- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü bazıları sapık ama cinsellik yanlış bir şey değil ki insan kadın erkek fark etmiyor cinsellik seviyor zaten.
Toplumda kadınların seksten hoşlanmadıkları, sadece partnerlerini mutlu etmek için cinsellik yaşadıkları yönünde genel bir görüş vardır (işin gerçeği böyle olmasa da).
Aslında merak uyandıran mevzu, insanların cinsel deneyimden hoşlanıp hoşlanmamasından öte, erkeklerin neden kadınlara göre daha fazla bu konuları düşündüğüdür.
Kadın ve erkek arasında fizyolojik ve anatomik özellikler farklıdır. Erkeklerde penis sertleştiği zaman cinsel olarak uyarıldıkları anlamına geliyor. Ancak kadınlarda mesele daha karmaşık. Çünkü her kadının cinsel uyarılma durumu birbirinden farklı ve net değil. Bu yüzden psikologlara göre erkeklerin hormon yapısı sekse daha kolay adapte olmaya yöneliktir. Mesela cinsel terapistler, penis ve vajina birlikteliğinde erkeklerin bu deneyime hazır olduğunu, sertleşmenin yanında ani bir coşku hissetmelerinden anlayabileceğimizi söylüyor.
Kadınların sekse hazır olması ise şu süreçlerle bağlantılıdır: Önce vajina ıslanıp genişler, sonra klitoris kabararak sertleşir ve böylece cinselliğe karşı bir heyecan hissedilir. Aralarındaki en büyük fark, erkeklerin cinsellik konusunda daha çabuk uyarılmasıdır. Cinsel terapistler, kadınlarda bu durum tam tersi olduğu için erkeklerde cinselliğe düşkünlüğün daha fazla görülebileceğini ifade ediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinselliğin karmaşık bir yapısı var, adrenalin, serotonin, dopamin gibi birçok hormon aynı anda salınır ve libido artışı olur, üreme içgüdüsününde etkisiyle karşı tarafa bu hissetirilir eğer ilgi duyuluyorsa, o aşk falan denen tüm duyguların temelinde cinsellik yatar. Dersen başka kültürlerde bu kadar belli etmezken erkekler Türkiye gibi ülkelerde neden rahatsız edici boyutta diye bunun sebebi de sosyoloji ile alakalı, burada bitireyim konu uzuyor. Anlayacagin birden çok sebebi var bunun, sosyal anlamda daha beter olan ülkelerde bu açıktan taciz ve tecavüz olarak yaşanıyor hemde çok yüksek oranda, Pakistan gibi örneğin.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılTürkiye cinsel açlığın afrikasi gibi ben şahsen farkettim erkeklerde yokluk psikolojisi var ve rahat yetiştikleri için serbestçe bunu dile getiriyolar Ukrayna da bir adam diyo eskiden buraya Türkler vizesiz gelebiliyo ama ne gezmek için ne de iş için geliyorlar bizim pavyolarimizda kluplerimizde karı kız kovalıyolar yüzlerine bakmadigimiz kızlara yapıyolar diyo işte seviyesizligimiz ve vizyonsuzlugumuz burdan belli hayati sadece yeme içme ve cinsellik olarak gören varlıklar o mallar yüzünden de turk kızlarının bı tarafı uzaya çıkıyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cinselliğe düşkün veya abaza olmak erkek cinsiyeti için bir sorun veya anormali değildir.
Sorun olan şey, karşı cinsiyete olan saygısız , kontrolsüz yaklaşımlardır.
maalesef sitede bunlardan da bolca var. Ben de bunlara çok ayar oluyorum ama yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle yaşın yanında kuru da yanıyor evet öyle
Erkeklerin bir çoğuna da sorduğunuz zaman da nedense kadınlara güven yok derler. Bu tür sitelerde gerçekten düzgün birilerine denk gelmek çok zor18 Yorumla- +1 yıl
Neden istemedi bahanesi neymiş peki
- +1 yıl
Üzüldüm sizin adınıza.
Güncellemenizi okudum ve gerçekten çok üzüldüm ve utandım
Yani bu kadar kötü ve ezik insanlar olamaz mesaj bölümünüz açık diye rahatsız ediyorlarmış sizi - +1 yıl
Yani sizi anlamak zor değil
Sadece aynı dili konuşmak lazım ve gereksiz konuşmalar da bulunmamak gerekiyor
Karşımdaki kişinin sadece kadın değil benim gibi o da bir canlı onunda derdi istekleri olabilir diye düşünmek lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonal, testesteron libidoyu artıyor. Ayrıca gecmişten süregelen soy devamı için dölleme isteği var
04 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi ki karşı cinsin rızası önemli, 5 dakikalık zevk için kimse kimseye travma yaşatmamalı
- +1 yıl
Karşı cinsin rızası olsa bile ortadogu toplumlari ile temasa girmeyi sevmiyorum çünkü ona rağmen altında bit yeniği arıyor kısacası ortadogu toplumlari bitik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgünlük seks istememek midir yoksa sapık olmamak mıdır? Seks istenebilir bunda sorun yok sorun sapık gibi sağa sola dadanmakta
00 Yorumla
+1 yılErkekler düşkündür doğrudur ama kadınlarda düşkün. Kadınlar bu kadar düşkün olmasa erkekler bastirirdi bunu tek taraflı suçlama ile olmuyor bana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey sitede gördüğünüz gibi değil sadece libidosu yükselen siteye girdiği için herkes öyleymiş gibi bir izlenim bırakıyor
00 Yorumla
+1 yılKonuşarak çözemediğimiz sorunları sevişerek çözüyoruz olay bu kadar basit
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek, cinselliğe düşkündür.
Arzusunu kontrol edebilen ve edemeyen erkek vardır.
cut.03 Yorumla- +1 yıl
Taciz, cinsten bağımsız olarak bir hak değildir, şiddettir.
Bir insanı taciz etmeye sürükleyen şey yalnızca isteği değil, zihniyetidir, karaktersizliğidir, sığ düşünceli olmasıdır, ruh sağlığının bozuk olmasıdır. Böyle bir kişi zaten NORMAL DEĞİLDİR.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok harikasınız çünkü biz ne yapalım. Sizlere hayır diyemiyoruz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişiyle alakali bir durum ama bir birlikteliginde olsa bugün olmasa da yarın konu cinselliğe gelecektir
00 Yorumla
+1 yılher erkek bir uckur alet tasıyor tasımayan varsa zaten kesıtrmıstır kokten ve vajına yaptırmış
00 YorumlaTam da onların saati dslfsif
00 Yorumla
+1 yılOnlarla konuşma işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu saatte ne yaşadın ki
00 Yorumla
+1 yılHaklısın doğrudur 👌
10 YorumlaEvet aşırı istekliyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğası gereği bence.
00 Yorumla Konuşma o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemiseksüelim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar