maşallah hakkaten anlamadım fikriniz ne
Sevgilinin mesajda seks teklifi normal mi?
maşallah hakkaten anlamadım fikriniz ne
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes, beğendiği insanı arzular. Az veya çok. Zaten öpüşmek, sıkı sıkı sarılmak gibi şeylerde sevgililer arasında tek vücut olma, karşısındakini hissetme çabasındandır. Buda cinsel istek ve arzunun, günümüzdeki en basit halidir. Yani bu herkesin karşısındaki sevgilisini arzuladığını gösteren bir açıklamadır.
Ancak iş bu noktayı geçtiyse ve sana bunu söyleyebiliyorsa, bu senin açık kapı bıraktığındandır, bu sebeple normaldir. Eğer sen ona karşı ilişkinizde cinselliğin lafı dahi olmayacağını hissettirmediysen, göstermediysen, o da bunu rahatlıkla söyleyebilir. Sen bu konuda ona açık ve net bir sınır çizseydin eğer, karşındaki o sınırı geçmeye korkardı. Sevgiline sınırını belli etmemişsin, o da geçmiş. Bunda bir problem yok. Canın şstiyorsa yap.
Seni sevip sevmediğini biz şuradaki iki cümleden anlayamayız. ama şunu unutma, seni seviyor diye, soyadını verecek değil.
Hayırlı fiki fikiler hatun kişi.
Uuu beybi !
soylediğinde resim falan yok tek mesajda.. ve sürekli uyarıyorum konuyu kapamaya çalışıyorum daha mı sert olayım sence ne yapsam yasak diyorum bunları düşünmen dinlemiyor
İlişkilerde herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz. Ancak uyarıyı dikkate almalı. Almıyorsa sen yeterince iyi anlatamamış olabilirsin. Seks istemiyorsan, ona göre konuş. Cinselliğin c sini dahi duymak istemiyorsan, ona göre konuş. Karşındaki her zaman sınırını zorlar çünkü. Orada dur, sınırım burası. Bir adım öteye gidetsen duvara toslrsın demesini bil. Sert çık. Çünkü kimileri ilişkide cinsellik lelimesini dahi istemez. Sınırın neresi ise, oradan öteye geçmemesini sağla. Geçtiği anda hatasını anlasın, onu daha önce uyardığını anlasın. Sert öık, haddini bildir. Nasıl yapacağın sana kalmış.
Ancak bunu yaparken açık, net ve anlaşılır ol. Karşındaki iyice kavrasın bunu, aklında şüphe kalmasın, bir daha deneyeyim demesin. Karşındaki senin izin verdiğin kadar ileri gider. Ötesine geçemiyorsa ya katlanır, ya gider. Bu böyledir.
25 yaşındasın çocuk değilsin. bunun hala farkında değilsen sana yapacak bir şey yok.
iki gün sonra ya bekaret ya gebelik sorusuyla yine karşımıza çıkarsın
bir de kandırıldım mavralarıyla ağlar sızlarsın.
bir adam ciddi ise cinsellik teklif etmez. ediyorsa seni sadece cinsel obje görüyorsur. hevesi geçince de terkeder
ya cinsellik teklif etmiyor cinsel içerikli konuşuyor uzakta mesela şu an senle ilişki ye girmk istiyroum diyor ama uzakta olmıycağı belli butarz yani.. derdi ne olablir bu ayrıntılardan sonra fikrin ne
y a sanal teklif etmiyor mesaj sadece resim falan yok ki
Normal bişey ihtiyaçları var tatmin olması gerek sen rahatlatmazsan bir süre sonra istemeyerekte olsa boynuzu takar.
ondanda korkuyorum ama bilemedim
Korkma gayet normal bir durum çocuk değilsiniz insanların cinsel ihtiyacının olması ve tatmin olmak istemesi kadar doğal bişey yok.
telefonan teklif etmesi çok basit ve bence sana değer vermediini gösteriyor
teklif etmedi ama şu an seni istiyorum yazdı ama uzakta mesajd a n bu çıkıyo rdevam etti de biliyorum bişey desem mi ne yapsam
sanal seks isterse yapma. erkeklerin işi belli olmuyor. o kadar seviyorum diyorlar iyi görünüyorlar ayrılınca demediklerini yapmadıklarını bırakmıyorlar sanal seks yaparsan bir gün ayrılınca, aranız bozulunca o görüntüleri kullanmayacağını bilemezsin. seks bence basit bir haz ibaret değil. bn öyl düşünüyorum. bnc erkeğin şeyinin kalkmasından veya kız orgazmından ibaret değil. aşkınızı katmalısınız birbirinizi hissetmelisiniz öyle oradan çıplak fotona bakıp azmakla sınırlı olmamalı yapma.
ya oyle değil yapmıyorum oyle de teklif etmiyo cinsellik teklif etmiyor cinsel içerikli konuşuyor uzakta mesela şu an senle ilişki ye girmk istiyroum diyor ama uzakta olmıycağı belli butarz yani.. derdi ne olablir bu ayrıntılardan sonra fikrin ne
eğer sanal seks falan istmiyorsa sorun yok. sadece istediğini belirtiyor. özleyince özledim dersin. sevince seviyorum drsin o da istediğini söylüyor hepsi bu ama sınırlı kalmalı sanal seks isterse yapma
yani resim falan yok ortada tek yazı evli olsak şu an şöyle yapmak isterdim sana bu tarz doğrusu ben biraz da tecrübesizim bilemedim doğrusu normal mi bu cümleler fikrini dermisin rica etsem
İstiyorum desin ama sanal seks filan bunlar uçurum.. Dikkat et. Seven insan hiç sanal seks yapalım dermi? Madem çok istiyo evlenin yaşınızda uygun evlenelim de hadi ne diycek bakalım anca öyle anlarsın seviyomu sevmiyomu..
refaeliiii doğru söylüyor. yazıyla sınırlı kaldığı sürece normal
ben zaman istedim onun için
Cevap
23Cevap
ir şey demek sevgi hususunda biraz zor tanımadan da.. Ancak arzu ettiği su götürmez..
seven arzular mı sence
başta bunları düşünmüyodum bağlandıkça oluştu demesi bu dedğinizi doğruluyor sanırım doğru mu diyordur sizce maşallah kafamı karıştırdı ondan sordum
Arzular illakide evlenene kadar kendini tutabilir herseyin bir usulü adabı var demi 😉 sakın yapma derim
zaten ben red ediyorum sanal bişey kabul etmedim sabret dedim.. ama devam ediyor bu normal mi onu merak ediyorum
siz erkekler bir kızı denemek için boyleşeyler yaparmısınız
ya cinsellik teklif etmiyor cinsel içerikli konuşuyor uzakta mesela şu an senle ilişki ye girmk istiyroum diyor ama uzakta olmıycağı belli butarz yani.. derdi ne olablir bu ayrıntılardan sonra fikrin ne
Gayet doğal bir istek seven insan sevdiğini her yönüyle arzulamıyorsa bu işte bir eksiklik olduğunu söylerdim o zaman sana.
sevgilini sen tanıyorsun. burdan biz ne desek boş sadece o zaman ima ettiyse pek bir problem yok ama sen istemediğin halde diretiyorsa kaç kurtul
yo normal mi merak ettim sadece
Nane şekeri bu ne bahane bahaneyim bahane bundan sanane
bu nedemek
Evlenene kadar sabretsin ne o öyle abazanlar gibi mesajda seks istemeler...
bende oyle dedim ama devam etti merak ettim sormak istedim normalmi
Hayır normal değil evlilik olmadan bu tür şeylerin yapılması sakıncalıdır her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir.. sevdiğini tanıyor olabilirsin ama ilerde aksilik çıkar evlenmezseniz oda kaydedip görüntüleri sosyal medyada paylaşırsa sizin hayatınız kararmazmı?
ya oyle değil cinsellik teklif etmiyor cinsel içerikli konuşuyor uzakta mesela şu an senle ilişki ye girmk istiyroum diyor ama uzakta olmıycağı belli butarz yani.. derdi ne olablir bu ayrıntılardan sonra fikrin ne
Seni istemesi normal erkektir sonuçta ilişkiniz ciddiyse sorun olmaz o tür konuşmaların kayıt falan olmasında gerisi önemli değil... ama yinede evleninceye kadar ahlaki bazı sınırların aşılması doğru değil...
arzulaması normal ne yapsın adamcagız yokluk nedir bilirmisin sen
Napcan aşkım şarj soketini mi mikecen. s. s de 😅😄
Seven tabiki sevdiğini arzular ama böyle değil.
nasıl ya cinsellik teklif etmiyor cinsel içerikli konuşuyor uzakta mesela şu an senle ilişki ye girmk istiyroum diyor ama uzakta olmıycağı belli butarz yani.. derdi ne olablir bu ayrıntılardan sonra fikrin ne
Kardeşim ben senden yanayım:) tabiki arzular seven sevdiğini , zaten arzulamazsa anormal.. Ama böyle dile getirmemeli bide uzaklık var yaş farkı tavan.. Ondan yani:/
Bırak vazgeç ondan sana hayır gelmez..
peki nasıl dile getirmesi normal sence ya ben biraz tecrübesizim doğrusu bu sanal derken resim falan istemiyor yok ortada tek mesaj.. normal değil mi yinede
kızı sevmiyor sadece cinsellik adamın derdi
neden vardın buna
puahh :D adam öyle olsa uzaktaki kızı napsın biraz mantıklı düşün dostum
yani derdi cinsellik olsa uzaktaki kızı ne yapsın mı demek istiyosun
@ungesellig bu kızdan baskası cocukla ılgılenmıyorsa olamaz mı
burdan bazılarıda adam sevdiğini arzular diyor hangisi mantıklı sence
bence 1 yıl olmuş ya 1 yıl ve ikinizde olgun insanlarsınız bence doğal bir durum. ben yapma derim. daha önce kaç defa görüştünüz?
ben zaten red ediyorum onun teklif etmesi normal mi diye merak ettim evlenmeyi zaten soyleyen birisi bunu dmesi normal mi diyorum o zaman benim red etmem onun daaha mı hoşuna gidiyordur ya da beni denemek için teklif etmiş olablir mi erkeklerde bu var mı
yaşı gecmiş evde kalır seni istedimi babandan
isticek ama zaman istedim biraz neden sordun
yo zaman isteyen benim
Maşallah hocam maşallah... bunelan :))))))
Basta yokmus he kullahıma anlatsin yalancı
Adamın işi seks uzak durrr
G dedim ve Gde çoğunlukta gerisini sen düşün derim
mesajda değil eğer istiyorsa yüzüne söylemeli
Sen ona guvenmıyormusun oda sana guven verıyormu?
Son derece normal.
az p*rno izle
sakat bır durum...
niye
oyle biri değil ki evliik düşünüyo
normal değil
sebep
normal
Normal teklif etmesi
Normal
Aç göster.
normal tabıkıde