Kusura bakmayın ama aşırı ilgimi çekiyor bakmak istemiyorum ama bazıları çok ortada oluyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılBenimkisi baya büyük kalktığı zaman belli oluyor aşırı şekilde. Ama inik halde ve pantolon giydiysem o kadar belli olmaz. Ama kalkarsa her türlü belli oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ereksiyon halinde kan pompalandığından şişiyor ve belirginleşiyor. Ereksiyon hali dışında belirgin olabilmesi için kalın olması ya da çok dar giyinmiş olması gerekiyor
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
50
Yağmur yagar kalkar
Rüzgar olur kalkar
Kışın top gibi testis olur kalkar
Dar giyersin kalkar
Yemek yersin kalkar
Video izlersin kalkar
Birini gorursun kalkar
Kalkar da kalkar sende görürsün 🤣00 Yorumla
+1 yılYoo et penisi küçükkende büyüktür ereksiyon haline geçincede aradaki fark çok olmaz ama kan penisi küçükken belli olmaz ereksiyon halinde 3 4 kat büyür
00 YorumlaDaha çok ereksiyon halindeyken belli olur ve çok kabarik durur. Normal halinde inik halde duruyor ve kabarim durmuyor. Özellikle eşofman olduğunda cok belli oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimki spor yaparken erekte degilden belli oluyor bazen bakiyorum ayna karsisinda kendim rahatsiz oluyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Herzaman belirgin olabilir aslında. Bakmayı sevmende gayet güzelmiş yani bende böyle bakmayı seven biriyle tanışmak keske :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bazen ereksiyon halinde olmasa da zor saklıyorum. boyutuyla alakalı bir durum bu.
00 Yorumla
+1 yılbu penisin büyüklüğüne bağlı büyük ve iri penis erekte değilken de büyüktür ve kabarık durur
00 Yorumla
+1 yılYolda yürürken belli oluyor mu diye durup bakmıyorum yani
00 YorumlaBenim her halukarda çok belli oluyor. İş arkadailatım çok takılıyor bana bu konuda.
00 YorumlaKotta çok belli olmuyor rahat şeyler giyersem belli oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şekilde belli oluyor dar pantolonda testisler felan da var ebatlı oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ereksiyon halinde daha çok belli olur ama bezen ölüsü bile dikkat çeker yani 😊
00 Yorumla
+1 yıleşofman ve şort giydiğimde evet belli oluyor. Kot pantolonda pek olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılYapiisi geregi normal halde de belirgin oluyor benimki. Ama tabi sertlesmis hali baya baya belirgin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. normaldede belli oluyo giydiğin kıyafete göre ama en belirgin hali kalkmış halidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGorebiliyorsan dikkatini çekiyorsa var birşeyler demektir
00 Yorumla
+1 yılBu konuda çok sıkıntılıyım dar çamaşır bol pantolon giyiyorum yinede belli oluyor insanlar bilerek böyle yapıyor diye çoğu zaman düşünmeden edemiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbüyüklüğe göre. 2o cm. yeterince ilgi çekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu sayıları abartmaya gerek yok bence. O kadar uzun kadınlar zaten sevmez ki kafanıza göre olmayan şeyleri söylemeyin 13 yeter artar bile kasmayın kendinizi bu kadar
- +1 yıl
sen öyle istiyorsan 13 olsun. ama güneş balçıkla sıvanmaz
+1 yılO kadar belli olmaz ama ararsan bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılYo valla özellikle hiçbir kızın baktığını sanmıyorum aklımıza bile gelmez ama bazılarının aşırı kabarık duruyo
- +1 yıl
Belirgindir ilgini çekmesi anormal değil o kadar da
- +1 yıl
Belirginse*
Genel olarak belli 😂😂kkskssj
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon olup olmadığınızı nasıl anlarız peki? Ben genelde top gibi önde bi kabartı görüyorum ya da şort vesaire giyince alt kısımlar şişik oluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılen belirgin hali ereksiyon hali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegisir yapiya gore benimki dah bie onde duruuor. mesela esofman giydimmi herkes kalkik. zannediyor
00 Yorumla
+1 yılGiydiğim kıyafete göre değişiyor
00 YorumlaBazı kilotlar kıyafetler inikken de belli eder
00 Yorumla
+1 yılBüyük ve kalın olunca her yerde belli olur
00 YorumlaYok kalkınca daha çok ben konuyu
00 Yorumla
+1 yılBazılarıda ereksiyonsuzda belli oluyor
00 Yorumla
+1 yılGri eşofman giyince belli oluyor
00 Yorumla
+1 yılbelli olmaması için gayret ediyoruz güzellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldede belli olur giyilen şeye göre.
00 Yorumla - Daha fazla (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Penis sadece ereksiyon halinde mi belli oluyor yoksa normalde de belli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat