Açık net olun merak ediyorum gördüğünüz duyduğunuz kadarıyla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖzellikle değil, kendi adıma işin içinde çocuk olmadıkça da evlenmenin bir manası olduğuna inanmıyorum. Ha, aileden kurtulmak içinse zaten uzak durulacak bir durum, çünkü kendi mutluluğu söz konusu olduğunda ailesine söz geçiremeyen ve evlenmek zorunda bırakılan bir insanın şahsiyetinden şüphe ederim. İleride kim bilir hangi etkiler altında müşterek hayatımıza neler neler sokabilir zayıf karakterinden ötürü?
Hamile kalınırsa ve çocuk ben de istiyorsam o zaman tamam, ama onun dışında gereksiz bir formalite gibi geliyor. Bu toplum da yavaş yavaş alışacak bu tür formaliteleri gereksiz bulan çiftlere, başka yolu yok…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılRealistik bir yorum yapıcam ve evlenmeden bir şeyler yaşayıp da evlenen kişi sayısı 100 kişi içinden 1 elin parmağını geçmez.
O evlenen 1 elin parmağı sayıdaki kişilerin çoğuda ilk kez birbirleriyle yaşadıklarına emin olan ve evlenme yaşlarına yakın iken sevgili olan insanlar çoğunlukla.
Burada atıp tutan, kendince modern gözükmeye uğraşıp bu durum bizim ülkemizde sanki çok normalmiş gibi anlatanlar olur ama gerçekler böyle değildir.
Erkek yıllardır bildiği bir kız değilse bir şeyler yaşadığında daha önceden de bunu başkalarıyla yapmış olma olasılığını yüksek görür ve evlenme için ciddi bir aday görmez.
Bir kadında keza aynı şeylere dikkat edip bu tarz beklentilerde olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıl sevgili hayatımız oldu. Bir kaç defa yalnız kalma fırsatımız oldu. bu süre içerisinde aramızda sevişme geçti. fakat ilerisini ikimizde istemedik. Hep mantığım şu yönde idi gelin ata binmiş ya nasip demiş. Kimsenin yüzü yere düşsün hiç bir zaman istemem. Eğer evlilik öncesi seks oluyor ise kesinlikle sonu evlilik ile bitmeli. Biz evliyiz çokta mutluyuz.
Babalarınıza ve Abilerinize kırmızı kurdeleyi Allah hakkı ile takmayı nasip etsin.
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir kalıbı yok ki bazen mesela sevgili iken hiç yapmazsın ama evlilik olmaz bazen sevgili iken yaparsın ama evlilik olur genelde kızlar şöyle düşünüyor yaparsak giderler aslında bu yanlış bir düşünce hani gidecek olan zaten gider
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
85Cevap
Tercihen evlenedebilirler tabii. Fakat birlikte olduktan sonra bu durum ne kadar mümkün olur? Bu tartışılır.
Bu soru büyük ihtimalle erkeklere yönelik sorulmuş. Bir kadın olarak kendi kaderimi, hayatımın ilerleyişini bir erkeğin eline teslim etme taraftarı değilim. Benimle evlenir mi? ya da birlikte oldum şimdi ne olacak? Yapmayın ya. Sizin olanı teslim edip te evlenir mi düşüncesinin içerisine düşmeyin.
Senin olan senindir sen vermediğin sürece kendini. Hiç kimse senden istemediğin bir şey alamaz.
Çok istiyorsan evlen öyle yaşa. Fakat evlenmeden yaşayıpta evlenir mi diye beklemek.. Bilemiyorum senin tercihin
Ha zevk almak için yaşarsın gidip yaşanabilir. Bu da kişinin kendi tercihidir. Fakat evliliğe önem veriyorsan bu senin için önemliyse, evlenmeden önce yaşanılmamasını daha doğru buluyorum:-)40 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu evlenmiyor, kız seviyor , sevgilisi olduğunu dusunuyor erkek zevkini alıncaya kadar si**kiyor sonra çekip gidiyor. Birde kız hâlâ, sevgiliydik , beni seviyordu beden bıraktı demiyor mu , gerçekten anlamıyorum. Ben duygularıma kapıldım, gerçekleri göremedim demiyor.. Bir de üstüne nerede ise yaramaz amacı sadece cinsellik olan zibidi tipli erkekleri özellikle bulurlar sonra dünyaları başlarına yıkılır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkcası bu ulkenin erkekleri s*tigi kızla evlenmiyorlar kolay kolay. Cok bir sey yasamadiklari kizlarla evlenme olasiliklari daha yuksek ülkemizde. Yabanci olsa atlarlar ustune bekaret, gecmis önemli olmaz ama turk kızı olunca cok bir sey yaşamamış ve cok bir sey yaşamadiklari kizlarla ciddi düşünüyorlar. Beraber olduklari kizla evlenen erkekler nadir.
30 YorumlaEvet çevremde çok var, hatta seks yapmadan evlenmem bakış açısı artık daha hakim duruma geliyor..
00 YorumlaAaaa bak zikişipte evlenen varmış diyip kendi kendine ümitlenip gaza gelip güvenip gidip naneleri yemeyeceksin her insan her karakter bir değil sana denk gelmeyebilir umduğunla karşılaşmayabilirsin
30 Yorumla
+1 yılBu biraz çevreye göre değişir. Eğer çevrende medeni insan gibi insanlar çoğunluktaysa evlenenler çokça olur yok boş beleş aptal saptal babasının otoritesinden anasının memesinden arkadaşlarının düşüncelerinden kopamayan bir tipse o iş yaş.
10 Yorumla
+1 yılSöyle birsey evlenen insan kendisine ait olanı istiyor herkese ait olabileni değil bak evlenmeden ilişkiye girersen olduki adam bıraktı bütün umutların yıkılacak eğer seviyorsa niyeti evlenmek ise bekleyecek be daha istekli hemde niyeti belli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz sevgiliyken seks yapmaya başladık. Zaten eşimden başkasıyla böyle bir şey yaşamadım. 4 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik. Aramızdaki sevgi ve bağlılık çok güçlüydü hiç bir zaman beni bırakır diye düşünmedim ve hiç yanılmamışım.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece 69 a kadar gidebildik benimki bozmaktan korkuyordu. Evlendik üç sene oldu o hala beni eve attığı günlere azıyor p. c :)
63 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani özlüyormu o günleri yani
Cevap sahibi+1 yılşu an da tatmin ediyorum. O yılları off şunu yapmıştık off şöyle bişi giymiştin beni mahvetmiştin... yadediyor diyelim 😄
- +1 yıl
bu zaman demkki o tür şeyler giymiyon artık bence birazdaha dikkat et
Karakterine bağlı seviyirsa evlenir. Ama seksi skor olarak gören erkekse mümkün değil. İyi düşünmen gerek
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevgiliyken seks yapıp çok fazla evlenen çift var tabii ki bu Kişilerin birbirine neden seks yaptığına yapılan seksin güzelliğine kalitesine ilişkin durumuna bağlı
00 Yorumla Genelde nadiren de olsa evlenilse de sevgili iken bir nevi abes bir tabir olacaktır belki ama deneme yapıldığı için akabinde memnun kalmayıp ayrılık riski daha fazladır.
00 Yorumla
+1 yılHemen nikahı basıyorlar. Yoksa nasıl seks yapsınlar. Allahtan korkuyorlar.
30 Yorumla
+1 yılHepsi evlenmez bence sözünde duran var durmayan var amacı sadece seksse hiç yaklaşmamak daha iyi yoksa olan kızlara oluyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki eşimle de sevgiliyken cinsellik yaşadım ama yurtdisindayim burada sevgili olunca seks oluyor yapmayanda yapmaz. Turkiyede dikkat edin evliliği bekleyin.
21 YorumlaKesin bir şey söylemek zor. Evlenen de olabilir evlenmeyen de. Yani bunu yapanların kesin evlenecekleri gibi bir şey söz konusu değil.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak hayır diyorum çünkü erkek, istediğini aldığında kadından soğuyabiliyor ve uzaklaşabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleniyor ama evlilikleri uzun sürmüyor. Çünkü yaşanacak herşeyi yaşadıkları için geriye bir heyecan kalmıyor, evlilik çabucak tükeniyor 🤷♀️
32 Yorumla- +1 yıl
Evlenmiyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya nerede evleniyorlar işleri bitince ayriliyorlardir. Belki arada evlenenler olmuştur ama o da çok az ihtimal yani
30 Yorumla
+1 yılBakire bir kız kolay kolay seks yapmaz , evlenmeden eğer yapıyorsa senden önce kesin yapmıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu evlenmiyor sonrada vayy başıma demeye başlıyorlar :))
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biz nişanlımla en başından beri yapıyoruz ekimde düğünümüz var
00 Yorumla Çoğumuz ufak tefek kaçamaklar yaşar tabiki ama ilişkiye girmek istenirsede müsade etmeyin artık
00 Yorumla
+1 yılEvet evleniliyor. Ben evlenmiştim. 7 sene sonra boşandım ama :D
00 YorumlaBende merak ediyorum evlenseler iyi olur be kimse kimseyi kandırmamış olur 🙃
00 Yorumlabi çok sevgiliyle bu yaşanıyor artık kime kısmet olursa en sonunda evlenilebilir belki
00 YorumlaAraştırmalara göre %99 ayrılıyormuş ben de araştırmanın yalancısıyım
00 YorumlaBahane arama verceksen ver , niye kem küm ediyorsun , ver gec
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seviştik hadi evlenelim diyen çok az. Seviştik diye evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimle ilişkiye girmedik ama ufak tefek kacamaklar oldu 😉
34 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu sonu seni bulmuş ve evlenmişsiniz mutluluk daim olsun umarım beklediğin gibi olur
Cevap sahibi+1 yılTam tutturdum ya ilk seviştiğim o kadar ileri gittiğim kişiydi onunlada evlendik şimdi bide cocugumuz oldu hersey gayet yolunda ☺️☺️
- +1 yıl
umarım daim olur bebişleri beraber büyütürsünüz saglıklı güzel günlere
Cevap sahibi+1 yılHerkese böylesi nasip olması dileklerimle ☺️ tşkler
- Cinsellik konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmenin seks ile alakası yok. Anlayın şunu artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten erkekler bu vaadle kandırıyor ya, yersen😏
26 Yorumla- +1 yıl
Kanma buda yeni moda herhalde bahanelerinize
Cevap sahibi+1 yıl@JapanMakineleri kanan aptal çok nasıl olsa, erkeklerin de işine geliyor tabi
- +1 yıl
Kanmasınlar bebek değiller ne yapacaklarını iyi biliyorlar sonuçta nikahsız olmaz demesi cokmu zor o yvsaklara
Cevap sahibi+1 yıl@JapanMakineleri işte kardeşim da hayır demek kaşar harcı değil
Cevap sahibi+1 yılYav. sk yazdım kardeşim çeviri🤣
- +1 yıl
Sorun yok 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes asla evlenmez falan demiş de benim çevrende tam tersi. Şaşırdım
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgi ve aşk söz konusu ise evlenirler ama iki taraftan birinde bu yoksa evlilik falan asla olmaz zor derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler genelde seks yaptığı ile takılır ve ayrilir 2 ay içinde halk tabiri ile daha temiz birini bulup hemen evlenir
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum içgüdüsel bir şey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce 10 farklı kişiyle seks yaptım 5 inin ilki bende sadece biriyle evlendim ordan hesapla
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Biz evlendik. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik vaadiyle birlikte olup terk edilenler sayısı daha fazla bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 590 cevap paylaştı. çoğu evlenmıyor sonra herkesin sevgılısı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanisi evlenmiyorlar sonra da birakip baskalariyla sözleniyorlar. Daha yeni bir tanidigimin basina geldi. Böyle olaylari da çok duydum, çocukla bile birakip gidenler falan.
39 Yorumla- +1 yıl
Bu kızların suçu ama
Cevap sahibi+1 yılEvet inanmasinlar demi, erkekler kandirirken sorun yok ama kafiblar kanmasin bu ne bicim bir kafa yaaa
- +1 yıl
Evlenmeden yapmamalılar , erkekler düşünmez ve burada suç kadınların, koyun kurda teslim edilmez.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden zaten yapmasinlar ama iste erkek de de suc var. Yanliz basina yaoilmiyor bu hata
- +1 yıl
kadınlar bilmiyorum mu bu kadar olaylar olmuş terk edip bırakanlar kandırmalar daha niye evlenmeden erkeğin sözüne inanıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAşk gözü kör ediyor. Ve erkekler de evlencez diye iyi kandiriyorlar onlar da inaniyorlar. Bende anlamiyorum sebebini
- +1 yıl
Seni takip edebilir miyim
- +1 yıl
aşk insanı gözünü kör, kızlar fazla saf o kadar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi değil bunların içinde evlenmelik ya da eğlencelik olanlar var
00 Yorumla
+1 yılBuyuk oranla evlenmiyorlar
41 Yorumla
+1 yılhic belli olmuyor tabi nisanliyken de evelenecegin belli degildir dimi
00 YorumlaCiddi düşünen evlenir.
20 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Neden evlenmesinler ki?
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz djnskxmajcnwkfn
20 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir şey duymadım
23 Yorumla- +1 yıl
Hem ne önemi var. Niye cinselik yaşadınız diye evlenmeniz de gerekiyor düşüncesi aklınıza geliyor ki. Cinselik de bi ihtiyaç sadece. Aynı sevilmek veya yemek yemek gibi. Ama evlilik gerektirmiyor. Biraz daha mesafeli bakın olaylara.
- +1 yıl
@EfeÇerkez saol 😅
+1 yılVar ama çok nadiren ya.
20 Yorumla
+1 yılHepsiyle değil de 1 tanesiyle evlendim 😂
211 Yorumla- +1 yıl
Demekki önceleri de var dediğine göre
- +1 yıl
@FirariHayat e kiz hakli , test etmis bakmis bamya yrk li olur , hic kalkmayan olur , kokan olur , kiz dügün yapcak ugrascak yatskta tisss , yazik degilmi ceylan gibi kiza , mindar mi etsin bamya yrk li , kiz hakli beyler
- +1 yıl
Deneme tahtası mi yapmış kendini deneme yanılma :)
- +1 yıl
@FirariHayat yapmamistir belki , bakar eder isim var der gider kizlar uyanik , bi yolunu bulur illa sokturmasi lazim degil , ama bence evlenmeden önce yakinlasmasi iyi , cok kisi problemli yinede evleniyor , kiza yazik , gerci öyle tiplerde hak ediyor aldatilmayi
- +1 yıl
Evlilik önemli ama kişiliği tanımak en önemlisi
- +1 yıl
@FirariHayat onlari gec haci , pompa önemli , pompa iyise gerisi bos ici güzel disi güzel masal onlar , kizlari yatakta memnun et isterse sabah aksam küfür umrunda olmaz , herkes yatak odasina önem verir bu net ve tartismasiz bir konu , kizi gezdir tozdur ama ne zaman beraber oldun memnun kaldi asla birskmaz , cok basima geldi , pompada iyisen aninda asik olurlar sövsende dövsende birakmazlar
- +1 yıl
Ozaman bukadar bosanmalar hep seks sorunundan ayrılıyor diye bilirmiyiz :) ilginç bir kafa yapın varmis
- +1 yıl
@FirariHayat iste cicim aylari bitti hersey bitti oluyor , ve su gercek cogu Türk erkegide kadinida tembel kendini evlenince birakiyor , yagli vucutlar kilo göbekler , sevisme istegi kalmiyor ciftler arasinda, aldatmalar ondan dolayi cok , bosanmalarin cogu aldatma müge anlida görüyoruz kim kiminle belli degil , haci sen hafife aliyorsun galiba , benim araba ev para pul herseyim var , tatile gidiyorum 5 yildiz otel herseye sahibim, ama orada aldigim zevki hicbiseyde alamiyorum mercedes bmw villa hersey var , ama dünyanin en tatli en zevki seyi mmmm 😂 vicik vicik olduna bakma 😂 konusturdun beni sonunda tatile gidiyorum lüx otel yemekler icecekler günes kum ama finalde gece ne ariyorsun kiz 😉
Bir arkadaşımda gördüm ama bende sonu yok gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBazıları evet, bazıları hayır.
10 Yorumla
+1 yılEvet evleniyorlar sen bilmiyor muydun 🤣🤣
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evlenmiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz iki yıl seviştik öyle evlendik
23 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme mı seks mi
Cevap sahibi+1 yılSeks seks. Arkalı önlü
- +1 yıl
Fotokopi cektiniz bi de🤭🤭
+1 yılGenelde hayır
00 Yorumla
+1 yılÇoğu evlenmiyor hayal kırıklıkları oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem evlenmedim de
00 Yorumla
+1 yılMaalesef hiç biri evlenmiyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirlerini seviyorlarsa evet evlenirler.
00 Yorumla
+1 yıl10 çiftten sadece 2 si evleniyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri