* Cinsellik yaşayan ve düzenli düzensiz yaşayan kadın, erkekler karşı cinse daha çekici mi geliyor? * Hiç yaşamamış kadın ve erkek karşı tarafda arzu uyandırmamasının sebebi bu mudur?
Cinsellik yaşamayan insanlar karşı cinse daha çekici mi geliyor?
Çekici gelmek daha önce cinsellik yaşamak ve yaşamamak arasında olan bir şey değil bence çekici gelmez çok farklı bir şey mesela birisi çıkarsa o kadar çekici gelir ki yani ona karşı koymak elinde olmaz ama şunu biliyorum çekici gelmek ya da gelmemek daha önce cinsellik yaşamak ya da yaşamamakla alakalı değil.
Bunun sebebi tamamen ne istediğine göre değişir, senden çok fazla beklentileri olmasın standart bir cinsellikle yetinsin ve bundan tatmin olsun istiyosan, sende cinselliği henüz tam anlamıyla keşfedememişsen tabiki tecrübesiz biriyle olmak isteyebilirsin ama bunun bir diğer sebebi ise tecrübelinin seni zorlıcağını ve onu tatmin edemiceğini düşünmendir,
Yok ben cinselliği uç noktalarda yaşamak istiyorum, zirve zevklerini yaşayıp yaşatmak istiyorum, sınırsızlığı keşfetmek istiyorum diyosan ve bunun altından kalkabilecek potansiyelinin olduğunu düşünüyosan ozman gerçekten cinselliğe çok farklı bakıyosun demektir, bir dez avantajı ise seçici olmaya başlıyosun çünkü sen cinselliği sırf yaşamış olmak için yaşamazsın.
Alakası olmadığını düşünüyorum daha once kadin ya sa erkek karşı tarafın cinsellik yaşayıp yaşamadığını ne bilsin.. birbirlerini istemeleri, arzulamaları cekici gelmeleri buna bağlı olmaz bence