Bu durum benim gözüme çok itici gibi geliyor ve dolayısı ile bazende üzülüyorum. Karşı cins içinde itici bir görüntü mü acaba?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence çok sexiler o damarlar benim daha çok hoşuma gidiyor 😊
Ciddi misiniz hiç beklemediğim bir ifadeydi. Açıkçası hem çok şaşırdım hem de fazlası ile mutlu oldum. Belki de nasıl göründüğünü tam olarak bilmiyor oluşunuz ile bu yorumu yaptınız ama ben sonuç olarak öyle dahi olsa çok mutlu oldum.
Aslında net bir fikir harika olurdu.
İtici değil zevkli olur
Görsel olarak mı? Ama belki de tam olarak nasıl göründüğünü bilmediğiniz için de böyle düşünüyor olabilirsiniz. Sanki bana hep kötü görünüyor ve beğenilmez gibi olumsuzluklar yüklüyorum.
Damar iyidir normal yani
Aksine o damarlı görüntü çok daha güzel 😍
Merhabalar, teşekkür ederim. İnanın hiç böyle dönüşler beklemiyordum. Açıkçası bu durum karşısında sürekli bir endişe hali yaşıyordum. Beğenilmemek durumunun insan psikoloji üzerinde olan etkisini mutlaka siz de yaşamışsınızdır ya da hissetmişsinizdir. Mutlu oldum :) Peki tam olarak nasıl göründüğünü bilmediğiniz için de böyle düşünüyor olabilir misiniz.
Bir jest nasıl olurdu :) Aslında net bir fikir harika olurdu.
Hayırr damarlı damarli
Merhabalar, çok sevindim. Bu durum için üzülüyordum. şu an tamamen yersiz bir endişe içerinde olduğumu algıladım. Çünkü hiç beklemediğim şekilde olumlu dönüşler aldım. Sanırım ben şimdiye dek duruma yanlış yerden bakmışım. Ama belki de tam olarak nasıl göründüğünü bilmediğinizden de kaynaklı olabilir. Yani olabilir mi :)
Bir jest nasıl olurdu :) Aslında net bir fikir harika olurdu.
Bakımlıysan seksi gelebilir
Merhabalar, evet her zaman bakımlıyımdır, bu benim için yerleşmiş kişisel bir alışkanlık diyebilirim. Saygı insanın kendisinden başlamalıdır ve bu konuya tahmin ettiğinizden daha fazla önem veriyorum. Tüyler konusunda bir miktar hassasım, günlük iki defa duş alırken tüylerimi de her gün muhakkak alırım. Biraz açık oldu ama gerçek olan tam olarak bu şekilde.
nasıl ya kötü damarlı iyidir aslında ama
Damarlı olması gerçekten de iyi bir görünüm mü?
tabii ki daha hoş duruyor
Böyle duymak gerçekten de güzel. Teşekkür ederim. Belki de tam olarak nasıl göründüğünü bilmediğiniz için de böyle düşünüyor olabilirsiniz.
Net olarak fikrinizi söylemek ister misiniz, açıkçası net bir fikrinizin olmasını ben çok isterdim.
Merhabalar, susmak bir tercih diyebilir miyiz, müsait mi değilsiniz?
ben de damarlı sevmiyorum
Bende bu sebepten dolayı çok korkuyorum, bazen de üzülüyorum.
Saçmalama aksine damarlı olması çok hoş
Merhabalar, aslında düşüncemi destekler nitelikte olumsuz ifadeler duyarım sanıyordum ve açıkçası cevaben beklentilerimi de bu yönde şartlamıştım. Aksine güzel bir ifade dönüşü ile mutlu oldum diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Ama belki de tam olarak nasıl bir görünüm olduğunu bilmediğiniz için de böyle düşünüyor olabilirsiniz, evet bazen görsel olarak çok nadirde olsa benim de gözüme hoş görünüyor ama çoğu zaman karşı cins için itici bir görünüm algısı yaşıyorum. Bu nokta da üzüldüğüm tarafı oluyor.
Nasıl göründüğü konusunda net fikrinizi almış olmayı gerçekten çok isterdim. Açık söylemek gerekirse tam olarak kendimden de emin olmayı çok isterdim.
Hayır değil gayet güzel
Doktora git
Teşekkür ederim.
Seksi.
Zevkli
Nasıl yani çok mu
Evet oldukça, özellikle ereksiyon durumunda fazlası ile şişerek belirginleşiyor. Sizce çok mu kötü, haksız yere mi üzülüyorum.
Kötü değildir bence bilemiyorum
Tabi ki de net bir şekilde bilmeden yani görmeden bu anlamda çok bir fikir iletiminde bulunmanız mümkün değil gibi ama net bir fikrinizin olmasını da gerçek anlamda isterdim. Çünkü bilmek isterdim.
Net bir fikriniz olsun mu peki,
degil. guzel
Teşekkür ederim. Aslına bakarsanız, güzel bir dönüş geleceğini ummuyordum, düşüncelerimi destekler yönde birtakım bir kaç yorum gelir düşüncesindeydim. Ama güzel bir dönüş geldi sizden bunun için gerçekten çok teşekkür ederim. Peki güzel yanı tamamen görsel olarak mı, görüntü olarak mı size güzel geliyor.
Bizene awk
Cevaplamak gibi bir zorunluluğunuzun olmadığını hatırlatmak istedim.
Okuma gibi bir zorunluluğun yoktu ama okumak zorunda kaldim
Okuyabilirsiniz. Cevaplamak ya da cevaplamamak ise bir tercih aslında. Bütün sorulara ulaşıp neden sordun diyemeyiz.