Sexting ne demek tam olarak, sizce sevgilimle yaşadıklarım sexting mi?

1 yıla yakın şu anda ciddi giden bi ilişkim var aslan burcu ve çok fazla telefonda bu konuşları konuşuyoruz ama ben bişey yaşamadım en fazla birini öpmüşümdür ama bu cocukla ilerisi de oldu gecelikli resim tamemen göğüslerimi falan attım ve baglandım kendime ters olan şeyleri yaptım pişman olduğumda oldu ama olan oldu ben tabiki ileri gitmedim oda zaten evlenmeden o kadar ileri gidecek biri değil misal dokunmanı istemiyorum deyince arabada biraz yakınlaştık en son buluştuğumuzda zaten uzak mesafe ilişkisi dokunma dedim durdu istemediğim şeyi yapmaz ama en azından bunları konuşalım istiyor erkek olduğu için ihtiyacı var ve maalesef ast bu şeylere daha düşkün doğal olarak. sevgisine eminim ama istediği şeyi konuşmayınca bana sert davranıyor uzaklaşıyo oda değişmeyi denedi ama ben ona benzedim cinsellik konusu hayal ediyoruz birlikte olduğumuz anları. Şimdide ciddi düşünüyoruz sizce nişanlansak ön sevişme istiyor ve bunu istemeyen erkek artık olmaz diyor haklımı? böyle bi erkeği nasıl durdurabilirim bende korkularm var alışkın değilim çünkü.
Sexting ne demek tam olarak, sizce sevgilimle yaşadıklarım sexting mi?