Sevgilim yok bende f*ck ilişki yaşıyorum şu an ,
Sizin bakış açınız nedir? Yaşayan?
Sevgilim yok bende f*ck ilişki yaşıyorum şu an ,
Sizin bakış açınız nedir? Yaşayan?
Ben olumlu bakıyorum , genelde Denizli', aydın , İzmir çevre illerden de kızlar çıkıyor gidip seks yapıp dönüyorum. Kimin canı ne zaman isterse çağırıyor o şekilde.
Grup seks, falanda yapıyorum beni hiç bozmuyor yani
Nasıl oluyor tek kişi mi yoksa farklı mi? Grup seks nasıl anlamadım onu? S
Denizli merkezde oturuyorum ben burada 2 tane var , arada buluşuyoruz cagiriyorlar , bide çevre illerde arada günlük bulustuklarim oluyor öyle.
Grup seks de ise bı çocuk vardı sevgilisini bana hadi ordan izlerdi onunla yapmıştım .
4-5 defa daha yaptım başka kızlarla o kadar hani
@balamirkagan bana yakınsın bende o cevreseyim , f*ck ilişkim var benimde ama işte soruj olabiliyor hani çevre ne der falan , bide çocuk bazen azitiyor işin bokunu çıkarıyor. Garip yanı.
Sende nasıl yani grup seks de?
Nasıl sorun oluyor? Çevrene anlatma birsey , gizlilik çerçevesinde olur böyle şeyler , hiç sevmem anlatılması o falan olursa gizli olacak.
Nasıl bokunu cikariyor anlamadım?
Grup seks işte düz bazen çift ler çağırıyor öyle , bitane çocuk sevgilisinin becertti önünde yaptım o izledi sonra gruba döndü falan.
Parkta 2 kıza oral seks çektirdim , falan..
Sürekli seks peşinde , hani ortak alınan karardan çok o istediği için olur oldu. Bide olur olma yerde beni ellemeye çalışıyor , yok parkta yala falan yakalanacağiz onun yüzünden.
Bide bı ara her gün seks yapmaya çalışıyordu , anal da çok zorluyor beni falan.
Senin f*ck ne zamandan? ya da grup?
Artık nasıl azdirdiysan çocuğu 😂😂 her gün ne be , o kadar güzel misin? Anal bende severim cokv.
Benim 3 yıldır f*ck ve grup seks hayatım var. İşte çocuk izliyor falan öyle de oldu. Ama 3.3.5 yıl senin?
1 yıl falan f*ck , işte 4-5 defa grup yaptım farklı kişilerle ilk 19 yaşında. Arada da tanımadığım kişilerle oluyordu.
Mesaj at sana. Bana ozelden , penisim gayet iyidir kalın koca kafalı mesaj at göndereyim sana f*ck olarak takılırız ya da tek sefer sen karar ver.
Mesaj attım bak kutuna
Biz... yanı ben, bu konuda ve bu hakkında hiç bir şey diyemem, sonuçta senin özel hayatın dır, karışamam de, üstelik de seni yargilanmam yargılayamam de
Kim olursan ol, hakkında hiç kimse bir şey diyemez, sonuçta senin vucudundur
Cevap
43Cevap
Az daha böyle bir duruma düşüyordum
Şuana kadar reddettim
Ilerde fırsat gelirse ne yaparım bilmiyorum
Bence evlenilmeden bu işlere girmemek lazim
Bir çok arkadaşımla aynı zamanda cinsel birlikteliğim var, ben ilişkilerimi bu şekilde yaşarım ve mutluyum
En güzel olan o zatenn seviyorum ben de finalde genellikle aşk ilişkisine doğru çekiyorlar soğuyabiliyorum
İki kişi arasında kaldıktan sonra kötüde olmaz, birtakım ihtiyaçlar karşılanır
Mantıklı. Cinsel ihtiyaç içerisindeysen, ten uyumunun olduğu, güvendiğin bir insan ile denenebilir.
trip yok, sorumluluk yok, kavga yok, bağlanmak yok. En güzeli kanka devam et
Sevgililikle daha kaliteli bi ilişki edinirsiniz belki.
Beli kuvvetli, Dili suskun biriyle isen ne ala.
Kanka o nasıl bir ilişki onu bilmiyorum
fack ilişki ne
bulsam bende sadece fck yaşıcamda herkes sevgili olup istiyo
nasıl tanıştınız, süreç nasıl ilerledi çok merak ettim?
Bulsam para bile yediririm. Baya ihtiyacım var buna. Sevgililik istemiyorum
olur arada ama sonra sıkıyor
ideal iliski turu bence
Alan razı veren razı... gayet iyidir...
Gayet güzel bir şey bence
Beni ilgilendirmez başkasının hayatı
İnsan insanı züker mi ya
İnsan insanı sever mi be
İstediğim bir ilişki türü. memnun musun Peki
bana göre değil
Sen mutluysan sorun yok demektir
Gayet mantıklı keşke ben de bulsam...
al gülüm ver gülüm hızlı ticaret :D
F*ck ilişkiye bakış açınız nedir?
Bu nedir?
F*ck ilişkiye bakış açınız nedir?
Bu nedir?
Nedir?
Harbi ne demek
F*ck body ilişki yaşamak sizce doğrumu değilmi demiş arkadaş kısaca sen neyini anlamadın
O ilişki türü ne demek?
Yemin ederim burada bilmediğim onca kavram öğrendim bunu da bu sitede gördüm.
Sen f*ck body i bilmiyorsun anlatayım istersen bilmediğin şeyleri de dert etme benim de bilmediğim çok şey var çünki habire yeni bişi çıkıyor
Nedir kısaca söyler misin?
Yani bi kadın ve bi erkek arada hiç bir duygusal bağ yok aşk sevgi felan sadece tatmin olmak için seks yapıyor la ama tek seferlik değil öyle uzun süreli
Anladım çok sacmaymis ya valla sonumuz hayır olsun
Hayır mı kaldı be millet kafayı yedi bu yine iyi kadın erkek en azından eş cinselliğe sardı şimdi çopu taş yağacak başımıza
Valla kardeşim dibine kadar haklısın. Ya ben yaşlandım geri kafalı kaldım. Ya da zaman çok değişti.
Tamam ablacım yürümeyecen sana merak etme kardeşime gerek yok evet biz eskidik sanırım gelen nesil hiç iyi değil
Bence de kesinlikle biz eskidik yemin ediyorum şoklar içinde kaldım bu site benim akıl sağlığımla oynadı. Gerçi bizim yaş aralığımiz da farksız değil.
Öyle bizin yaş aralığı da farksız değil tabiki ama yeni nesil çok daha bozuk sigara alkol zaten hak getiren15 yaşında bebeler bile içiyor tehlikeli maddeleri kullanıyor lar İna desen gırla eş cinsellik diye bişi çıkarmışlar ne ararsan var yani
Doğru diyorsun teşekkür ederim açıkladığın için.
Rica ederim
Bu arada soruyu takibe aldım 30+ erkeklerde baya sıcak bakıyor olaya ama nedense çoğunun kolpa yaptığını düşünüyorum. Bir de görüşü gizlemek mantıksız geldi ilk defa gizledim. Bilmemek ayıp değil sonuçta ama sitedekiler bilmeyice aşırı garipsiyorlar.
Ve bir soru gördüm eşcinsellik dedik ya karşıma çıktı.
Escınsel ılıskıye kac kere tövbe etsemde yıne gerı donup yaptım bı kadına yönelemem mi bı kadınla mutlu olamam mı? ↗
Erkek deme şunlara ya ne erkeği yani çoğuda kolpa yapıyor evet ama gizliden gizliye gay lik yapan da var
Aydıca bilmiyor olabilir sin neden ayıp olsun ki
Sen de haklısın.
Ne bileyim buradaki insanlara garip geliyor. Hemen yadirgiyorlar.
Hayırlı geceler.
Burdakiler işind geleni yPar birine özelden yaz Nlat desen hiç yadırgamadan gelir anlatır teşekkür ederim sanada
Asıl ben teşekkür ederim 🤗
Ne için 😊
Teşekkür ettin ya ben de teşekkür etmek istedim soruma yanıt verdiğin için.
Anladım 😊
🌺🌺
Çok incesin 😊
Teşekkürler 🤗
Böyle devam edecek galiba teşekkür ardına teşekkür 😊
Onu ben de fark ettim 🤣
Soru sahibi kovacak bizi birazdan 😂
Bence o bakmıyor 🤣
Bencede ben olsam çoktan gidinla artık baika yerde oynayın derdim 😂
🤗 umarsamiyor demekki
Sonuçta bişi demiyor gerisinin ne önemi var 😅
Aynen öyle 🤣