Regli sonrasıyım. Eşimle 10 dakikalık bir seks yaptık.. Hala çok istekliyim. O arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Ben halaa çok istekliyim. mastürbasyon yaptım. Yetmiyor. Ne kadar istekli oldugumu bildiği halde beni doyurmuyor sohbete gidiyor.
Evlendiğimiz zamanlar doyurmak için ugraşıyordu en azından. Sabaha kadar sürse de ben yine çok çabuk azıyordum. Adam baktı doymuyorum kendini yormanın gereksiz oldugunu düşünüp kenara çekildi.
Çok sabrettim ama bir kez aldattım. 3 gün boyunca muazzam bir seks yaşadım. Ama sonra bir daha yapmayacagım dedim. Kaç yıldır sabrediyorum ama herkes çatır çatır saatlerce sevişirken ben neden bununla sınanıyorum. Cinsel istek azaltıcı ilaçlar bile kullandım ama yok. Başedemediğim bu libido ile sınanıyorum. Kendimi dizginlemekte aşırı derecede zorlanıyorum. ya. Neden böyle doğdum.
Bi sürü günah da işlemiş oluyorum ama eşim en baştan neyle evlendiğini de biliyordu. Bu konuda bana hiç yardımcı olmuyor. Çok seviyor, çok begeniyor, çok seksi de buluyor ama işte bu konuda artık çok duyarsız.
10 gün 20 gün filan aklına gelmese yaklaşmaz. Benim dayanma sınırım ise en fazla 3 gün.. Napcam ben yaaa.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer