Cinsel Yaşam Vajinamdan güzel bir koku geliyor. Nedeni nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ic camasiri degistiriken ya da wc de farkediyorum Vajinamdan güzel bir koku geliyor. Nedeni nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Kadında ve erkekte zevk suyu yedikleri meyvenin aromasini taşır sen bol miktarda meyve yerinde sulandinsa ondan kaynaklıdır, o meyvesuyunu ziyan etmeyelim gelip tatmak olmazmi 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Oranın kendi flora kokusu ne güzel oral yapan için nimet 0 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl içinde incir ağacı çıkmış olmasın 1 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Yediğin birşeyle alakalıdır muhtemelen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yedim de boyle oldu acaba. Hep ondan yiyim bundan sonra Yorumla MacHardworker +1 yıl ahaha bence de. Güzel koku veriyorsa süper :* Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. naısl bir koku kanka tanımlarmısın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Meyvemsi gibi. Hafif tatlımsi bi koku Yorumla anonimbirsey +1 yıl ne yedin peki ondan önce ya da ne içtin Yorumla Soran +1 yıl Hic bilmiyorum valla ne olabilir yedigim hangi şey Yorumla anonimbirsey +1 yıl ananas suyu falan kokusunu tadını güzelleştiriyor diyorlar ya ondan sordum acaba öyle bir şey mi Yorumla Soran +1 yıl Tadını mı🤭tadı da mı varmis Yorumla anonimbirsey +1 yıl öyle diyorlar ya işte ananas suyu hikayesi var. ondan soruyorum bende. sendeki de bu olayı destekleyen bir durum mu değil mi diye Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sana güzel geliyor olabilir mi 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalandan kim ölmüş öyle bişey olma ihtimali yok 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kullandığın yumuşatıcıdan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen tertemiz bir kızsın 😉🤣😁 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. içtiklern iyi geliyor 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hornon olabilir sebebi 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Östrojen olabilir bunun sebebi. 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakımlı ve temiz olduğun için olabilir mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Her zaman temizdim zaten. Bu bi kacgundur boyle oldu Yorumla Esmergenc41 +1 yıl Ben sana her zaman değildin demedim ki tutizliginden bahsettim Yorumla Soran +1 yıl Tamam iste her zaman titizdim. Once niye kokmuyordu Yorumla Esmergenc41 +1 yıl Belkide hep kokuyordu sen fark etmedin Yorumla
HardCore92 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Merak ettim nasıl koku 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Meyvemsi koku Yorumla HardCore92 +1 yıl Çok severim ya şeftali mesela 😌😌 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel kokuyor demek ki 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Beyaz beyaz bi şeyler var mı peki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz beyaz derken Yorumla megakolik +1 yıl Hafif akıntı gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla megakolik +1 yıl Kararma var mı o bölgede Yorumla Soran +1 yıl Hayir. Lazere gidiyorum Yorumla megakolik +1 yıl O zaman güzel çünkü ben tercubeliyim bu konuda Yorumla megakolik +1 yıl Krem kullanıyor musun Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir yani ne var bunda 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl orkide mi kokuyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Orkide kokusunu bilmiyorum Yorumla Fayzulin +1 yıl ne kokuyor peki Yorumla Soran +1 yıl Hafit tatli meyvemsi bi koku Yorumla Fayzulin +1 yıl şeftali kokusudur ya da kayısı Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl millet kötü koku gelmesinden kacar seninki muthiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kadında ve erkekte zevk suyu yedikleri meyvenin aromasini taşır sen bol miktarda meyve yerinde sulandinsa ondan kaynaklıdır, o meyvesuyunu ziyan etmeyelim gelip tatmak olmazmi
Oranın kendi flora kokusu ne güzel oral yapan için nimet
içinde incir ağacı çıkmış olmasın
Yediğin birşeyle alakalıdır muhtemelen.
Ne yedim de boyle oldu acaba. Hep ondan yiyim bundan sonra
ahaha bence de. Güzel koku veriyorsa süper :*
naısl bir koku kanka tanımlarmısın
Meyvemsi gibi. Hafif tatlımsi bi koku
ne yedin peki ondan önce ya da ne içtin
Hic bilmiyorum valla ne olabilir yedigim hangi şey
ananas suyu falan kokusunu tadını güzelleştiriyor diyorlar ya ondan sordum acaba öyle bir şey mi
Tadını mı🤭tadı da mı varmis
öyle diyorlar ya işte ananas suyu hikayesi var. ondan soruyorum bende. sendeki de bu olayı destekleyen bir durum mu değil mi diye
çiçek mi yetişti acaba :D
Sana güzel geliyor olabilir mi
Yalandan kim ölmüş öyle bişey olma ihtimali yok
Kullandığın yumuşatıcıdan kaynaklı olabilir
Sen tertemiz bir kızsın 😉🤣😁
😂😂😂 ne kokusu lavanta mı
içtiklern iyi geliyor
Temız bakıyorsun demekkı
Tazecik misss gibi vajina kokusu😜
Hornon olabilir sebebi
Östrojen olabilir bunun sebebi.
Bakımlı ve temiz olduğun için olabilir mi