Bana bu tarz bir şey söylediğinde rahatsız olup olmadığını sordum. Bazen bunaltıcı oluyor dedi. Ona belli etmesemde çok kırıldım. Bana cinsel bir şekilde yaklaştığında onu red ediyorum. Benden özür dilediğinde sorun değil diyip geçiştirdim.
Acaba durduk yere alınganlık mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seni seven erkek elbette olduğun gibi sevmeli. Bazen bazı şeyleri ters algılar ve ona göre tepkiler verebiliriz. Anlık bu tepkiler belki de karşımızdakini çok fazla kırıyor olabilir ama bunun farkında bile olmuyoruz. Alınmanız da normal o da bunu görüp ona göre hareket etmiyorsa size verdiği değerde kayıplar olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sevgilinizin ifadesi kötü görünüyor. Bu dersi ona vermenin en iyi yolu çivi ile çiviyi sökmek. İstekliliğinizi tamamen gizleyin. Sanki hiç işiniz olmazmış gibi davranın. Sevgiliniz bir an gelecektir illa ki sizi kışkırtmaya çalıştığında yapma lütfen sen böyle yapınca midem bulanıyor deyin. Sen hayırdır ne oldu sana böyle ne bu diye sorduğunda ona ne hissettiğini sorun. İşte onur kırmak , gururla oynamak böyle bir şey sen o gün bunu yaptın bana derseniz bir daha aynı şekilde tepki almayacağınızı düşünüyorum. Ama yinede bundan sonra onun kaldırabileceğinden fazla samimiyet göstermemenizi tavsiye ederim.
120 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Acaba durduk yere alınganlık mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum. hayır böyle düşünme hatta bu konuda hiç düşünme. Kırıldığını daha farklı şekilde belli et sana yaklaştığında hemen teslim olma mesela biraz uğraştır isteme kendini kontrl et. Çok fazla konuşmadan çünkü tadı kaçıyor birşeyi çok fazla konuşup uzatınca. Araya soğukluk giriyor ve bir şey eskisi gibi olmuyor
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sana daha iyi ifade edebilirdi bunalmışlığını. Bunun için onunla konuşman yeterli. Trip atmayı saçma buluyorum. Adam da bir yandan haklı. Buna çok ağırlık göstermişsin ki bunalmış daralmış. Belki de başka bir fikri yok mu diye de düşünmüştür. Biraz daha halden anlar şekilde yaklaşabilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri ne kadar tuhaf istekli kadın istiyorlar onunla birlikte olunca da korkuyorlar ya da isteklerinden yana şikayet ediyorlar iki laf var ikisinede kendileri söylüyorlar tutarsızlar yabancı erkeklere bakın çevrenizde varsa türklerden uzak durun.
53 Yorumla- +1 yıl
Bence de yaaaa hepsi yapana kadar sonra ne kadar yetersiz ve ezik olduklarını görüp kalıyorlar.
- +1 yıl
genellemelerden nefret ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkes hayatında istekli bir kadın ister. bence saçma olmuş bunu söylemesi
00 Yorumla Yani her dk istekliysen bir süre sonra başka bir şey düşünemiyor musun durumu illa ki olur, kız erkek fark etmez her iki cins için de. "Bunalıyorum" tabiri biraz kırıcı olabilir ama eğer onu o konuda çok darladıysan haklı. Kendini biraz geri çek, seni özlemesini sağla. Küsme alınıp üzülme ama her cinsel yaklaşımını kabul etme. Reddetmen iyi olmuş bence. Her zaman istekli görünmemeni sağlar bu. Çok istesen bile ona belli etme gerekirse git kendini kendin rahatlat, ona arada bir belli et, onun o sözünden sonra kendini çekmelisin yani.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynınşey başıma geldi kız arlsdssım hergün iliikiye girmek istiyordu bende hayıe demiyordum bir gün işten geldim acayip yorgundum fitness angrenörü oldugum için baya dersim vardı o gün yorgunum dedim ssdece o gün öyşe bişey yapcam ki bunu yaptıgına çok pişman olcaksın dedi ne yapabilir diye düşünğrken toplu arkadaslsrımızız oldugu ortamda 7-8 kişiyiz biliyomusunuz mustfa aşırı yetersiz dedi herkese rezil oldum sadeve 1 gün yorgun olsugum için hayır dedim diye sonra da bida hiç hayır demedim shabahshhaah
04 Yorumla- +1 yıl
Rezil biriyleymişsin.
- +1 yıl
Rezil biri ile birlikteymişsin. (Şimdi bu daha iyi oldu :D)
- +1 yıl
@SushidekiKurt gaagaga aynen öyleydi ya çok zekiydi ama rezildi
- +1 yıl
Seviyesiz biri olması zekasını elimine eder. Kurtulmuşsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence tepkin de haklısın ayrıca erkeklerde çok saçma normalde kadın kadın diye ölürler seks seks diye yalvarırlar istekli bir kadın gördükleri zaman ve bu kişi sevgilisi olduğu zaman bir ağırdan almalar Naz niyaz yapmalar aslında değil sevişme seks öpüşmeyeceksin elini bile tutturmayacaksın o zaman peşinde pervane olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yeni evliyim bende cok istekliyim bekarken sorun yoktu sevgilim bile olmadi gorucu usulu evlendim ilkim yani , işi yorucu biliyorum ama 24 yasindayim istekli olmam dogal ama bunu kabullenemiyor tamam her gece istemiyorum ama 2 gunde bir olsun tam olsun onuda yapamiyo 5 dakika da bosaliyor donup gotunu yatiyo
64 Yorumla- +1 yıl
Destek alin.. ileride daha büyük soeunlar yasayabilirsiniz.. tecrübeye dayaki..
- +1 yıl
Ulas bana mutlu edim
- +1 yıl
Evlenmeden cinselliğine bakmamanın sonuçları. Ten uyumu önemli. O şahısla bir ömür zor. Düzeltmesi lazım. Spora gitsin. Diyet yapsın hiç yoktan. Kondisyonu yok belli ki.
Valla ben de her gün hergün uğraşamam. Kusura bakmasın. İki üç oyuncak alırız. Onlarla oynamayı öğrensin biraz. Ben onun sürekli sürekli azgınlığının tatmin kaynağımıyım kardeşim. Başka işim gücüm mü yok benim. Kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeli önce herkes. Kırılmaca gücenmece yok. Kimse kimsenin objesi, hobisi, oyuncağı değil. Kendisine yetemeyen başkasına bela olur ancak. Kusura bakmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar kardeşim kaynıyor erkekler kadar rezili yok bu dünyada ya yok bana gel yok o yetersiz, adam hayatta belki zor şeylerle mücadele ediyor bu tür işlere hevesi çok yok bu sıralar belki? kendi sevgiliniz eşiniz bu şekilde başkasının koynuna girse aldatılan edebiyatı yaparsınız ama konu başkası olunca namussuzlukta sınır yok. O pis düşünceleriniz başınıza gelmeden gitmeyin bu dünyadan.
51 Yorumla- +1 yıl
kardeşim şu yorumun alnı olsa da öpsem ağzına eline klavyene sağlık dediklerinin aynısını ve kat kat fazlasına katılıyorum sonun da şu site de 1 tane delikanlı herif denk geldi ya gözüm açık gitmeyecek
+1 yılMerhaba..
Alınmakta haklısın çünkü yersiz bir cümle kurmuş sana. Böyle söylememeliydi. Onu bunaltıyorsa sende belirli zamanlarda yap ilişkini. Onun dışında yapma ki anlasın kırıldığını..00 Yorumla
+1 yılBende yeni kızlar tanıştım oda bana öyle diyor kız bakire benim niyetim evlenmek var ama kız biraz açık biraz kapansa biraz olur ama bizim doğu adetlere biraz uymuyor ayrilmakta istemiyorum ilk kez sevgilim oluyor tabi benimde fransa paris gideceğimdede haberi yok nasıl yapacam bilen tecrübesi olan yazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla benim eşimde bana böyle bi cümle kurdu. Bir aylık evliyiz ben sürelikli seks değil ama sarılsın saçlarımı falan okşasın istiyorum. Kahve içerken gözlerime falan baksın. Bunu söyledim. Beni siklemiyon sıkıldın dedim. Beni bunaltıyosun karı kocayız sevgili değiliz dedi😕 ben ona masaj falan yapıyorum o sağol iyi geldi deyip dönüp yatıyor. Erkek milleti nişanlı iken sana uykuyu haram edicem diye hava atardı. Şimdi bende insanım yapıyo. Umarım alışırım bu hallerine
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce cinsel ilişki yaşamış oldugunuzu anladim.. şimdiden bunu söylüyor ise evlendikten sonra aile sorumluluk yükü ona gelince ne söyleyecek?
Bence onunla yapmayı cok uzun süre komple bırak 2-3 Ay.. senin değerini iyice bilsin ki ona saygı dersi olsun.00 Yorumla
+1 yılHayır saçma değil. Bu gurur kırıcı ve kaba bir söylem. Kaldı ki erkeklerin daha verici olması beklenirken cinsellikte onun böyle olması ilerde büyük sorunlar yaşayabileceğinize dair bir gösterge.
10 Yorumla
+1 yılYa bırak ya.. Başka birine bunu yapsan adam bir dakika boş bırakmaz seni.
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Bu erkekler bir garip istekli olunca bunalmak ne ya 😃😃
43 Yorumla- +1 yıl
İşi bilmiyorlar :d
- +1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak gitsin. Çekilmez ya böylesi bana da eski eşim sadece seks için yanıma geliyorsun dedi bir kere. Lan canım sevinsene işte istekli karın var a. mk kime gidim ya sana gelcem lan işte?
41 Yorumla- +1 yıl
Öyleleri dövmek lazım mal, ama böyleleri disardan ağzında a.. M gö.. T eksik olmaz icraatta ortada olmazlar maalesef benim eski eşimde 6 ay elini sürme tik yoktu böyleleri gelecekti böylelerine
+1 yılAlınmana gerek yok hakaret etmemiş. Kendini biraz dizginleyebilirsin. Onun yerinde olsan sen de rahatsız hissedecektin. Nasıl hissettiğini dürüstçe söylemesi sizin yararınıza.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevgilinde problem var bende çok istiyorum sevgilimi açık açık söylüyorum ben istediğim için oda istiyor bizde istememe yok aslında hep istiyoruz yapıyoruz shfhfh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisini sana karşı yetersiz gördüğünden dolayı, bu konunun onu bunalttığını söylediğini düşünüyorum.
Çünkü erkekler istekli kadınlara hayran kalırlar.31 Yorumla- +1 yıl
Tam aksine çok istekli olması erkeği korkutuyor bir süre sonra psikolojide de bu var. Erkek doğal olarak yetemeyeceğini düşünüyor kadına, başta çok hayran kalsa da bir süre sonra o yetememe ve erkekliğine şey sürdürmeme konusu yüzünden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Aşırı isterik kadınların sonu maalesef bu oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlınma sonucta herkesin libidosu ayni olmaz o yüzden kendini üzme bunun için anlamaya çalış ya da çözüm üret konus bu onunla istekli olmak seninde suçun değil oda bunun farkinda olmali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılBıktırmis istekli seks düşkünü kadın profili vermişsin normal kırılmak erkkelr normalde istekli olur adam da artık bıkmışsa öyle hissetmen normal
10 Yorumla
+1 yılBöyle kızı bulmuş bunuyor mu? Bazıları olsa da yesek der bir yemek görünce..
21 Yorumla- +1 yıl
Manyamışlar
Saçma değil
İstek konusunda insanlar çok sıkıntı yaşıyor
Biri Çok istekli diğeri isteksiz gibi gibi
O zaman ayrılsın00 Yorumla
+1 yılYani istek seviyesi aynı değil belli ki. Kendi seviyene göre birini bulmalısın. Böyle idare etmen zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazlası da korkutucu olabilir... Acaba beni öldürmek m i istiyor? Beni yorup gece uyurken acaba thorax otopsisi mi yapmak istiyor. Diyebilir 🥴 Fazla istekli insanlarda belli bir yerden sonra sadistlik falan başlıyabiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm bilgilisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan kırılır haksız değilsin. Ama demese de hissetmişsindir zaten sana yetemediğini, durup dururken bu soruyu sormuş olamazsın. Böyle bir durumu asıl evlendikten sonra anlamak çok korkunç. Şimdi yolunu kolaylıkla ayırabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Sevgilin aptal sanırım. Bir başkası böyle sevgili olsa bir dakika boş bırakmaz. En azından ben hiç boş bırakmam.
00 Yorumla
+1 yılNiye sen alinacan... utanmasi ezilmesi gereken senin istekliligini geçiremeyecek yetersiz olacak olan ahmak. o
00 YorumlaBu arzularını sexting yaparak başka ortamlarda baikalarıyla bastırarak en azından sevgilinle daha azaltabilirsin ilgini ve normale dönebilir onun için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Belki de o az isteklidir. Bu konu aslında kişiden kişiye çok değişken bir durum. O nedenle uyumlu olmak önem kazanıyor. Nu arada cinselliğin c sini duyan herkes çok istekli olduğunu sanıyor ama gerçekte öyle bir durum yok 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma falan diyenlerde beyin yok abi herkes sevgilisi istedi diye yapacak mı belki adam istemiyordur boş ver olup gidip kendine istekli birini bulsaydın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz bir alınganlık. Adam rahatsız olduğu şeyi söylemiş, ve haklıda bazen çok sıkıcı oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlakli olun biraz olum şerefiniz için yaşayın değer mi baba değer mi iki sümsük erkeğe kendini yamıyorsun şerefli olun
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl ayrılma sebebi ya da bunalma sebebi ilk defa böyle bir saçma sebep görüyorum
00 Yorumla
+1 yılCinsel gücü yeterli değilse senin bitmeyen arzularından ötürü tribe girmiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. İstekli kadınları çok severim hiç bunaltmazlar beni
00 Yorumla
+1 yılBulmuşta bunuyor. Senin değerini bilecek erkek o kadar çok ki.
00 Yorumlakolay kolay bir erkek birleşmekten bunalmaz ki 😎 kendimden biliyorum 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. O da onun sorunu. Genelde bunaltan erkek olur ilginç.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bunaltıyor. Alınma bence. Anlamayı dene. Cidden bunaltıyor çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
onun istekleri ne olacak peki? ben hayatta kendi isteklerimi bir kenara atıp başka birinin isteğine göre cinsel hayat yaşamazdım. iki tarafında anlaşması için yine iki tarafın isteklerinden biraz taviz vermesi gerekiyor.
- +1 yıl
Erkek istemediği hâlde kadın sırf istediği için ilişkiye girerse, tecavüzdür bu. Biliyorsun değil mi bunu?
- +1 yıl
gidip tecavüz etsin mi dedim? ikisinin de onayladığı bir sıklıkta cinsel ilişki yaşamaları en sağlıklısı olacaktır. demek istediğim; sevgilim bugün sevişmek istiyorum diyorsa ama ben istediğimde beni bunaltıyorsun diyorsa, sevişmem.
+1 yılSana öyle söylüyor başka hatunlarla konuşuyor merak etme 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadığım o söylerken seni kırmaktan çekinmiyor sen kırıldığını belli etmekten neden çekiniyor sun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olmandan nasıl bunalabilir keşke çok istekli bir olsa karşıma çıksa
00 Yorumla İstekli olmak normal bir durum onun bu şekilde yorum yapması yanlış bir kere
00 Yorumlabiz arayıp bulamıyoruz senin gibisini adam bulmuş bunalıyormuş vayy be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Öyle sevgilimi olurmuş vur tekmeyi gitsin deyus
00 Yorumla
+1 yılBence sende istekli birini bulmalısın.
Yoksa bu iş yürümez.. :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yooo banada bir kadın bunu dese kırılırım ne yapayım yani seviyorsan isticeksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kırılırdım onu arzulamamı bunaltıcı bulsaydı
30 YorumlaKadının istekli olması güzel bir şey, sorun etmesi garip
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen erkekliğine şey sürdürmek istemiyor seni tatmin edemiyorsa, doyuramaz o seni pek
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYadsınamaz bir gerçek ki bu adamdan ayrılmalısın. seksten bunalan bir erkek.. asırı ilginç. Bence senden sıkılmıştır
00 Yorumla
+1 yılgayette doğru yapıyorsun bence. bunalıyorsa sende bunalıyormuş gibi yapıp onun sana nasıl hissettirdiğini gösterebilirsin. sen bana yaklaşınca bunalıyorum ama kendim istediğim zaman yaklaşabilirim. allah allah..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemek erkeklerinde başı ağrıyor bazen :D :D
istekli kadın sevilmez mi ya
gay mıdır nedir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulup şeylisini aramak bu işte🙄
FB servisi olsun türkiyede 😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle sevgilin ile aranızda az bir yaş farkı var ve senden hevesini aldı. Biraz daha olgun bir erkek bulabilirsen değerini bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aranan kansın ya...
Partnerin seni mutlu edemeyeceğini düşündüğü için öyle söylemiş olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet benide bulatti 5 yıllık bir olsikim aklı fikri sekste olan basit kadınları sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz ağırdan almalısın ama sanırım sen dede biraz korku var
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim çok istekli olduğumu söylüyor, bunalıyormuş. Alınmam saçma mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım