Neticede büyük yağlı bir bedene sahip. Onu kontroletmek, onu yönlendirmek zor olmalı? Bu benim düşüncem, daha önce hiç şişman veya balık etli denilebilecek bir kızla ilişki yaşamadım bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bilgi ve deneyim sahibi olanlar yazabilir mi? Sakso sorusuna 500 kişi görüş yazıyor. Balık etli kızlar hakkında fikri olan yok mu ya
Ya sürekli erkekler kontrol altına almıyor ki pozisyona göre değişiyor. Örneğin kadın üstte olduğu zaman ya da kucak çoğu zaman kadın aktif çalışıyor.. Ve yatakta herkes aynı boyda ve kilodadır..
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kadınlar üstte olsa ben kısır olurum çok kötü ya
Yaşadım yani kucağına alıp yatağa götüren biri olmuştu keşke zayıf olsaydım da hep böyle taşınsaydım diye düşünmüştüm öyle birinin kucağına rahat oturamam mesela hiç zayıfken yaşamadığım için zayıfa göre bir değerlendirme yapamam aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya sürekli erkekler kontrol altına almıyor ki pozisyona göre değişiyor. Örneğin kadın üstte olduğu zaman ya da kucak çoğu zaman kadın aktif çalışıyor.. Ve yatakta herkes aynı boyda ve kilodadır..
Bu kadınlar üstte olsa ben kısır olurum çok kötü ya
Hyr bee zevkten başın dönerr
Ben de daha once hic zayif olup sevismedim😃
Balık etli misin sen
Balık etliydim su anda sismanim
Balık etliyken cansel deneyim yaşadın mı peki. İyi ve kötü yanları var mı?
Cansel ne ya Cinsel dicem
Yaşadım yani kucağına alıp yatağa götüren biri olmuştu keşke zayıf olsaydım da hep böyle taşınsaydım diye düşünmüştüm öyle birinin kucağına rahat oturamam mesela hiç zayıfken yaşamadığım için zayıfa göre bir değerlendirme yapamam aslında
Daha fazla zaman gerek zayıf gibi hızlıca olmaz