Cinsel Yaşam Sanal seks yapabiliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Reelde yapıp telefondan yapamayan var mı Sanal seks yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben yapmam 1 0 Yorumla
Ecm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Normalde sevmiyorum ama burdan bi kızla oluyo bazen 3 3 Yorumla tutkuluromantik012 1 yıl Erkekle de yaptın mı Yorumla Ecm42 1 yıl @tutkuluromantik012 eskiden Yorumla tutkuluromantik012 1 yıl Yeniden olur mu Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Yapıyorum, çok seviyorum hatta bağımlısıyım 😀 Ben gerçekte ne yapıyorsam sanalda da aynı şeyleri karşı tarafa hissettirmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben telde çok seviyorum ya baya zevkli oluyor ama yapacak biri olduğunda :) 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Telefonda yapmam için modumda olmam lazım. Çok yanaşmıyorum genelde. Reel tercihim 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl gerçek hayatta hiç yapmadım sanaldan da yapamam zevk alamam yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Telefonda güzel olabiliyor. Kadın inliyor ve zevk veren konuşmalar yapıyorsa fışkırta fışkırta boşalma garanti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İkisinide yapıyorum bazen sanal başlayıp reel yaşandığı oluyor özellikle yüzeysel zevkler arayan kızlar bazı konularda güven arıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaparım severim de bir çok kadınla yıllarca yaptım bunu taaa msn zamanlarından kalma :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İkisinde de yapabiliyorum. Ama istekli bir partnerle çok daha keyifli oluyor 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Reelde yapan ordada yapar herhalde 😂 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. olsa da yapsak. çok iyi olur 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir şeyler hissetmediğini biriyle zor 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. her ikisinide yaparım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapıyorum 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sanal sevmem 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her türlü yapıyorum. 0 0 Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İkisini de yapıyorum 0 1 Yorumla tutkuluromantik012 1 yıl Şu, anda da yapmak istiyorum Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yapabiliyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
ben yapmam
Normalde sevmiyorum ama burdan bi kızla oluyo bazen
Erkekle de yaptın mı
@tutkuluromantik012 eskiden
Yeniden olur mu
Yapıyorum, çok seviyorum hatta bağımlısıyım 😀 Ben gerçekte ne yapıyorsam sanalda da aynı şeyleri karşı tarafa hissettirmeye çalışıyorum.
Ben telde çok seviyorum ya baya zevkli oluyor ama yapacak biri olduğunda :)
Telefonda yapmam için modumda olmam lazım. Çok yanaşmıyorum genelde. Reel tercihim
gerçek hayatta hiç yapmadım sanaldan da yapamam zevk alamam yani
Telefonda güzel olabiliyor. Kadın inliyor ve zevk veren konuşmalar yapıyorsa fışkırta fışkırta boşalma garanti
İkisinide yapıyorum bazen sanal başlayıp reel yaşandığı oluyor özellikle yüzeysel zevkler arayan kızlar bazı konularda güven arıyor
Yaparım severim de bir çok kadınla yıllarca yaptım bunu taaa msn zamanlarından kalma :D
Reel isteyen olsa acısını çıkarmak isterim sanal gelsen mii
Sesli olursa sadece onun dışında yapmıyorum
İkisinde de yapabiliyorum. Ama istekli bir partnerle çok daha keyifli oluyor
Bazen sarmiyor
her türlüsünü yaparım awdaw
Ben yapıyorum ama yapmasını bilen olucak
Sanal seks zevk vermiyor çok klişe
Sanal da iyiyim reelde
Sevmem.
Reelde yapan ordada yapar herhalde 😂
olsa da yapsak. çok iyi olur
Bir şeyler hissetmediğini biriyle zor