Merhaba Kizlar Partnerim Cinsel İlişkide Erken Boşalıyorum Diye Benden Ayrıldı Nerde Yanlış Yaptimda Böyle Oldu? Moralim Çok Bozuk İlk Boşalmada Bazen Erken Gelebiliyorum Bunu Dert Etti 3 Aydır Düzenli İlişkimiz Vardı Erken Boşalmam Buna Dert Olmus Çok Seviyordum Ve Ayrıldı 😭😭
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Erkekler olabildiğince kendini tutmalı bu konu da ama 1 kere oldu diye de ayrılması hoş olmamış
Moralim çok bozuk inanki 3 ay boyunca hep yaptık nerdyse hergun ilk boşalmam bazen erken geliyor aşırı istekli oluyorum dolu oluyorum hassas bir de penisim doktora da gittim çabuk ereksiyon oluyor ilişki öncesi bazen mastürbasyon yap ya da partnerin yapsın diyor sonra ilişkiye girin diyor bende öyle yapıyorum geçen gün çok erken bosaldim 35 saniyede boşaldım girmemle boşalmam bir oldu kızdı bu nedir böyle diye çok erken geldin diye trip yaptı somrat devam ettik 2-3 kere yaptık ama o gün ayrıldıktan sonra bana mesaj atıp bir daha beni arama yazma istemiyorum seni önce şeyine sahip olmayı öğren ondan sonra bana yazarsın dedi bu ne dmeek ya 😭😭😭
😐 Çok üzücü bir durum olmuş. Ama psikolog videosunda izlediğime göre bu psikolojikmiş ve erkekler genel olarak tutabilirmiş. Tutmadigin icin de sana cok kizmis. Zaten ilk seferde de olmamis, tekrar tekrar denemissiniz 😐 Saglik olsun uzulme ama bundan sonra da tut kendini
Tutuyorum kendimi yemin ederim geleceği zaman bazen duruyorum çıkarıp yeniden giriyorum içine sert yapıyorum ondan mı bilemedim erken gelmesi gerçi yavaş olması daha erken gelmesine daha yatkın diye biliyorum penis başı aşırı hassas doktor ondan olduğunu söyledi doktorada gittim yani gelince birden geliyor akıyor buda benim için sıkıntı oluyor irade dışı oluyor Alican evli olsam demek ki belkide yine böyle olacakti çok moralim bozuk inanki ben böyle olsun istemedim kendimden çok onu düşünüyorum onun tatmin olması rahatlamasi beni mutlu ediyor ilkinde sorun böyle 2-3 yaptığımız da geç geliyor onlari bahane etmiyor ilkindede böyle olsana diyor
Umarım daha iyi bir iliskin olur bundan sonra ve asla ayrilmazsin. Uzulme olur mu? Bu sorunu yasayan erkek cok zaten. Zamanla umarim halledersin. Belki daha iyi bir iliskin olur hem.
Yani anlayışla karşılaması gerekmez miydi bu durumu sen olsan napardin bu durumda merak ettim inşallah düzgün biri denk gelir mutlu olurum erken boşalıyorum diye ayrılmak mı gerek 😭😭
Yani şoyle dusun; Sürekli seks arasinda kadin bosaliyor ve senin penisin kalkik bir sekilde kaliyor. Surekli yarim kaliyor ve beklemek zorunda kaliyorsun. Sen sorun etmez miydin?
Ya tamam bir şekilde sorun olsada ayrılmak care değil ki dediğin gibide oldu zamanında benden önce boşalıp o şekilde kaldığım çok oldu ama sonradan ne olduysa erken boşalma çıktı başıma
Eğer çok seviyorsam ayrılmazdım ama onun istemeyerek yaptigina emin olmam lazim. Doktor ilac falan yazdi mi
Sen isteyerek ya da erkek isteyerek neden erken boşalıp bitti desin ya da o an kadın zevk alırken ya da erkek zevk alırken birden biri boşalıp baksın kalsın beklemek durmak zevki düşürür istek kalmaz yani şahsen düşün karşı taraf boşaldı farzsay diyelim kadın boşaldı erkekten önce erkeğin penisi dimdik boşalmamis kadın diyor ki dinlenelim doğru mu erkekte ne heves kalır nede istek aynı şekilde kadında da olur bu durum erkek boşalsa bilerek yapsa geldimi ne kadar tutarsan tut bir şekilde geliyor olduki boşalmadin erkekte kasik ya da testis ağrısına neden oluyor bu durum doktora gittim sperm testi yaptı sağlıkli çıktı çok şükür penisim hassas dedi yağ mi ne enjekte edilmesi gerekiyormus bende kabul etmedim hassas olduğu için oda krem verdi bir tane onu kullanıyorum günde iki kere sabah akşam masaj yap diyor gecikmesine neden olacak zamanla dedi suanlik iyiyim ilk gün 3 dk da bosaldim şimdi süre günden güne artmaya başladı dün yaptım 10 dk yi buldu süre boşalmam 😄
Kac dk?
Ya normalde ortalama 2-5 dk arasında oluyor bendeki erken boşalma bazen uzuyor illaki bu süre ama geçen gün 35 saniyede boşaldım çok istekliydim doluydum birden geldi ne kadar kendini tuttuysamda olmadi bir sürü laf etti moralim bozuldu
2 ve 5 dk mi? Ilki mi
Evet ilk boşalma süresi her zmaan 2-5 dk olmuyor değişiyor uzun sürdüğü de oluyor ben ortalama dedim
2/ 5 dk cok erken
Yani çok dolu olduğumda o dakikalarda boşalıyorum doktorada gittim penisinin başı çok hassas ondan dolayı dedi
Oral sekste en az yarım saat sürüyor bazen geçiyor boşalmam ama sekste direk boşalıyorum 😔
Sende sevgilimin yerinde olsam sende ayrılırdin yani önlemi 😭😭😭
Hayir ayrılmazdım. Benimde 6 ay birlikte yaşadığım sevgilim oldu. Hem ilk onunla yaşadım. Beni fazla boşaltamiyodu ayrildik ama ondan degil
Gerçekten ayrılmaz mıydın 😔😔 keşke oda senin gibi olsaydı 22-23 yaşındaydi oda belkide seninle yaşitti bende onunla ilk olmuştum yani onunda benimle ilki olmuştu ama ayrıldı penisimden memnundu zevk alıyordu hemde çok ama erken boşalmami göz önüne alarak ayrıldı napicam ben şimdi 😭😭
Neden ayrıldınız seni boşaltamiyor muydu neden?
Bizim uzakliktan dolayi bitti. Sen kac yasindasin?
Hmm uzaklık derken yani senin için sorun olmazsa nerelisin? Ben 29 yaşındayım
Ben türkiyedeydim o moldovaya döndü
Bursadayim ben
Bende Eskişehir
Yakinmisiz 🙂🙂 geldin mi hic buralarda 2 saatlik yol burdan bursa 🙂
Gelmedim.
Hmm ben çok geldim Bursa'ya keşke seninle sevgili olsaydım yani sevgili olsaydık 😔 merkezde mısın Bursa'nın bu arada yaş kaç senin canım sormamda bir sakınca yoktur umarım
İstek attım sana kabul eder misin?
@Uyebilmemkac123 orada mısın?