Yaş itibariyle istekli sekste iyidir tecrubelidir diye ön yargı var aslında hiç bu düsunulen gibi alakası olmayan kadınlar da var. Geç yaşadım 32 miydim neydim bir çok kez iliskiye girdik duygusal birliktelikti ama ne üstüne atladım ne oral yaptım çekingendim. Eski sevgilimin tavrından dolayı gerci biraz rahat olsam o.. r.. pu gibi damgalamasından korktum. Yani erkeklerin çogu o yaşta kadınları seks abidesi herseyi gormüş olarak değerlendiriyor tipik önyargı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Şu ana kadar yaşı en büyük olan 41 di. O da geçen sene tabii. Ben hiç öyle değerlendirmemiştim şahsen. Birden gelişti. Ben taa başka bir şehire gittim normal buluşmak için. Akşam bi mekana gittik oturduk içtik sohbet ettik falan. Sonra evine davet etti ve öyle gelişti olaylar. Hiç kötü gözle de bakmadım. En iyi ons ilişkilerimden birisiydi hatta jfjsjd unutamıyorum hâlâ
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneyim olarak mı değerlendirip unutamıyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yıl30 yaş üstü 30 yaş altı cinsel deneyimim oldu
Her kadın iyi seks çok iyi bir sevişme teknik olarak bilebilir,
fakatbu durum pratikte uygulamada farklılık gösterebilir,
çok iyi olamayabilir önemli olan burada partnerin,
sana bu konuda aşagılamak yerine, yardımcı olabilir beraber ögrenebilirsiniz00 Yorumla
+1 yılHiç de öyle bir şey yok. 30 yaş üstü olup hiçbir şey bilmeyen çok kadın gördüm. Zaten kadın bir bakışta kendini belli eder. Özellikle hiçbir şey bilmeyen bir acemiyi iki soruda anlarsın. Erkeklerdeki genel bir fantezi, buna takılma.
00 Yorumla
Oylesini bulsak çok güzel olur, onun hayata bakış açısı 20 li yaşlara göre farklı olur, bence hiç yapmadıysa daha istekli olur. Böyle birini bulup yapmak zevk olur ama nereden bulacağız. Varsa böylesi gel sin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa değişiyor yani kadından kadına 43 de oldu 36 da oldu zaten birlikte olduklarım hepsi benden olgun insanlardı ama yaşı büyük diye çok iyi diye bir şey yok. istek ve arzu ile alakalı tecrübe ile alakalı
10 YorumlaEvet daha once 30 yas uzeri biriyle iliskim oldu. Ayrica o.. spu damgası yemekten neden korktun ki? Sana bu yaftayi yapistirmasindan korktuğun kisiyle yasamadin mi bunu? Haliyle bu iki kisilik birsey. Kadin icin neyse erkek icin de o.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar cinselliği keşfettiğini iyi bildiğini düşünmekmi hata yoksa bu beklentiyi karşılayamamanmı sana soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir iddiam olmadı.
+1 yılIste karşı tarafın seni yadirgayacagini hissettiğin zaman zaten kendin gibi olmuyorsun. Arzuları bastırıyorsun. Karşındaki sana bu anlayış ve rahatlığı vermesi gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu duygusal olarak da oldu. Herseyimizi birbirimize söylerdik. Dertlesirdik muhabbet sohbet sadece cinsel anlamda değil. Genel anlamda da birbirimizi mutlu ederdik. Duygusal bağ varsa hersey güzeldir. Uzun süreli devam etti bu deneyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel...
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken o. Kendimizi bencil kilmadigimiz sürece. Hatta kendimizden daha çok önem verdiğimiz sürece. Mutluluk zor değil gerçekten hic zor değil. 💐
Cidden öyle gözüküyorsunuz. Ama bu algı. Başka bir şey değil. Asıl istekli ve durdurulamaz tipler 18 25 yaş arası kızlardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılMaks 38 oldu ve gerçekten hem cinsel birliktelik hem ruhsal birliktelik çok güzel di
02 Yorumla
Soran+1 yıl😌
- +1 yıl
Çok küçük le de zevk aldım ama 38 yaşında ki kadın favorim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ön yargı toplumumuzun bir sancısı. bu bir tek bu konuda değil her konuda var
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
ama bu konuda şöyle bir gerç. ek de var
siz kendinizi referans almayın. sizin gibi geç yaşayan çekingen kadın sayısı yok denecek kadar az
bu siteyi eğer takip ediyor ve üyelerle iletişminiz var ise görürsünüz
daha yaşı 17 yatmadığı adam kalmamış. 13 yaşında üye var burada. yeni nesil erken başlıyor bu işe. dolayısı ile 30 yaşına gelince bunlar seks koçu olurlar
+1 yılOnyargi geçmis beni ilgilendirmmez ben benimle ana benimle olan uyuma benimle beraber doyuma varip varmadigina bakarim.
00 Yorumla
+1 yılolmadi ama olsun isterim 40 45 ler cunku tecrube herzaman iyidir
03 Yorumla
Soran+1 yılSırf tecrube olsun diye nerdeyse annen yaşında kadinla mı olucaksın pes.
- +1 yıl
yani 40 43 yasli degil olgun deli
- +1 yıl
tecrubeden kastim her konuda ve olgun biriyle konusurken bile farkli guzel hissettiriyor
Eskiden öyleymiş. Şimdi tamamiyle tersine döndü.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bu tespitin dibi 😀
Soran+1 yılVar olun ya şu an cok mutlu oldum 🙂
Soran+1 yılObjektif insanları severim
+1 yılOlmadı ama yaşamayı o kadar çok istiyorum ki o yaşlarda bir kadınla. Keşke olsa. Şehirlerarası yola bile giderim deneyim için.
01 Yorumla- +1 yıl
Sizinle tanismam mümkün mü?
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. ben yaş 31 birlikte olduğum kadın mesela 43 flndı öyle bahsettiğin gibi değildi daha olgun ağır başlıydı kendisi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen istisna olabilirsin. Kaideyi bozmaz ama.. Doğal olarak yaş ile paralellik kurulduğu için sana önyargı gibi geliyor..
Bisey soracam. Geç ilişkiye girdiğin için pişmanlık duydun mu?04 Yorumla
Soran+1 yılEvet keşke duygularımı beni sevgimi hakedene verseymişim pişmanım.
Soran+1 yılYok ya o ne oyle pazarlık yapar gibi...
Zaten bir kadın onca yıl bekleyip o sınira geldiyse ya aşık olmuştur ya da çok sevmistir.
Duygu yoğunluğu olmadan yaşanmıyor.
Ben de oyle en azından. Ve bir itiraf sonrasında kimse olmadı hicbir erkegin yatağına girmedim.
+1 yılSadece bu olay değil ben kimseye ön yargılı davranmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin sana saygı duyuyorsa ne kadar istekli olduğunun bir önemi yok bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldu Tabii Bakire gibi olanda oldu
Çok rahat pro gibi sevişende oldu02 Yorumla
Soran+1 yılYaşla tecrubeyi bağdaştiriyorlar ya şaşıyorum
Arada nesil fark var 32 yasına kadar bakire kaldım şimdikiler her pozisyona giriyor tek kişiyle yaşadım ve çekingendim- +1 yıl
Şimdikiler çok rahat oldu Biz lisede elini tutup yanagından optuk mu buyuk bi şeydi Tek kişi ile yaşadınsa seninle evlenmeliymiş Sonuçta ilki olmuşsun
+1 yıl44 yaşında kadınla yattım 60 yaşındaki ile yattım 23 yaşındaki ile yattım Hepsi de acıyor dedi
00 Yorumla
+1 yıl36 yaşında 44 yaşında hatunu skmştm. O zevki hiç bir çıtır veremez
00 Yorumla32 yaşındayım henüz yaşamadım, Çok istiyorum, Artık dayanamıyorum ama utanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel performanstan değil, hayata bakış açış, hayat tecrübesinden dolayı, olgun olması ve o kadına sahip olmak haz veriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılA bir guzel cevap daha
Sizin genleriniz çoğalsın mümkünse 😁
Cevap sahibi+1 yılO zaman tanışmalıyız diyomuşum ahaha :D
Benim tecrübem oldu senin aksine gayet tatmin edici bir birliktelik yaşadım ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet oldu ama seks kadindan kadina degisken bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıloldu ama yaş eşittir tecrübe olayı kalmadı unide evliden daha tecrübeli kızlar olabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl👏 yani şuanki nesil herseyi biliyor yaşiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul bir kadınla olmuştum. Beni beğendiğini söyledi zaten 2 gün yaptık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19 yaşımda kuryelik yaparken 35 yaşlarında milf kadın beni içeri çekmeye çalıştı her şeysini gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oldu sekse doymak bilmiyordu keşke öyle biri karşıma çıksa tekrar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 37 yaş ile birlikte oldum gayet güzeldi kararında idi bayağı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHal hareketlerinden anlaşılır. Ayrıca rahat ol tadını çıkar zevk almaya odaklan
00 Yorumla
+1 yılDoğru tespitler
10 Yorumla
+1 yılHyr olmadı ben herzaman genç tarafdariyim
00 Yorumla
+1 yılBenden büyükle olmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgun kadın daha istekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar benim iyi seks yaptik
00 Yorumla
+1 yılNormal yani bu bakış açısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıl18 de oldu 50 de hepsinin tadı farklı
00 Yorumla Oldu evet
00 Yorumla
+1 yılHayır isterim ama
00 Yorumla
+1 yılŞu an yaşın kaç?
00 YorumlaEvet oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBi çok kez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet genelde herkes öyle diyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem