Bi erkekle ilk cinsel deneyim yaşadıktan sonra geri mesaj atarsa mesaja cevap verilmeli mi yoksa verilmemeli mi ne yapılmalı?

Biriyle 2 gün önce ilk cinsel deneyim gibi bişey yaşadım ama tam olarak bi birliktelik olmadı, sonra adama dün günaydın yazdım o da yazdı. Her neyse ondan sonra adam bana yazmamaya başladı, bende yazmıyorum ve herhangi bi beklenti içerisinde de değilim, zaten ben alışkınım erkeklerin istediğini aldıktan sonra ortadan kaybolmasına. Kendimi zaten alıştırdım hiç kimsenin benden asla hoşlanmayacağına gerçek anlamda sevmeyeceğine, yani zorda olsa bunu kabullendim çok şükür. Her neyse bu çocuk illa ki bana yazacaktır, ama ben tekrardan aynı hatayı yapmak istemiyorum. O bana mesaj yazarsa ona geri dönüş yapmalı mıyım yoksa hiç cevap yazmasam mı? Ne yapacağımı bilmiyorum bu konularda da çok tecrübesizim, lütfen alay etmeden yargılamadan bana bi akıl verin. Şimdiden çok teşekkür ederim
Bi erkekle ilk cinsel deneyim yaşadıktan sonra geri mesaj atarsa mesaja cevap verilmeli mi yoksa verilmemeli mi ne yapılmalı?