Cinsel Yaşam Bu gece yani Cumartesi geceleri seks gecesimi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evlilerin seks gecesi mi cumartesi günleri Bu gece yani Cumartesi geceleri seks gecesimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lossseer Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Evli olmayıp bu geceyi bu şekilde değerlendirmek isteyenler sakin üzülmesin yardımcı olabilirim ahsjakajdjaj 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genellikle evet, pazar günü herkes tatil, çoğunluk tatil ya uykudan feragat edilebiliyor diye düşünüyorum.. 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl İlk kez duydum böyle bir şey niye diğer günler yok mu oldu aftada🤣 Allah'ım ya 0 1 Yorumla muskarr +1 yıl Adı bile var "kutsal cumartesi" Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hariç herkes sevisiyor 3 2 Yorumla Delimine00 +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl evlimisin peki Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yapamıyoq kiii🥹😂😂 1 0 Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bize gün farketmiyo 1 1 Yorumla Aly34 +1 yıl Yani farketmez bencede Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hayır leg nigth idi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya benn 1 3 Yorumla Mr_Smart +1 yıl sen de mi yapıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bekarım Yorumla Mr_Smart +1 yıl sevgilin yok mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evli olmayıp bu geceyi bu şekilde değerlendirmek isteyenler sakin üzülmesin yardımcı olabilirim ahsjakajdjaj
Genellikle evet, pazar günü herkes tatil, çoğunluk tatil ya uykudan feragat edilebiliyor diye düşünüyorum..
İlk kez duydum böyle bir şey niye diğer günler yok mu oldu aftada🤣 Allah'ım ya
Adı bile var "kutsal cumartesi"
Ben hariç herkes sevisiyor
Maalesef
evlimisin peki
Yapamıyoq kiii🥹😂😂
Bize gün farketmiyo
Yani farketmez bencede
Olabilir tatil sonuçta
Evliler için seks günü diye bişey yok reis 😉😏
hayır leg nigth idi
Olabilirdi