tc erkekleri gerçekten kadın olsa yeter hepsi yazıo hepsi ama neden birine bağlanınca kıymetini
bilmiyosunuz sonra aç kurt gibi geziyorsunuz
bilmiyosunuz sonra aç kurt gibi geziyorsunuz
Ben öyle hataya düşmedim. Evet yazdım kadın gibi kadın olsun diye ama hali hazırda sevgilim varken gidip aldatmadım. Hepsi diye kelime kullandığın için kendimi savundum. Ayrıca evet sekse açım ama öküz değilim, bana özel olanla yapmak istiyorum. Neden onu üzeyimki neden yorayımki neden dışarı bakayım ki sadık biriyim sevdiklerime karşı. Hele sevgilime karşıda öyle olurum. Ama ben nasılsam o da öyle olmalı bu konuda.
Siz kızlar da erkeklere değer vermiyorsunuz. Her erkek de aynı değil bir kere. En çok istediğim şeyler mutlu ve huzurlu aşk ile çocuk sahibi olmak ama güzellik algılarına uymadığım için yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kıx beni sevmeyecek ve istememeyecek yani evde kaldım. Yoksa değerimi bilenin değerini bilirdim ama işte...
Çünkü çözülmüş puzzlenin bir anlamı kalmıyor. Bütün taşları yerine oturmuş oluyor. Maalesef elimizdekilerin kıymetini kaybedince anlıyoruz. İnsan tabiatında var bu. Biraz entropi ile alakalı bir durum.
Cevap
20Cevap
Hastir lan. Sizin kıymetiniz anca ana babanıza. Konuşmayı bilmiyorsunuz sizler birkere.
aynen sen çok biliyosun belli
Engelle kısa kes aydın havası olsun
Elinde varken ihtiyacı hissetmiyor. Kaybedince anlıyor ondan sanırım 😃
Arkadaş yazmış bak :D papaz hergün pilav yemez diye :D
Doyumsuzluk ve elde etme içgüdüsü. Bu durum kadınlardada var
Birisi olsa yeterdi bana ama kimse bana yanaşmıyor maalesef...
Sevenin kıymetini bilmeyen çok pişman olur ama iş işten geçer
Elindekinin kıymetini bilemeyen dımdızlak kalsa iyii
Papaz her gün pilav yemez
Allah Allah ciddi misin kızım sen?
Çünkü ellerindeki dişiler basit
Sana gelen öyle biz böyle değiliz üzgünüm
maymun iştahlılık
Ağır psikolojik sorunları var hepsinin
önemli olan elinde tutabilmekte
Her zaman kıymet bildim kıymetim bilinmedi
Haklısın. Bazıları değer bilmiyor.
İşte elindekinin kıymetini bilmek lazım