Balık kokusuyla ilgisi yok ama dedikleri gibi leş kokusu var. Balık öyle koksa yemezdim. Hatta Halk arasında dalgası geçecek konu olurdu. Kimi erkeği azdırıyormuş.
Anladımm, yani bazen şey olan kokular oluyor yan yana otururken falan bir koku geliyor böyle nasıl desem, biraz ekşi bir koku gsrip fsrklı bir koku yani o gelen koku vajinadan mı geliyordur yani?
Ter kokusu bellidir zaten parfüm kokusu da öyle. Onun dışında bir koku olduğunu düşünüyorsan vajina kokusudur. Kimi kızların kokuyor gerçekten. Ergenlik geçişinde bendede vardı çok rahatsız edici
Hijyenden bağımsız genel olarak öyle. Zaten vajina dediğimiz yer nemli kapalı bir et yapısı. Ayrıca her ay kanayan (ve adet kanida kötü köken bişey) bir yapı, hijyenden bağımsız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Önemli olan bakım ve hijyen benim eşimde zerre kadar koku yok mis gibi
Güzell
Evet
Aynı koku bence ama bazılarında leş gibi dışarıdan kokuyor bazılarında hafif kokudur
Aynı koku derken balık kokusu mu? Başka mı?
Balık kokusuyla ilgisi yok ama dedikleri gibi leş kokusu var. Balık öyle koksa yemezdim. Hatta Halk arasında dalgası geçecek konu olurdu. Kimi erkeği azdırıyormuş.
Anladımm, yani bazen şey olan kokular oluyor yan yana otururken falan bir koku geliyor böyle nasıl desem, biraz ekşi bir koku gsrip fsrklı bir koku yani o gelen koku vajinadan mı geliyordur yani?
Ter kokusu bellidir zaten parfüm kokusu da öyle. Onun dışında bir koku olduğunu düşünüyorsan vajina kokusudur. Kimi kızların kokuyor gerçekten. Ergenlik geçişinde bendede vardı çok rahatsız edici
Anladımm çok teşekkür ederim cevabın içinn
Ölü balık hatta çiğ tavuk gibi o yüzden burnu fazla yaklastirmemak lazım bütün isteği yok eden bişey
Yani bu genel bir koku mu yoksa karşıda ki kişinin hijyenine bağlı mı
Hijyenden bağımsız genel olarak öyle. Zaten vajina dediğimiz yer nemli kapalı bir et yapısı. Ayrıca her ay kanayan (ve adet kanida kötü köken bişey) bir yapı, hijyenden bağımsız
Anladım teşekkür ederim
Bakımlı ise güzel kokar bakımsız ise ölü balık kokusu olur
Anladım
Cennet kokusu
Ben daha tıbbi odaklı sordum b usoruyu aslında, cenneti falan boş ver şimdi
Pis bi koku nolcak
Ekşi bir tadı var ben tadını çok seviyorum
Berbat maalesef
hepsi değil
Asla öyle değil
pil yala
Nasıl