Kızlarla takılıyor falan beni aldatmıştı 5 senedir beraberdik ve verdim ama daha sonra kızla aldattığı kızla takipleşmesi falan ben barışmadım bu arada ama hala yalancı ve annemi fslan tanıyor beni tehdit eder mi? Sahiplenir mi acaba bekaretimi ona verdim ve 5 sene sonunda asla yapmayacağım şeydi ama yaptım ne yapabilirim bu durum icin? Görüşmeyi tamamen kesmek istiyorum ama korkuyorum beni tehdit eder mi anneme söyler mi? Veya iyice delirir mi? Yoksa kabullenir mi bunu? Bekarete aşırı takık birisidir bu arada ve benden oluk oluk kan akmıştı napacağım lütfen akıl verin? Basıma bela olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Düzgün bir dille söyle önce. Ayrıca adamı tanımadan da böyle bir şeyi nereden bilelim ya? Senin anlattığına göre de sevmemiş olabilir zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılmerhaba konuşmak istersen dinlerim fikir verebilirim
10 YorumlaBir sey olmaz yapmaz senden elde edecegini etmis aldatmis yani donusu olur mu bunun sence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamusunu kirletti bu işi onun kanını dökerek sen temizlemeli sin baksa yolu yok
07 Yorumla
Soran+1 yılOnun kanını falan dökemem sadece tamamen ondan kurtulmak istiyorum bana namusu gözüyle bakıyor mudur
Cevap sahibi+1 yılaksine sen çeker gidersen bu beladan kurtuldum der. ama tanıdığı senin tanıdığın herkese senin adını o... pu yaparak ben bu kızı becerdim diyerek adını çıkaracağına adın kadar da emin ol ..
Cevap sahibi+1 yılsenin yerinde onun boğazını keserek kafasını annesine kargoyla yollarim
Soran+1 yılHayır öyle birisi değil benim nasıl birisi olduğumu biliyor bana asla o gözle bakmaz ysni
Cevap sahibi+1 yılhadi sen sa... lak sın. o adam olsa evlenmedigi kızın kanına girmez bana gelip onu savunma şimdi.. olan olmuş sende çek git hayatına bak ozaman ama dediğim gibi hayatı boyunca seni nasıl kullandığını herkese anlatır
Soran+1 yılAmacı zaten benimle evlenmekti onun
Cevap sahibi+1 yılevlenmek ti? evlenmeden s ikti ama seni. bunu doğru olan. ya Allah için ağzımı bozdurma gece gece senin namus bekçin değilim ama senin baban abin olacam o çocuğun yeminle kafasını keserdim
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olanlar için olmayacak değmeyecek bı hikayeye kendini hapsetme uzaklaş kurtul
06 Yorumla
Soran+1 yılKurtulacağım ama korkuyorum ya
Soran+1 yılCok korkuyorum gerçekten başıma bela olmasından
Soran+1 yılAslında hayır ama içip evimin önüne gelip in aşağı falan demişti ben çıkarım falan bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmak istediğini söyle tepkisine göre ayarla kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsallah olur
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun beni aldattı
Cevap sahibi+1 yılVerdim falan ne kendini ucuzlastiriyosun boyle soylemlerle.
Soran+1 yılBeraber oldum işte ne yapayım ilk defa yaptım sonuçta
Cevap sahibi+1 yılTakip etsene bi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beraber olduk, görüşmeyi kesmek istiyorum. Başıma bela olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat