Her sek*s aynı değildir, sevgi ile yapılan, sadece cinsel açlık olarak ikiye ayırabiliriz. Cinsel açlık nedeniyle yapılan, genel de hemen sonrasında oturup düşündürecek olan sek*s’tir haliyle yaparken çok haz verse de biter bitmez pişmanlık yaşanacaktır ve bir boşluk hissi oluşacaktır. Sevgi ile yapılan bambaşka, birbirlerine karşı sevgi ve aşk dolu iki insanın tek vücut olması diyebiliriz, sadece sevgi ve aşk değil de bununla birlikte karşılıklı anlayış gerekli. Bu tür anlar her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın unutulmaz ve hafızadan silinemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Eger iyi bir partnerle yorulana kadar sevisebjldiysem huzru mutluluk ve dunyalari almis hissini alirim
Hem güzel diyor hem ne hissediyor diyor.. :D
rahatlık, huzur, ulrta hafiflik, bir yaprak gibi rüzgarla uçuyor gibi.
Sevgiyi buldugunda guzeldir rahatlamak o his bambaskadir
Duygu ve şehvetin nirvanası çünkü
Sevisen bunu sormaz gerçi
Anla beni o zaman. Hic yapmadim
Anlıyorum... zor bişey bu.. çünkü sözle anlatilmaz.. o kadar iyi yani
Super bir sey galiba. Sen evli misin
Süper evet.. evli değilim
Kiminle yapmistin
Bu kadar uluorta cevap yeterli
Sormamaliydim kusura bakma
Evet
Boşluktan başka his yok.
Nasil yani
Her sek*s aynı değildir, sevgi ile yapılan, sadece cinsel açlık olarak ikiye ayırabiliriz.
Cinsel açlık nedeniyle yapılan, genel de hemen sonrasında oturup düşündürecek olan sek*s’tir haliyle yaparken çok haz verse de biter bitmez pişmanlık yaşanacaktır ve bir boşluk hissi oluşacaktır.
Sevgi ile yapılan bambaşka, birbirlerine karşı sevgi ve aşk dolu iki insanın tek vücut olması diyebiliriz, sadece sevgi ve aşk değil de bununla birlikte karşılıklı anlayış gerekli.
Bu tür anlar her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın unutulmaz ve hafızadan silinemez.
Guzellll
İkisini de deneyimlediğim için net bir şekil de konuşabiliyorum, peki ya sen?
Deneyimsizim
Umarım ilkin pişman olmayacağın bir deneyim olur, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Olursa sorarim
Hiç sevişmedim ama güzel olduğuna eminim
Mutluluk sevinç rahatlama
Rahatlama ve çiş yapmak :D
Harika bi rahatlama geliy
Nasil bir duygu
Boyle yüksekten bi anda aşağı doğru düşersin ve içinde harika bi duygu olur ya öyle
Evliyim. Ama evlilikten once ve sonra da cok kadinla birlikte oldum. Anlatilmaz bu duygu yani yasamak lazim hissetmek
Çünkü o bir sevişme
rahatt
Kuşlar gibi helede titrediysen
mutluluk
hiç mi sevişmedin
Hic
yaş kaç
30
neden peki
Evli degilim o yuzden
evlenmeden de sevişebilirdin
Olmaz canım
herşeyi yaşamadanda bişiler olabilirdi
Hayir her seyimi tek kisiye vermek istiyorum
nezaman verecen ne zaman :)
Hahha evlenince. Nikah varsa olur yoksa vermeeem
Yok ya oyle uc yok. Normal romantizm.
ben seni uç ururdum da neyse gelmedin ahah
Gelirim belki ama ucurman icin degil
gelde buna beraber karar verelim ve ciddiyim bekliyorum
Gelsem bile simdi musaot degil
yalvartma gel mğsait olunca konuluruz
Aklın başından gidiyor zevkten
Bilmem hiç yaşamadım
Rahatlama geliyor
Nasil bir rahatlama
Benim için boşalmak rahatlatıyor beni. Sonrası uyursam derin güzel bi uyku çekiyorum