Cinsel Yaşam Balık etli biriyle sevişmek mi daha zevkli, zayıfla mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 kimle daha zevkli Güncellemeler+1 yıl .. Balık etli biriyle sevişmek mi daha zevkli, zayıfla mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Balıketli kadın diğer kadınlardan önde gelir, hiç ağaca sarılıp öpüştünmü? Zayıgfar öyle işte kemik , balık etli kadın candır 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Baliketli derkenHamsi miPalamut muOrkinos muBen hamsi seviyorum 😂😂 0 40 Yorumla Soran +1 yıl 65 70 kilo Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Boy kac Yorumla Soran +1 yıl 160 65 im Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Palamut gibisin o zaman. O da güzel. Ama bazilari orkinos gibi oluyor hatta balina ona da baliketli diyorlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl palamut degilm ben ne alaka be Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Orkinos olma yolunda ilerleyen palamutsun sen😂😂 Yorumla Soran +1 yıl sus ya kendine bak sen Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Altın ölçü bebis 178 boy 76 fit😂😂 Yorumla Soran +1 yıl harikayim sus sen Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ama su da bir gercek. Bunlar bir rakam. Bazi kadinlsr görsel olarak bu rakamlari hic belli etmiyor. Yorumla Soran +1 yıl evet 60 duruyorum Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Peki sen sevişecek erkekte nasil olmasi sana zevk verir Yorumla Soran +1 yıl kasli uzun Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Dolgun meme ince bel dolgun kalca kum saati vücud varsa iyisindir Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl 170 de sana gore uzun😂😂 Yorumla Soran +1 yıl kumsaatiyle armut arasi Yorumla Soran +1 yıl degil Yorumla Soran +1 yıl en azzz 175 Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Himm ıyimis. Peki en son ne zaman sevistin Yorumla Soran +1 yıl 3 gün oluyo Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Sevgilin mi Yorumla Soran +1 yıl flörttü kestim konuşmayi onla Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Niye zevk vermedi mi? Seni degersiz hissettirecek birsey mi yaptı Yorumla Soran +1 yıl canım sacma konuştu sonraki gün bende biraktim Yorumla Soran +1 yıl slk sacma* Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl En güzelini yapmissin. Peki erkrkte baska ne kriterler arasin Yorumla Soran +1 yıl fantezileri olan bri olmali bi de kucağına cıkmamda serbest olmam lazımi eşrlöfd Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Fantezisiz seks mi olur ya. Saman gibi. Kadin kucakta daha güzeldir. Kadinin her yerine hakim olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl beni tasiyabilene güzel çreöfmcöld Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Yani tasinmayacak biri değilsin. 😍 Yorumla Soran +1 yıl cdhnbgvnhbc Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ne fantezileri seversin peki Yorumla Soran +1 yıl aci veren her şey löefmgvöcfld Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Vaaay ıyimis. 😍aci esigin yüksek mi peki Yorumla Soran +1 yıl evet cocukluktan beri öyle umursamsazdim hoşuma bile giderdi aci cekmek eçlörfcmcöld Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ee su an yalnizsan bende yalnızım 🙃🙃🙃 Yorumla Soran +1 yıl citir olsan olabilirdi çöfrcödv Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Meyvenin olgunu makbul hic tadına bakmadin mi Yorumla Soran +1 yıl bakmadim Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Bence tadina bakmalisin. Kadınlığını hissedersin emin ol. Bu benim icin demiyorum. Bencil olamayan ortak zevkleriniz olan biriyle yasarsan Yorumla
Emrah198519851985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Balık etli kadinlar ele avuca geleck tutunca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi ile de tecrübe yaşayan biri olarak zayıf daha iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gel anlatrim nedenini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde detayli Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl balık ama şişman değil balık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl balık anlayışın ney Yorumla Öylesine1üye +1 yıl maximum Kylie Jenner kim var başka aklıma gelmedi Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Zayıf olması tercihim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niiye Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Benim sevişme esnasında yaptıklarımı karşılayamayabilir Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Balık etli ve kıvrımlı 0 0 Yorumla
WantToPlayGamee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Tabiki balık etliZayıf kadına sert olamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Karlıdağ0038 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Zayıf kadını tercih ederim şahsen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla Karlıdağ0038 +1 yıl Kilolu kadından hiç zevk almadım bu güne kadar Yorumla Soran +1 yıl niyeymiş Yorumla Soran +1 yıl kilolu değil ayrica balık etli Yorumla Karlıdağ0038 +1 yıl Anladım... balık etli kadında iyi Yorumla
acicekensair Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl benim elimde olsa sevdiğimle 0 8 Yorumla Soran +1 yıl yaa erkek ya Yorumla acicekensair +1 yıl nedense erkek oldugumuz için hep kaybettik Yorumla Soran +1 yıl burcun ney Yorumla acicekensair +1 yıl ne önemi var burçla böyle şeylere inanama ama seni incitmek kırmakta istemiyorum boğa Yorumla Soran +1 yıl ay tatli şey ben inaniyorum bulucan ruheşini öedmkfc Yorumla acicekensair +1 yıl neden sen olmuyorsun madem öyle.. Yorumla Soran +1 yıl sasirtiyon Yorumla acicekensair +1 yıl sana çok güzel bir şey diyeçeğim begenmezsen engelle tek bir mesaj ataçağım bana ayzar mısın özelden Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl Balık etli bu bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ben mi Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Aynen balık etli her zaman iyidir Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Hayır balık etli sevişmek daha iyi diyorum Yorumla Soran +1 yıl ha bencede Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sert olmalı ama seks dediğin Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fit kadın 0 0 Yorumla
Antuan-Sovalye Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle sem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl lömdrk3nefkmlöd Yorumla Soran +1 yıl cüs dayi Yorumla Antuan-Sovalye +1 yıl Balık etli misik Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl aptal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Balıketli kadın diğer kadınlardan önde gelir, hiç ağaca sarılıp öpüştünmü? Zayıgfar öyle işte kemik , balık etli kadın candır
Baliketli derken
Hamsi mi
Palamut mu
Orkinos mu
Ben hamsi seviyorum 😂😂
65 70 kilo
Boy kac
160 65 im
Palamut gibisin o zaman. O da güzel. Ama bazilari orkinos gibi oluyor hatta balina ona da baliketli diyorlar 😂
palamut degilm ben ne alaka be
Orkinos olma yolunda ilerleyen palamutsun sen😂😂
sus ya kendine bak sen
Altın ölçü bebis 178 boy 76 fit😂😂
harikayim sus sen
Ama su da bir gercek. Bunlar bir rakam. Bazi kadinlsr görsel olarak bu rakamlari hic belli etmiyor.
evet 60 duruyorum
Peki sen sevişecek erkekte nasil olmasi sana zevk verir
kasli uzun
Dolgun meme ince bel dolgun kalca kum saati vücud varsa iyisindir
170 de sana gore uzun😂😂
kumsaatiyle armut arasi
degil
en azzz 175
Himm ıyimis. Peki en son ne zaman sevistin
3 gün oluyo
Sevgilin mi
flörttü kestim konuşmayi onla
Niye zevk vermedi mi? Seni degersiz hissettirecek birsey mi yaptı
canım sacma konuştu sonraki gün bende biraktim
slk sacma*
En güzelini yapmissin. Peki erkrkte baska ne kriterler arasin
fantezileri olan bri olmali bi de kucağına cıkmamda serbest olmam lazımi eşrlöfd
Fantezisiz seks mi olur ya. Saman gibi. Kadin kucakta daha güzeldir. Kadinin her yerine hakim olabilirsin
beni tasiyabilene güzel çreöfmcöld
Yani tasinmayacak biri değilsin. 😍
cdhnbgvnhbc
Ne fantezileri seversin peki
aci veren her şey löefmgvöcfld
Vaaay ıyimis. 😍aci esigin yüksek mi peki
evet cocukluktan beri öyle umursamsazdim hoşuma bile giderdi aci cekmek eçlörfcmcöld
Ee su an yalnizsan bende yalnızım 🙃🙃🙃
citir olsan olabilirdi çöfrcödv
Meyvenin olgunu makbul hic tadına bakmadin mi
bakmadim
Bence tadina bakmalisin. Kadınlığını hissedersin emin ol. Bu benim icin demiyorum. Bencil olamayan ortak zevkleriniz olan biriyle yasarsan
Balık etli kadinlar ele avuca geleck tutunca
İkisi ile de tecrübe yaşayan biri olarak zayıf daha iyi
Neden
Özele gel anlatrim nedenini
Hemde detayli
balık ama şişman değil balık
balık anlayışın ney
maximum Kylie Jenner kim var başka aklıma gelmedi
Zayıf olması tercihim
niiye
Benim sevişme esnasında yaptıklarımı karşılayamayabilir
Hafif balık etli olması iyidr.
Balık etli kucağa da geliyor
Bilmem deneyimlemek lazım
Balık etliyle sevişip zayıfla seks yapacaksın :)
Balık etli ve kıvrımlı
Tabiki balık etli
Zayıf kadına sert olamıyorum
Niye
Zayıf kadını tercih ederim şahsen
niye
Kilolu kadından hiç zevk almadım bu güne kadar
niyeymiş
kilolu değil ayrica balık etli
Anladım... balık etli kadında iyi
benim elimde olsa sevdiğimle
yaa erkek ya
nedense erkek oldugumuz için hep kaybettik
burcun ney
ne önemi var burçla böyle şeylere inanama ama seni incitmek kırmakta istemiyorum boğa
ay tatli şey ben inaniyorum bulucan ruheşini öedmkfc
neden sen olmuyorsun madem öyle..
sasirtiyon
sana çok güzel bir şey diyeçeğim begenmezsen engelle tek bir mesaj ataçağım bana ayzar mısın özelden
Balık etli bu bence
ben mi
Aynen balık etli her zaman iyidir
Hayır balık etli sevişmek daha iyi diyorum
ha bencede
Sert olmalı ama seks dediğin
Nimet seçilmez
Balık etli daha güzel
Fit kadın
Zayıf diyorum ben
Bilmiyorum sence hangisi
elbette zayıfla