Cinsel Yaşam Sanal seks konusunda profesyonel olan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yardımcı olsunlar bana 😊 Güncellemeler+1 yıl Aklımdaki kişi yazmamış ya😂😂 Güncellemeler+1 yıl Bu kadar üye varmıydı 😂😂 Sanal seks konusunda profesyonel olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben denemek istiyorum ama açıkcası pek de zevkli bir şey olacağını düşünmüyorum. Hiç denemedim. Sanal olan şeylere de pek socak bakmıyorum. 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Evet aklında ki kişi geldi sen neredesin 🙂 ? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kişiye göre değişir ama konuşurken boşaltmadıgım olmaz 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Profesyonel olan birçok kişi varmış bak, umarım işine yaradılar☺️ 0 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eskiden iyiydik bu işlerde, ama artık hiç sarmıyor :) 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Piliç çevirme tezgahına bakıp camına ekmek banıp yiyince pilicon tadı geliyormu 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şu anda aklındaki kişiyi nasıl merak ettim bir bilsen :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet eğitimi var bu işin master falan yapıyorlar profa yükseliyorlar 2 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl Hocam bende o dediğinden olabilirmiyim😊 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Aklındaki kimse direk sen yaz kendinizi niye naza cekiyonuzki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç hazetmem. İğrenç bir durum real. yapamayan pis sanalci derim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun mesafe ilişkisi yaşadım 1 yıl her gün sanal :D yardımcı olayım 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Profesyonel deyince 60 küsür kişi yazmış. Biz prof değiliz haha 😃 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sanalın her çeşidi var nasıl yardımcı olunur o sana kalmış 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yapmayan yo desene :D 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gece vardiyasında çalışıyorum yazamadım 0 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Gizlisin nasıl yazalım. 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. acemiyim hiç bilmem :) o ne 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😎 %100 memnuniyet garantisi... 0 1 Yorumla hasegec +1 yıl denedim en azindan :) Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Profesyonel olmayan var mı bu konuda 😂 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gel istemediğin kadar öğreteyim 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanal da reelde affetmem ama reel daha iyi 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ne gibi yardım isterdin 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl yine regl zamanın mı geldi senin :D 0 1 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl regl zamanında rahatla gayrı sende :D Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. world class ım ben :D 0 0 Yorumla
Yalnizkurt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet tabii ki gel istersen 0 1 Yorumla Yalnizkurt__ +1 yıl Beklemiyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ha haa eşimle bekarken profesyoneldim 😂 5 1 Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl şu an degul misin xnxmxm Yorumla
bilinmeyenşahıs00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hahaha geldim hadi 0 1 Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl Var tabi ve hala bekliyorim seni xkzkskd Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben iyiyimdir 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok boş 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. En sevdiğim 😅 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. 😀 nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkes 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta sen seç kanki 🤣🤣🤣😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Fark ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E heee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa ben gizli yorum yapmamış miyim yaa Yorumla Soran +1 yıl Yooo😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utandım laa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl gizlenecem Yorumla Soran +1 yıl Yandaki 3 noktadan gizlenebilirsin geç oldu ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa unuttum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Simcik olfu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Ben denemek istiyorum ama açıkcası pek de zevkli bir şey olacağını düşünmüyorum. Hiç denemedim. Sanal olan şeylere de pek socak bakmıyorum.
Evet aklında ki kişi geldi sen neredesin 🙂 ?
kişiye göre değişir ama konuşurken boşaltmadıgım olmaz
Profesyonel olan birçok kişi varmış bak, umarım işine yaradılar☺️
Tövbe
Eskiden iyiydik bu işlerde, ama artık hiç sarmıyor :)
Piliç çevirme tezgahına bakıp camına ekmek banıp yiyince pilicon tadı geliyormu
şu anda aklındaki kişiyi nasıl merak ettim bir bilsen :)
Evet eğitimi var bu işin master falan yapıyorlar profa yükseliyorlar
Hocam bende o dediğinden olabilirmiyim😊
Aklındaki kimse direk sen yaz kendinizi niye naza cekiyonuzki
Hiç hazetmem. İğrenç bir durum real. yapamayan pis sanalci derim.
En berbat olduğum konu. Nude at nude :)) en etkili yöntem
Uzun mesafe ilişkisi yaşadım 1 yıl her gün sanal :D yardımcı olayım
Profesyonel deyince 60 küsür kişi yazmış. Biz prof değiliz haha 😃
sanalın her çeşidi var nasıl yardımcı olunur o sana kalmış
Vajina sulanmis mastürbasyon zamani diyorsun
yapmayan yo desene :D
Bana sıra gelmez 😁
millet sıraya girmiş :D:D:D:D
Gece vardiyasında çalışıyorum yazamadım
Gizlisin nasıl yazalım.
Ben çok ustayım bu işte
Bugün üç kere yaptık kskajaj