Dilinden seksi düşürmeyen kişi gerçekten istekli midir?

Dilinden hiç seksi düşürmeyen kişi istekli midir, yoksa palavra mıdır?
🔥🍓😀
Dilinden seksi düşürmeyen kişi gerçekten istekli midir?

Dilinden hiç seksi düşürmeyen kişi istekli midir, yoksa palavra mıdır?
🔥🍓😀
Hayır, sitede bile bu mevcut. her şeyi anlatır bir öğrenirsin bakire veya bakir. Sonra kumu güzel olan bir sahil öneririm gitsin kumda oynasın :)
Erkek ve kadın acısından bu konuya farklı bakmak gerekir , cünkü erkekler penis boyu ile övünürler,
yooghh benimki 2,5 metre , 🤣 ve tabiki girdikleri cinsel ilk sayısıyla ve bir kadını gece sohbetlerinde masaya meze yaparlar ben söyle vurdum yok salıncak kurdum yok tavana imzamı attım felan ,
hiç dıgru düzgün kız arkadası bile olmayanlar seks guru' su kesilir bir anda ,
Kafalarındaki kadın profili ve tabik hayallerindeki i iç fantezileri ile o kücük hayal dünyalarında yaşarlar ,
Kısacası yapamayan beceremeyenlerin azına diline vurur, dünyayı kurtarmışlar gibi anlatırlar...
Yani istekli olabilir ama fizyolojik olarak insanların istek durumları devam etmez artık belli bir şeyden sonra psikolojik olarak hayatını etkilemeye başlayacağını düşünüyorum
Cinsellik hayatın içindedir. Lakin cinsellik bir hayat değildir. Hayatı sadece cinsellikten ibaret olan birisi kadın olsun, erkek olsun benden eksi puanı yer.
Cevap
47Cevap
Demek ki istiyor ki susmuyor örnek bne ndjd
Ya bu konu ile ilgili bir eksikliği vardır diline vurmuştur bu şekilde kendini tatmin ediyordur ya da yoksunluk çekiyordur. Cinsel yaşamı gayet sağlıklı olan kişi bu konulara girmez.
Bunu ancak yatakta anlarsınız.
birinin abartılı dekolte giymesi veya seksi gösteriş olarak kullanması libidosu yüksek olduğu anlamına gelmez her zaman. Histriyonik kişilerde de biz bu semptomları sık görürüz. Ama bu libidoları yüksek olduğu için değil. İlgi açlıklarını bastırmak, odağı kendilerine çevirmek için “ seksi “ kullanırlar.. borderline kişilikler de bazen bu yolu seçerler..
bu yüzden bunu anlamanın en kestirme yolu yatak..
Abla senin dilinden hiç düşmüyo maşallah sen isteklisimin ya da gsbahsgs en çok etkileşim bu mevzuda diye mi agbagsga geröekleri açıkla
Belli zaten nu kadar olamaz yabi sgsbajagba uzman cinsel terapist gibisin maşallah
Palavra kişiden kişiye göre değişir dürüst olan herşeyde dürüsttür. Dilinden düşürmeme konusu da istekle ilgili olabilir evet
İstekli olmak ile abaza olmak arasında bir çizgi var. İstekli olan insan bunu sürekli dile getirmez. Abaza olanın da dilinden düşmez.
İstekli olabilir evet ama deneyimli ya da çok bilgili olduğu anlamına gelmez. Bazen sadece dilinde olup hiç yaşamamış olanlar çıkabiliyor
Palavradır. Zaten çok seks yapan kimse o kadar çok konuşmaya gerek duymaz.
Herşeyin fazlasını konuşan atıp tutan palavracıdır 😁😃😃
Yani ben her türlü istekliyim mesela ama dilimden düştüğü de oluyor ya
İstekli olabilir ama icraat meydanda belli olur yiğidin performansı.
Merhaba..
İsteklidir tabiki başka sebebi olamaz. Sürekli ondan sana bahsediyorsa senide arzuluyor olabilir. Bence bir konuşmalısın. Kimse durduk yere sürekli seksten bahsetmez..
Belkide abazadır. Hatta büyük ihtimalle öyledir. Sürekli seks konuşan insanın beynini yoklamalı, başka şeylere de çalışacak kadar var mı diye
Libodosu yüksektir ama bu onun iyi seks yaptığı ya da yapmadığı anlamına gelmez. Seks yapmak başka bir şey sürekli istemek başka bir şey
Bir kaç kaç palavra olabilir ama gerçekten isteklidir bazı insanların iç dünyasına seks çok hoş hitap eder
Cinsellik fiili bir eylemdir. konusarak derdini sevincini anlatabilirsin veya yemek sepetinden dürüm söylersin 😂
Karekterine bağlıdır yapamadığı şeyi konuşmayan biri değilse yani boş konuşmuyosa vardır bişeyler
Isteklidir ama icraat durumunda nasil cikar o belli olmaz
Ya yokluktadir ya da abaza
İsteklidir ama hepsi o... Düzenli bir cinsel yaşamı yoktur büyük olasılıkla
İsteklimidir kudurmuşmudur abazamidir yoksunluk içindemidir bilinmez😆
İkisi de çıkarılamaz. Aklı fikri cinselliktir sadece.
Görünümle uygulama cok farklıdır hiç vir şey inan gözüktügü gibi cıkmaz
kimi dili ile kimi mikiyle halleder işi kalbinde vardır bir şeytanlık
Mantığını çalıştır biraz neden palavra atsın ne çıkarı olacak önce bunu düşün.
İsteklidir.. seks te hayatımızın bir parçası ve önemli bir yeri var.. kaliteli bir sekilde yapabilmek önemli..
"gercekten" acemidir:)))
Büyük ihtimalle
Palavra, palavra, palavraaaaaaaa😄
%90 doğru ola bilir.
istekli olmasa neden bahsetsin
muhtemelen yapamadığı için öyledir
Abartiyor ya da sadece havada olabilir.
Olabilir ya da ateşi geçince bırakır
İstekli değildir amacı farklıdır
Tabiki kesin benim gibi
İlk denemede belli olur😉
Bnce istekli seks için yaşıyor
İticidir sadece
Diline vurmuştur sadece:)
Hayır
Bkz-Saman alevi
Çok mal haramsız, çok laf yalansız olmaz.
Kurusıkıdır o Net
Abazadir
Sorunludur gibi
Balon olabilir.
Bilmiyorum ki
Yanıyordur 🔥
Bazen sadece dilinde olabiliyor
Pek belli olmaz
Denemek lazım
Nasıl olcak o
Tecrubeye bagli bir durum
Farklı olabilir