Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu yorumda da yazmışlar zaten. Bu çocuğun seni sevmediği de belli seni kullandığı da. Sadece seni kız olarak anladığım için bende tekrar yazdım, sen bakireliğini vermiş olsan bile bi m4lla vakit kaybetme. Çünkü ben tam da bu tipten her bku beklerim. Duygusal yaklaşma. Emin ol bu konuda seni o m4ldan daha çok önemsediği için herkes uyarmış.
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Peki neden sevmiyor diyorsun? Benim de kuşkuları var tabii ki ama insan kabullenmek istemez @ptala oynamak ister ya şu an acaba neden bunu diyorlar diyorum☺️
Cevap sahibi+1 yılYazılardan bile belli.
Sana aldırmasından bunu söyleyiş şeklinden.
Erkekler bile dürüst yorum yapmış ki bu KS de nadir olan bir durum. Birlikte olun ya da olmayın bizi tabiki ilgilendirmez ama ilişkide duygu yok sadece hormonu ve egosu var gibi.
En İyi Cevaplar
+1 yılbu erkek mi şimdi ne kadar ayıp ve iğrenç erkeğin bunu kadına sorması bile saçma. sen ona pedini aldırıyor musun ki ona zarar vermiyor senin ped kullanıp kullanmaman ama kondom seni hastalıktan ve istenmeyen gebelikten koruyor. Erkeğin bunu senden talep etmesi bile libidonu yerlere götürür gerçekten kötü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullandığını, cinsel hayatı olduğunu bile saklayan korkak biriyle birlikte olduğunu anlamadın sanırım hala? Kocam bile bana bunu diyemez gidip kendisi alır, bende gidip almam. Bekar olsaydım yine ben almazdım. Tek fedakarlığı bu mu yani prezervatif almak mı? Bence yol yakından ayrıl
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAltı üstü bir kondom. Bu kadar yartışılacak bir şey yok ki. Sen alsan ne değişir, o alsa ne değişir?
18 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka niye kız kasaya gitsin
- +1 yıl
Niye gitmesin?
- +1 yıl
@northeaster58 iyice her şeyi normaleştirdiniz
- +1 yıl
Şimdi sen evli olsan markete gidip almaz mısın? Bunun neresi garip? Kondom almanın?
- +1 yıl
@northeaster58 almam
- +1 yıl
Enteresan
- +1 yıl
Arkadaşlar bu mevzu bir yere varmaz. Burada sonlandırın artık tartışmayı
- +1 yıl
👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil,,
00 Yorumla Öf al işte ne uzatmışsın. Çocuk kendince bunda keyif buluyor ne var alsan alamam alamam sanki kimse seks yapmıyor
51 Yorumla- +1 yıl
Tek beğendiğim yorum
+1 yılBence ayril bu gereksiz kisiden. Delimi ne ya, bide ceza olsun sana diyor. Ne romantik ne romantik. Alma, kendini kullandirtma.
Asil sen ona cezasini ver ondan ayrilarak.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek kasiyere 5çeşit götürüp hangisini alayım diye sorucam desen sana aldırmaz😃
70 Yorumla
+1 yılBu çocuğun seni kullandıgini göremeyecek kadar aptal misin gerçekten birisi için hem dünyanı hem ahiretini yakıyorsun tebrikler?
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası bana gösterse ben de net aynı yorumu yapardım ama başa gelince bu böyle olmuyor. İlkim o kendimi ona bağladım. Bu güzel bir psikoloji değil yasamadiysan bile hemcinsim olarak beni anlayabilirsin. Mesela sen bunu yazdın acaba neden bunu dedi diyorum. Ciddi anlamda @ptala döndüm.
- +1 yıl
Daha önce ilişki oldu mu bu ilk mi
Soran+1 yılO benim ilkim ben onun değilim. Ve naparsa bana insan kendi kendine ciddi ciddi iyileştirmeye çalışıyor. Mesela neden kullanıyor dedin ciddi ciddi soruyorum çünkü ben bu süreçte ayıramıyorum bunu
+1 yılZamne ilişkileri tuhaf bir hal alıyor 🤣 her şey tamam prezervatif pazarlığına kaldı iş ben alıvereyim bari
012 Yorumla
Soran+1 yılPazarlık mı yapmış benimle? Sen al ben ödiyicem dedi ama
- +1 yıl
Bir nevi pazarlık olmuş
Soran+1 yılBilemedim
- +1 yıl
Armudun iyisini ayılar yiyor
Soran+1 yılPazarlık yapıp yapmadığını nasıl anliyicam? Aslında bi bunun pazarlığını yapıcak biri de değil.
Soran+1 yılBir de herkes yazmış ki bu seni kullanıyor
- +1 yıl
Sende onu kullanıyorsun öyle bakmak yanlış ta pazarlık yapmış zaten markete gidip almak zor bir şey değil niye sana diyor saçma
Soran+1 yılAnlamadım ben de. Kafasına göre ceza kesiyor arada bana. Ona yordum bi yandan bi yandan da dediğin gibi
- +1 yıl
Bir sktr çeksene şuna burada bulunmaz olan sensin
Soran+1 yılSeviyorum ve ilkim o. Basit değil bu
- +1 yıl
Almazsan nah alırsın de o halde 😀ne diyim
- 1 yıl
Yaşlar kaç
+1 yılO biraz sen onu alırken insanların düşünmek istediği şeyi hissetmek istiyor bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl şu gereksiz heriften. Prezervatif fiyatlarını bilmiyorum çok mu pahalı bu kırk takla atıyor sen al diye.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence sevgilinin alması daha doğru ama neden almıyor anlamadım utanıyor gibi..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılManyakları partner seçiyorsunuz sonuç bu oluyor :D Kusura bakma ama ben kız arkadaşıma kondom al demem.
00 Yorumla
+1 yılsevgiline de ki sen almazsan alıp gelebilecek yüzlerce erkek oğlu erkek var de. bak nası koşarak alıp gelcek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yıl%99 almaya utanıyor o yüzden böyle yapıyor. Yani evine siparişle alsın böyle şekilden şekile girmez hiç değilse.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ya adam dam bulmuşta kılıfını problem ediliyor en iyisi dam mam yok kılıf getirirsen ölü de en iyisi
00 Yorumla
+1 yılGaliba seçim kararını sana bırakmış ya da öz güven kaybı yaşıyor ikisinden biri kondom alamaya utanıyor ya da senin zevkine bırakıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma tabi ki hayret normalde bir erkek böyle isteyemez
11 Yorumla- +1 yıl
Almiycsksin dimi
+1 yılBence siz zahmet etmeyin alıp göndereyim size
10 YorumlaBehül kaçar misali almaya bile utanıyor korkak erkek 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni olmayan erkekleri hayatımızdan 3 evetle uğurluyoruz😎
10 Yorumla
+1 yılBoyle bebelere vermeyin. Balon verin ellerine gonderin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSoruyu okuduğum zamana yazık be
Getır den sıparıs edın bari10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğer verdiği bir kadına al demez diye düşünüyorum bir erkek. Cinsel olarak kullanma derdinde bence sizi
222 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana kalsın değer veren erkek s.. kmez de😂😂 insan insanı hiç s.. kr mi
- +1 yıl
Sende ar damarı çatlamış kuzum farketmez sen al hatta son kondomu ağzınla bi bile takarsın bundan eminim yani
Cevap sahibi+1 yılBen o beceriye sahip olduğumu biliyorum da bundan sanane😂😂
- +1 yıl
Oh ağzına sağlık sevindir kız insanları vallahi bak ben evliyim evliyken 15 20 günde bir yapabiliyorum benim hatun her tartışmada cinsellikle cezalandırıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılSenede bir gün yapaydınız o ne ya😂😂 15 gün beni istemeyecek adamı boşarım sen kim köpek 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAseksüel olsa belki bi ihtimal aksi takdirde zaten 15 mümkün değil 💅💅🤭
Cevap sahibi+1 yılBenim için geçerli değil🤭 boğa burcu eşittir sabaha kadar seks
Cevap sahibi+1 yılİsteksiz kadınlarla evlenip her kadını öyle zannediyorsunuz zevk almayı bilmek başka bi olay
Cevap sahibi+1 yılMesele her gördüğü yerde tavuk gibi şeyapmak değil ki🤭 mesele benimle olduğu yatakta bana dokunmak istememesi dokunmadan uyuyabilmesi. Bu bi kadın için ego düşürücü
- +1 yıl
Ah bacım ah bu durum insanı yanlış yollara teşvik ediyor kötü bi durum vallahi ben kadın olsam kocamın üstünden inmem onu darlardım hatta çamaşırsa çamaşırın kralını alırdım fantezi ize kralını yapardım ne bilim
Cevap sahibi+1 yılKadın yükseltmiyosa çamaşır napsın görsellik önemli evet ama davranış kadar kadınlık dişilik kadar önemli değil
Cevap sahibi+1 yılArzu çok başka bir şey her kadında yok
Cevap sahibi+1 yılBen cinselliği herşeyden çok önemsediğimi söyleyebilirim. Her gördüğü anda istek duymayacak adamla da evlenmem net yani. Benim hoşuma gider hep istenildiğimi görmek. Olay seks ya da boşalmak değil hani
Cevap sahibi+1 yılBen sadece eşiniz açısından da söylemiyorum. Bu bahsettiğim şey iki insan arasındaki cinsel çekimle ilgili. Evliliklerde bence yapılan en büyük hata aramızdaki cinsel çekim ne kadar yüksek diye kendi kendine sormamaları
- +1 yıl
Sen eksik anlamışsın beni ben günde iki kez de olsa istiyorum genç avına yaklaşan bi kaplan gibiyim ama o sırtlan gibi beni kovuyor şu an olmaz şimdi saçımı yıkayamam gibi bahanelerle ta ki kendi keyfi gelecek de anca o zaman
- +1 yıl
Bana senin gibi istekli istekli şehvetli seksi kadın lazımdı tam tersi geldi kadın açıkça söylüyor ben odunum diyor bana
- +1 yıl
Evlenmeden önce birleşmedim ki hiç eşimle
Cevap sahibi+1 yılPsikolojiktir belki sorun bilemiyorum yahut aklında başka biri vardır. Beni istemeyen birini sorgularım ben. Git eşinle konuş bunu. burada biriyle değil
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşında yoksunuz 20 günde bır cinsellikten bahsediyorsun saçma yani. 30 yaşında olmayan kadın da erkek de fişektir normalde 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBeni istemiyorsan söyle derim ben olsam
- +1 yıl
Ah bi dese ah bi dese ben sürekli yanaşıyorum ama reddedilme duygusu öyle bi sardı ki vücudumu artık istemiyorum bile yani üzülmekten yoruldum
Bundan bi cacık olmaz mcsçcmslcjeoept yol yakınken dön perişan olma ilerde
00 Yorumla
+1 yılBence para verecek olmaktan dolayı trip atmışsın :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Suç ney, burada bir ceza dönüyor, herkes kondoma takılmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen alırım ne dert ettin evlenecegin zaman 5i 1 yerde diye takarım olur biter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi alacağın zevki düşün ve erkeğini tatmin et
00 Yorumla
+1 yılO çocuğu bırak bi’ tane sopa al daha çok iş görür, net
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bazılarına almak istemek zor gelir olay orada bence ;) ama bunları aşmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen burdan bir soru buldum kendime. (Utanıyor galiba almaya)
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@eminbey35 soru? Condom almaya utanan erkekten sevgili ya da partner olur mu? Erkek dediğin utanmamalı yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişki yaşayıp kondom almanın nesine utanıyorsunuz anlamadım, saçma.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini kullandırdığınla kalırsın buna. çok boş ve şımarık biri bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılŞımarık evet
Cevap sahibi+1 yılbelli oluyor. ayrıl boş ver ezdirme kendini
Soran+1 yılİlkim kendisi o kadar basit değil
Cevap sahibi+1 yılyanlış kişiye açmışsın kendini. zaman gösterecek, finalde üzülen sen olacaksın
at fava bekle
Soran+1 yılBilmiyorum inan ama güvenmekten baska çarem yok umarım olmam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılO alsın sen niye alıyon ayrıca onun boyutları var sen olup olmayacağını bilemezsin kendisi alsın hangisi oluyosa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. belkide boyle davranmak hosuna gidiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu almaya utanılıcak bir şey yokk yaşınız kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakla bunu evlenince kocana gosterirsin gulersiniz...
25 Yorumla
Soran+1 yılEn namuslu sensin. Hiçbir kıza dokunmadın dimi?,
Cevap sahibi+1 yılDokunmadim... Kimsenin ahını almadim.30 yaşında evlendim harama el sürmedim. Kimsenin hayallerini yikmadim. Elimi birtek helalime sürdüm
Yeterlimi- +1 yıl
Allah'ına kurban dayım bu kızında sonu kötü olacak kullanılıp ortada kalacak açık ve net demedi demeyin çoğu böyle oluyor iyi düşün evlenmeden yapma yaparsan ortada kalırsan bakire olmayan biriyle kimse evlenmez kolay kolay
- +1 yıl
Aga dur aga önüne geleni s*Ken varlik demişsin onunda önüne sen geldin sıra sende sadece bunu unutma 🤣🤣🤣🤣hahahahaha
- +1 yıl
Yeterli, vede komik 🤣 taktılarmı madalyanı :)
+1 yılBu nasıl bir muhabbettir allah aşkına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisinda seni saf görmüş kullandigi yetmiyor birde sana aldiriyor x2 kullanma
00 Yorumla Utangac korkak bu sana birsey yapamaz benden solemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 3 kutu var.
Kaygnalastircıda var
Ella da var 😍
Seni uğraşırtırmayım
00 Yorumla
+1 yılUff ne boş muhabbetler
40 Yorumla
+1 yılbence bu adama verme hatta ayrıl önüne ilk gelene ver daha iyi
00 YorumlaNe itici. Kaç kurtar kendini bundan
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHahhah tam bir utanç kaynağı olmuş
20 Yorumla
+1 yılErgen olunca her şey beklenir
20 Yorumla
+1 yılFantezi olarak bakmış olaya bence
20 YorumlaBen alim size kapatın çenenizi
21 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum😅 bende içimden dedim ben alayım o zaman napim😅🤣
+1 yılgülüm ben alırım istersen 😂
20 Yorumla
+1 yılmahalle yanarken senin gibiler saçını tararmış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah çarpsın çocuk etmez böyle muhabbet 😀 ceza felan ben utandım sizin adınıza
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye cezanın nesi çocukluk:))
Soran+1 yılBizim adımıza utanmışsın o kısmı anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSenle bi konuşalım diyorum hatun anladın mı bekliyorum hadi çıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılSevgilim var seninle özelden mi konuşalım?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevişme şununla görsün naz yapmayı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ücret te bırakıyor mu knk
10 Yorumla
+1 yılhaklısın aşırı saçma bir muhabbet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar basit bir muhabbet ya.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden ceza verdi ki acaba?
10 Yorumla
+1 yılTamam verin ben alicam bu ne
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılben alıyım istiosanız
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız alsan nolacak 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor her türlü.
15 Yorumla- +1 yıl
Kullanıp ortada bıracak kızı çoğu böyle yapıyor sonra olan bunlara oluyor ama kendileri bilir
- +1 yıl
@hayalleriçindee kesinlikle.
- +1 yıl
Ortalık orspsu olacak esc yani onun bunun kucağından inmez
- +1 yıl
@hayalleriçindee zaten dikkat et hepsinin ilk baştaki durumları aynı.
- +1 yıl
Aynen o yüzden temiz birini bulmak lazım güvenilir sadık dürüst
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıliki tarafta alabilir bence
00 Yorumla - Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar