimi verip evlenmeyi düşündüğüm sevgilimle aldatma şiddet ve daha bir sürü sebepten ayrılmak zorunda kaldım sonra şimdi bahsettiğim eski sevgilimle tanıştım çok sevdim o da beni çok sevdi ama ilk sevgilim ona gidip ilki benim çekil aradan evlenicem hâlâ seviyorum falan dedi sevgilim ayrılmadı benden ama aynı şeyleri sevgilimin abisine kuzenlerine de anlatmış haliyle onlar sevgilimi benden uzaklaştırmaya çalışıyordu bu olaydan sonra dayanamadım ve ben ayrıldım ayrılalı beş ay oldu görüşmek istediğini söyledi dün buluştuk özlediği her halinden belliydi ağlamaklıydı biraz barışmak istedi ama yapamayacağımı soyledim sarıldı ellerimi öptü ve sonra birlikte olduk onun bana sıradan gözle bakmadığını bilsem bile dün geceden beri çok kötüyüm günü birlik yaşamış kullanılmış gibi hissediyorum nasıl rahatlicam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Devam etmezse muhtemelen gubu birlik kullanip atilmis olacaksin
Mesaj atmalı miyim sence
"Dünden beri çok kötüyüm bana ait olmayan biriyle birlikte olmak istemezdim ama seni ne kadar özlediğimi bilemezdin dün yaşanılanları bir yanım çok isterken bir yanım pişman olacağını bilerek yaşadı ama rahatlamam için bana bir şey söyle ben artık bahsettiğin diğerleri gibi miyim senin için"
Bu şekilde bir mesajla içindekileri öğrenebilirim dimi
Birsey atma bekle sveiyorsa gelir
En son yabancı birini bulur 2sinide bırakır gidersin
Ee ne oldu şey diyordunuz kadının cinsel kimliği filan
Herkesi her şeyi göze almalı karısına almalı seni seviyor istiyor güveniyorsa eski sevgilinden haddini bildirmeli
Boş verin takmayın kafanıza her seksin altında anlam yatmak zorunda değil.
Kötü düşünmüyordur dimi hakkımda ayrıldık ama ilk istediğim anda bana döndü diye düşünmemiştir beni taniyo herkesle birlikte olmayacagimi ondan ayrıldıktan sonra hayatıma kimseyi almadigimi da biliyo ama yine de acaba diyorum
Bunun bir önemi yok ama karakterine bağlı kötü düşünen her türlü düşünür. Misal ben kimseyi yargılamam beraber olduğum kişi benimle istediği için olmuştur sonuçta karşılıklı istek.
Bazı kararlar yanlış kişiler ile yaşananlar bugün yaşadıklarına neden oluyor
Bende öyle dolandırıldom 5 Bn verdim iphone 11 aldım falan
Sen de istemişsin kullanılmak değil bu
Barışmak istemeyen bendim ama eve geldiğimde mesaj almamak beni eve bırakırken eskiden olduğu gibi ben girene kadar beklememesi beni çok yaralıyo hâlâ seviyorum onu sıradan biri olmak istemiyorum onun için
Sadece seks için seninle olduğunu mu düşünüyosun
Ona cinsel isteğin yüzünden mi yoksa beni çok özlediğin için mi yaşamak istiyosun dediğimde seni çok özlediğim için dedi konuşmaya çağırırken aklımda bu yoktu ama dayanamıyorum sana dedi ama yine de kullanılmış hissediyorum niye bilmiyorum
Ya bak cinsel olarak birlikte oldunuz tamam. Ama sen de bu birlikteliği istedin demi. O zaman niye kullanılmış olasın ki
Ben istedim evet ama ben hâlâ seviyorum ama o seviyorum demedi özledim dedi sadece gerçeği ben onu bile söylemedim ne seviyorum ne de özlüyorum dedim
Önceden de beraber olmuştunuz demi
Evet dün de o zamanlarda nasılsa öyle davrandı sevmeyen bir erkeğin cinsel ilişkide nasıl olacağını tahmin ediyorum o öyle değildi
Sert değildi duygusaldı yani öyle mi
Evet yaşadığımız esnada ve sonrasında beni hep öptü eve birakirken elimi tuttu yanagimi öptü burnumu ısırdı sarıldı
Çok güzel 😍 tekrar görüşecek misiniz konuşuyor musunuz şimdi
Dediğim gibi seviyorum ama abisi istemiyor darlıyomuş onu benden ayrılması için eski sevgilimin ona zarar vereceğinden korkuyomuş bunu sevgilim söylemedi ama kuzenleri söyledi arabayı motoru vermiyormuş evde hayatı zindan ediyormuş benle olduğu dönem ben de bunları duyunca ayrıldım şimdi mesajlasmiyoruz atsam mi diye düşünüyorum ama olmaz
O zaman onu sıkıntıya sokma. Ona da söyle bunu. Seni kötü duruma sokmak istemiyorum, bi süre gizli gizli görüşsek senin için daha iyi olur de. Bisi in haberi olmadan görüşün ilerde işler düzelir zaten
Eski sevgilimden de korkuyorum ona zarar verir bana takıntılı
Tamam işte ondan da gizli olsun. Eski sevgilin de unutur herhalde zamanla. Yani vazgeçer elbet sonsuza kdar böyle yapacak değil y
Sence mesaj atmalı mıyım kendimi kötü hissettiğimi söyleyerek yazarsam üstüme düşer çünkü ben en zor zamanlarda bile ona hep güçlü göründüm bu sefer kötü olduğumu onu unutamadığımi söylersem bulunduğum durumdan memnun olmadigimi bilip o adım atar
Sana acıtmasını istemezsin bence öyle yapma. Onunla tekrar görüşmek istediğini söyle normal ilişkiye söner belki
Bu sefer de simarma ihtimali var çok ilgi gören biri kızlar onun peşinde koşuyor ben de öyle olmak istemiyorum
Yok ya ne alakası var. Sadece basit bi davet gel beni tekrar becer demiyosun ya 😂
Yeni Sevgilin seni kullanmış gibi mi geliyor
Eski sevgilim ayrılalı beş ay oldu ve evet öyle hissediyorum dün ona sordum şu an beni istemenin nedeni beni ozlemen mi yoksa cinsel isteğin mi diye seni özlediğimi daha ne kadar belli edebilirim dedi
hala rahatlama derdinde...
Bana yaklaşması kullanmak için değildir dimi
Hata yapmışsın ayrılmakla çocukla barış
ne saçma sapan bi ilişki la ne desek boş
Büyük hata hemde çok büyük
Sorunlu bir kişiliksin. Hayatında öyle.
olmuş birşeye ne yapabilirsin?
Dün mü oldu ilk yani anlamadım
Hayır ilk kez dün olmadı ama dün bana ait değildi benim sevgilim değildi o barışmak istedi ben istemedim ama yaşadıktan sonra eve gelip mesaj almadigim için çok kötü hissettim sanki sevdiğim biriyle değil de her hangi biriyle olmuşum gibi
Anladım Peki ilk aynı kişi ile mi oldu , bu yaşadığın berbat duygu peki sen şimdi kimi seviyorsun
İlkine deli gibi aşıktım ilişkinin ikinci yılında bekaretimi verdim üçüncu yılımızda da ayrıldım ve ikinci bahsettiğim sevgilimle tanıştım onu hâlâ çok seviyorum birlikte olduğum da o
Ama şu an bir şey hiisetmiyor gibisin gizlisin yazamıyorum çok şey konuşmak lazım
Daha önce birlikte olmamışmıydıniz?
Olmuştum ama sonuçta şimdi ayrıyım arabadan inerken son buluşma olduğunu belirttim eve geldim ne o mesaj attı ne ben sanki yabancı biriyle yaşamışım gibi kendime gelemiyorum
Yapacak bir şey yok ani cinsel çekim ile olan olmuş. Bir daha yapmamaya özen göster.