Cinsel Yaşam Nasıl sevişmek daha çok zevk verir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sert ve küfürlü mü soft mu olmalı? Nasıl sevişmek daha çok zevk verir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sert yapacaksın şaplak atarak. Saçından tutacaksın. Daha da hızlı olacak. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mmm ewt en güzeli Yorumla Salih03tr +1 yıl Ben de sert yapmayı çok severim daha zevkli. Vurdukça ileri geri ses gelecek Yorumla Soran +1 yıl Küfür peki? Yorumla Salih03tr +1 yıl Küfürde olacak tabiki. Partnerim isterse. Herkes küfürü kabul etmeyebilir Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yer yer hızlı ve sert... yer yer yavaş ve usulca...💙💙💙💙 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Soft başlayıp sert ve argo iceren seks bana daha zevkli geliyor 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Soft ve tutkulu birbirine sırılsıklam aşık köpek gibi seven iki insan gibi 0 1 Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Küfür hariç bence hoş değil ama sonradan hard, a dönebilir o birleşmenin safhasında kendiliğinden oluyor zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben ikisinden de zevk alıyorum partnerime göre değişir 3 1 Yorumla mavidogam +1 yıl Anı yaşamak gerek diyorsunuz Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Sert olcak duvardan duvara 5 1 Yorumla KingNothing01 +1 yıl Duvardan duvara eze eze Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Uzun uzun ön s****** olmalı kesinlikle Oral olmalı 4 1 Yorumla freeman0734 +1 yıl Harikaaaa💙💙💙🌼🌼🌼 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Sert olmalı soft kesinlikle tarzım değil 4 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan 0 7 Yorumla KingNothing01 +1 yıl O anki ruh halime bağlı bazen soft bazen sert bazende ağlata ağlata Yorumla Soran +1 yıl Şu an ruh halin ne Yorumla KingNothing01 +1 yıl Şu an yanımda olsan seni eze eze ağzına kökleye kökleye offff Yorumla Soran +1 yıl Immm Yorumla KingNothing01 +1 yıl Noldu? Yorumla Soran +1 yıl Azdırdın Yorumla KingNothing01 +1 yıl Yaz bana Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl softla başlayıp sert olmalı küfüre gerek yok 0 0 Yorumla
lavitadifarfalla Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Tatlı sert ve kulağa hafif fısıltı argolu.. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Soft başlayıp hard bitirmeyi seviyorum 😊 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl hard sevişmek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de çok daha zevkli Yorumla mavipenguen_ +1 yıl yani böyle kızın çenesini tutucan bir elinlede beline destek verecen sonra yamyamlar gibi saldıracan hahahahaha Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sert küfürlü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle seviyorum Yorumla Mooodman +1 yıl bulsak birbirimizi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sert ve soft 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de mi Yorumla HeadSh0t +1 yıl Tabiki ikiside soft başlayıp hard bitmeli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çat çut vura kıra 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mmmm en sevdiğim işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede acımadan Yorumla Soran +1 yıl Daha zevkli öyle en zevklisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, başka? Yorumla Soran +1 yıl Küfür edile edile seks çok başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o sırada şaplaklar atılcak şap şap Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp ettin bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sert yapacaksın şaplak atarak. Saçından tutacaksın. Daha da hızlı olacak.
Mmm ewt en güzeli
Ben de sert yapmayı çok severim daha zevkli. Vurdukça ileri geri ses gelecek
Küfür peki?
Küfürde olacak tabiki. Partnerim isterse. Herkes küfürü kabul etmeyebilir
Yer yer hızlı ve sert... yer yer yavaş ve usulca...💙💙💙💙
Soft başlayıp sert ve argo iceren seks bana daha zevkli geliyor
Soft ve tutkulu birbirine sırılsıklam aşık köpek gibi seven iki insan gibi
Küfür hariç bence hoş değil ama sonradan hard, a dönebilir o birleşmenin safhasında kendiliğinden oluyor zaten
ben ikisinden de zevk alıyorum partnerime göre değişir
Anı yaşamak gerek diyorsunuz
Sert tabi ki hele ki şaplak ata ata kızarana kadar popoyu offf
Sert olcak duvardan duvara
Duvardan duvara eze eze
Uzun uzun ön s****** olmalı kesinlikle Oral olmalı
Harikaaaa💙💙💙🌼🌼🌼
Sert olmalı soft kesinlikle tarzım değil
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan
O anki ruh halime bağlı bazen soft bazen sert bazende ağlata ağlata
Şu an ruh halin ne
Şu an yanımda olsan seni eze eze ağzına kökleye kökleye offff
Immm
Noldu?
Azdırdın
Yaz bana
softla başlayıp sert olmalı küfüre gerek yok
seninle her türlü zevk verir <3
Tatlı sert ve kulağa hafif fısıltı argolu..
Soft başlayıp ilerledikçe serte geçerim
Soft başlayıp hard bitirmeyi seviyorum 😊
Soft başlayıp serte dönmeli.
Soft başlayıp sertle devam etmek
Sert tabii ki
Soft başlayıp sert bitirmek
Her insanın farklı ben soft severim
hard sevişmek
Bence de çok daha zevkli
yani böyle kızın çenesini tutucan bir elinlede beline destek verecen sonra yamyamlar gibi saldıracan hahahahaha
sert küfürlü
Bende öyle seviyorum
bulsak birbirimizi?
Soft başlayıp şiddete doğru ilerlerim 😊
Duruma göre değişir 😉
Sen istiyon mu
soft iyidir
Sert ve soft
İkisi de mi
Tabiki ikiside soft başlayıp hard bitmeli
Sert
Çat çut vura kıra