Cinsellik Sexting sırasında şöyle derse? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seni yatağa bağlayıp * diyen erkekten korkmalı mıyım?Yani buluşmaktan vazgeçtim 😃 Güncellemeler+1 yıl Güvendiğim biri olsa bağlatrrm da niye yeni tanıştığıma güveniym?1aydır tanıyorum Güncellemeler+1 yıl Ama korktğm şey, bağlarsa anal yapması😂🙈yoksa korkmam ki Sexting sırasında şöyle derse? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben hic baglamayi sevmem ya ya da kirbac gibi cok sert olmaktan ya da grup gibi seyler bana aşırı itici geliyor ama ne zaman konussam sanki onlar boyle istemedigim seyleri daha cok istiyor ya da merak ediyor 1 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sen ona aynisini yap bence 🙂Baglayan taraf sen ol ve ustune otur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oww o güzel😂🤭 Yorumla lovbdy +1 yıl Tabiki kobtrol sende itraz ettimi de pat iki tokat 😃 Yorumla
Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 😂😂 niye korkucaksın bağladada dikecek bağlamadada niyet aynı 😉 0 4 Yorumla Emrah_81 +1 yıl çok haklısın 😂😂 Yorumla Emrah_81 +1 yıl agam bizimle eyleniii 🤦♀️ Yorumla Soran +1 yıl Anal yaparsa zorla😓 Yorumla Emrah_81 +1 yıl sende onu bağlarsın sende yaparsın kuru kuru 😉 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Çok keyifli ama önceden yapılacak ve yapılmayacakları konuşmak lazım 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok be ne alaka 🤣 Daha bağlamadan boşalıyormuş ulan ne konik şeyler ya 0 0 Yorumla
ufukgürerrr Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl fanteziyi sevmiyorsan korkmalısın ama seviyorsan zevk almaya bakcaksin 0 0 Yorumla
fight_41 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Bi bağlasın adamin niyeti belki kötü değil hemen kötü düşünüyorsunuz 0 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fantezisi öyle sert ve şiddetli hayal ediyor senle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni istediği içindir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani korkmym mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl korkucağın bir durum yok bence güveniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yo güvenmiyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kork😂😂 Yorumla
Seran_jpg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Öyle diyenler yiyişirken boşalır mk istekli tekeleri 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl hard seks sevmiyorsun yani sdgsdf 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yo seviyorum 😂😻 Yorumla XIARESIX +1 yıl eee yatağa bağlamak iyidir ama :P Yorumla Soran +1 yıl Sen de onun istekli birine benziyosn 😃 isterim aslında da işte istemedğm yere ulaşmasn😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl istemediğin yer neresi? :D Yorumla Soran +1 yıl Anal 😃🙈 Yorumla XIARESIX +1 yıl ahahhahaha söz vermiyorum Yorumla Soran +1 yıl Senden korkulur zaten, yapıcak tipin var🤩😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl :P çok daha fazla şeyler de olabilir :) Yorumla Soran +1 yıl Zaten koydğn fotodan belli 😃 Yorumla XIARESIX +1 yıl ahahahaha takiple bari Yorumla Soran +1 yıl Yok ya 😃yakışıklılara bayılırım ama sadistse korkarım Yorumla XIARESIX +1 yıl sana göre davranırım merak etme kendi isteklerimi dayatmam :D Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla XIARESIX +1 yıl Hı hımm Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ksjsowjrjfidisoeidj güldüm baya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden?😃 Yorumla Kaphiedral +1 yıl Bağlayacak diye korkuyorum dedin ya çok tatlısın aşırı. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🙈 Yorumla Kaphiedral +1 yıl Ama gerçekten öyle. Çok güldürdün gece gece. İsmin kesin Neşe senin değil mi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂evet biraz komik kadınım 🤣💋 Yorumla Soran +1 yıl Bi düşünym tatlı çocuk 😂😚 Yorumla Kaphiedral +1 yıl Ahaha. Bekliyorum komik hanım efendi. Çok bekletmeyin :) Yorumla
akreep_erkegi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl fantezi seviyorsan korkmana gerek yok 0 0 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aksine kesinlikle buluşmalısın kdkmwmcmd 0 1 Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Güncellemeyi doldurdun. Yorumların altına yaz ne yazacaksan kdkks Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. iyi yapmışsın. dengesizin tekiymiş 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hahaha ya korkma 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben bağlamam korkma Eskişehir se olabilir 0 0 Yorumla
asicoucuk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Yatağa bağlayıp derken 0 1 Yorumla asicoucuk +1 yıl Analdan korkuyor musun Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl çok seksi ama bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de😃 Yorumla pehlivaan +1 yıl hehe Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. korkacak ne var 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iyi yapmisin 0 0 Yorumla
MrtSglm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bence uzak dur 0 5 Yorumla MrtSglm +1 yıl Buluşmayı boş ver. Sextinge devam et Yorumla Soran +1 yıl Ama kahve içelim diyo 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani ilk başta? Yorumla MrtSglm +1 yıl Bence güvenme. Hem yapmayı bilen için sanal seks en az gerçeği kadar güzeldir. Yeterki partnerin işinin ehli olsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam haklısın ama canım da istiyo🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ben hic baglamayi sevmem ya ya da kirbac gibi cok sert olmaktan ya da grup gibi seyler bana aşırı itici geliyor ama ne zaman konussam sanki onlar boyle istemedigim seyleri daha cok istiyor ya da merak ediyor
Sen ona aynisini yap bence 🙂
Baglayan taraf sen ol ve ustune otur
Oww o güzel😂🤭
Tabiki kobtrol sende itraz ettimi de pat iki tokat 😃
😂😂 niye korkucaksın bağladada dikecek bağlamadada niyet aynı 😉
çok haklısın 😂😂
agam bizimle eyleniii 🤦♀️
Anal yaparsa zorla😓
sende onu bağlarsın sende yaparsın kuru kuru 😉
Rehavet ile çoğu şey denir ama fıs çıkar çok takılma 😊
Çok keyifli ama önceden yapılacak ve yapılmayacakları konuşmak lazım
Yok be ne alaka 🤣
Daha bağlamadan boşalıyormuş ulan ne konik şeyler ya
fanteziyi sevmiyorsan korkmalısın ama seviyorsan zevk almaya bakcaksin
Bi bağlasın adamin niyeti belki kötü değil hemen kötü düşünüyorsunuz
Fantezisi öyle sert ve şiddetli hayal ediyor senle
Seni istediği içindir
Yani korkmym mı
korkucağın bir durum yok bence güveniyorsun
Yo güvenmiyorum 😂
O zaman kork😂😂
Öyle diyenler yiyişirken boşalır mk istekli tekeleri
hard seks sevmiyorsun yani sdgsdf
Yo seviyorum 😂😻
eee yatağa bağlamak iyidir ama :P
Sen de onun istekli birine benziyosn 😃 isterim aslında da işte istemedğm yere ulaşmasn😂
istemediğin yer neresi? :D
Anal 😃🙈
ahahhahaha söz vermiyorum
Senden korkulur zaten, yapıcak tipin var🤩😂
:P çok daha fazla şeyler de olabilir :)
Zaten koydğn fotodan belli 😃
ahahahaha takiple bari
Yok ya 😃yakışıklılara bayılırım ama sadistse korkarım
sana göre davranırım merak etme kendi isteklerimi dayatmam :D
Hımm
Hı hımm
Ksjsowjrjfidisoeidj güldüm baya
Neden?😃
Bağlayacak diye korkuyorum dedin ya çok tatlısın aşırı.
😂😂🙈
Ama gerçekten öyle. Çok güldürdün gece gece. İsmin kesin Neşe senin değil mi
😂😂evet biraz komik kadınım 🤣💋
Bi düşünym tatlı çocuk 😂😚
Ahaha. Bekliyorum komik hanım efendi. Çok bekletmeyin :)
O esnada ben olsam ayak öpmeyi düşünürüm
Bağlıyorm sorun olmuyo merak etme
fantezi seviyorsan korkmana gerek yok
İsabetli olmuş. Vazgeçmen
Aksine kesinlikle buluşmalısın kdkmwmcmd
Güncellemeyi doldurdun. Yorumların altına yaz ne yazacaksan kdkks
Hahah gereksiz fantezi
iyi yapmışsın. dengesizin tekiymiş
Hahaha ya korkma
Ben bağlamam korkma Eskişehir se olabilir
Yatağa bağlayıp derken
Analdan korkuyor musun
çok seksi ama bu
Bence de😃
hehe
korkacak ne var
Değişik derim
Korkma
Iyi yapmisin
Korkmayın
O ney ki
Bence uzak dur
Buluşmayı boş ver. Sextinge devam et
Ama kahve içelim diyo 😂
Yani ilk başta?
Bence güvenme. Hem yapmayı bilen için sanal seks en az gerçeği kadar güzeldir. Yeterki partnerin işinin ehli olsun
Tamam haklısın ama canım da istiyo🙈
Yok be tırt cokar o
Canım çekti
😘😜