Merhaba, nişanlımla seks esnasında anlaşamıyorum çünkü yatağa yatıyoruz ve bir dk geçmeden içime girmeye çalışıp çok zorluyor haliyle kadınların kayganlaşmadan o tip birşeye başlamaları çok can acıtıcı ve zor ama ben sesimi çıkarmadan neyse idare et dayan diyorum deniyor deniyor biranda sönüyor kendisi ve suçluyor beni her seferinde hep suç bende sinirim bozuldu artık. sertleşme sorunu var yok sen şunu yaptın ondan biranda sönüyor yok bacağını kastın yav ben zaten ön sevişme olmadan dalıyorsun acıya dayanıyorum yinede suç bende ölemi. soğudum ya bu hep aynı açıkcası ve zevk almıyorum midem bulanıyor hatta
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu arkadaş erkeklik evrimini tamamlıyamamış bir kadına nasıl davranacapını ve yaklaşacapını bilmeyen ön sevişme ile kadınını güzel bir ilşkiye hazırlamanın kadın ve kendisi açısından mutlu sevgi ve arzu dolu bir ilişkiden haberi olmayan kayganlaşma ve sulanma olmadan içine girmenin kadının canının yanacapından canı yanın kadının sevişmeye odaklanamayacağından bir haber olan odunun teki çok özür dilerim nişanlına odun dedim fakat by adamla bir ömür geçmez ayruca sertleşme problemide olduğu görülüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız gerçekten öyle . çünkü acıdan o anda lanet ediyorum doğduğum güne kadın olduğuma vs ve bitsin burdan gitsem diye düşünmekten ya da içimden hadi dayan bitecek demekten.
- +1 yıl
Böyle olmamalı siz hiç bitmesin demelisiniz sizi öyle bir havaya sokmalıki ön sevşlme ile ayruca içinize girdiğşnde sadece git gel yapmamalı içinizdeykende sevişmeli bedeninizde zevk aldınız noktaları keşfetmeli sizin bedeninze dokunmadık öpmedik koklamadık yer burakmamakı sizi öyle bir havaya sokmalıki hep istemelisşniz
Soran+1 yılTabi canım aynı benimki
- +1 yıl
Güzel ve arzulu istekli bir cinsellik evliliğin ve birlikteliğin temelidir siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında bilmiyorum fakat bu adam ne cinselliği ne sevişmeyi biliyor ikisinide bilmediği gibi sizin bedeninizide tanımıyor kadınını cinsellşkte mutlu eden erkek kendiside mutlu olur en basidi kendisine oral yapılmasını kadınların çoğu sever bunu bile uygulamaktan acizmiş anladıpım
- +1 yıl
Ayrıca bencil olması ayrı bir terbiyesizlik başarılı olamamasının sebebi sen değil kendi cahilliği ve bilgisizliği cinselliğin sadece içine girip çıkmakdan ibaret olduğunu sanıyorki buda seni ondan soğutur
Soran+1 yılÇok doğru anlatım bu
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim zerafetiniz için çok yazarak başınızı şişirdimsede çok özür dilerim
Soran+1 yılYok asla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Ricaederim efendim
En İyi Cevaplar
Mesele baştan yanlış.
Nişanlını al karşına konuş durumu anlat ona canının acıdığını söyle. Ateşli bir sevişme gibisi yok ama sakın bunu tamamen erkekten bekleme. Sende girişken olacaksın hatta başlarda daha girişken olacaksın ki tadını alsın ve hep sevişme istesin. Meseleyi bir an önce çözün yoksa evlenmeyin zaten hayatınız zindana döner01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Al karşına adam akıllı konuş. Sevişme sırasında veya sonrasında değil. O zaman gururu kırıldığı için daha salakça davranır. Başka bir zaman diliminde konuş anlat. Baktın konuşmadan sonrakilerde de aynı;o zaman ayrılığı düşünebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılIste bu yüzden insan evlenmeden önce aslinda seks hayatinida sevdigiyle denemeli... Her neyse... Ön sevisme olmadan direkt seks olurmu ya? O nasil bir odun?
311 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana
Cevap sahibi+1 yıl@Ney_se_o bilerek. Etrafda cok duyuluyor bir sürü evlilerin bundan dolayi sorunu oldugu.. Bizde elbet kendimizi örf adetlere uyduruyoruz, ama bu gercekden dogrumu?
- +1 yıl
Katıldığım konu seksten önce ön sevisme
Evlenmeden önce cinsellik değil
İnançlı bilgili kültürlü biriyle evlenirseniz sorun olmaz
Zina olur evlilik önce seks öpüşme vs vs
Cevap sahibi+1 yıl@çapkın696969 evet
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@Ney_se_o ön sevişme önemli çok çünkü diğerinde duygusallık yok adamın mutlu olması ön plana geçiyor buda itici geliyor
- +1 yıl
Biraz oral
Deneyin 69 vs
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
47Cevap
+1 yılKendine güveni + sertleşme problemi yaşıyor bu olabilir bir durum ama sonrasında seni suçlama girişimi tamamen bencilliği ve saygısızlığından geliyor. Böyle bir insan ile bir ömür geçirmeyi istiyor musun gerçekten? Bunu sadece cinsellik olarak düşünme hayatının her alanında sana böyle davrandığını düşün bir.
032 Yorumla
Soran+1 yılArtık düşünmüyorum çünkü bu kaçıncı ve bugün dedim her seferinde beni suçluyırsun kendi sorunun için dedim
- +1 yıl
Düşünmezsen bunları doğru kararı nasıl vereceksin peki?
Soran+1 yılDoğru karar defolsun
- +1 yıl
Sen kararını vermişsin ki böyle bencil birine kim katlanır ki zaten.
Soran+1 yılYok yok seks denince onunka kaçacak delik arıtorum yemin ederim
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum kadınlar için bu durum işkenceden başka bir şey değildir ve ciddi anlamda özgüvenlerini kırıyor.
Soran+1 yılBen kendimi bikiyorum ilkkez böyle bir durum yaşadım ya
- +1 yıl
Her neyse kararını vermişsin sanırım kolay gelsin sana.
Soran+1 yılÇok sağolun görmek şstemiyorum şey geldi böyle yıkannak üzerimdekileri atmak deli gibi yıkanma isteği geldi
- +1 yıl
Bu aşırı derece iğrenme oluştuğunu gösteriyor bazen olur ya eline bir koku siner elini kazımak istersin onun gibi şu an yaşadığın.
Soran+1 yılKaldıramadım bu durumu işte
- +1 yıl
Anlayabiliyorum seni. Bu durum tamamen erkek kaynaklıdır karşındakinin seni suçlaması ve böyle hakaret eder niteliğe taşıması farklı bir boyut katıyor işte.
Soran+1 yılVe kaçıncı bu
- +1 yıl
Anlaşılan da sonuncu oldu.
Soran+1 yılEvet aynen aklıma geldikçe sinir oluyorum ne dese yapıyorum sonuç vay senin yüzünden. hayvanca seks nedir ya
- +1 yıl
Bu onun sorunundan kaynaklı işte ve düşüncesizliğinden. Bir sorun varsa seninle paylaşmalı ve yardım almalıydı ama işte en kolayıdır ya suçlamak hemen ona yönelmiş ve kendisi kaybeden olmuş.
Soran+1 yılVe ben ona hala açıklama yapmadım sadece beni eve bıraktı indim arabadan kapıyı çarptım. neyin var diyor arabada beyim olsun akşsm aynısını yaptı gece uyandırdı aynısını yaptı sabah yine aynısını yaptı
- +1 yıl
Benim anlamadığım madem bir sorunu var neden bu kadar diretiyor zorluyor sınırları acaba.
Soran+1 yılBilmem hiç konuşmadım çünkü hep bir bahanesi vardı kendi söylesin istedim. kurutken de seks yapılmayacağını bu yaştaki bir adama ben öğrwtecek değilim. krem soruyorum yok kayganlaştırıcı soruyorum yok neden yok daha önceden kaç kez dedim ben mi gidip alayım kayganlaştırıcı. prezarvatif kullanmaz ben korkarım bir ay beklerim aman hamile kalmayayım diye bu nasıl iş
- +1 yıl
Nişanlın bencil + bencil bir insanmış gerçekten. Ayrıca bu konuyu senin açman değil onun böyle bir durum yaşandığında senden özür dileyerek sebebini açıklaması gerekmekte. Yaş aralığın doğru ise seninle yaşıt ya da daha büyük böyle bir insana da oturup ders verecek halin yok şu zamana kadar kendini geliştiremediyse bu saatten sonra da bir şey olmaz.
Soran+1 yılAynen olmaz yaş gelmiş kaça evlenmiş çocuk yapmış
Soran+1 yılVe dün böyle davrandı olmadı ve dedim ön sevişmeyi anlattım iki öpücük koydu yanağıma ve yine çıkıp aynı şekil denedi yani boşa anlattım
- +1 yıl
Bir de daha önce evlilik yapmış çocuğu olan biri :/ Sen çok aradın mı arkadaşım bu insanı gerçekten?
Soran+1 yılBazen kader kısmet. yoksa inan aramadım
- +1 yıl
Kesinlikle hayatımızdaki her şeyi yönetemiyoruz ya da seçemiyoruz ne yazık ki. Günaydın bu arada :)
Soran+1 yılGünaydın sağolun. bazen istemediğimiz seçimleri yapıp hayatı yeniden deniyoruz hata yapıyoruz ama herzaman bir ders çıkıyor içinden şuanda da olduğu gibi
- +1 yıl
Kesinlikle ders çıkarmasını bilmek önemli ama her vuran dalga biraz daha aşındırıyor bizi ve git gide tecrübeli ama korkak bireyler olmaya başlıyoruz.
Soran+1 yılAynen öyle. başka kişileride bir önceki deneyimden yola çıkarak tanımaya çalışıp dünyayı dar edebiliyoruz
- +1 yıl
Ve bu şüpheli yaklaşımımız yüzünden belkide doğru insanları kaçırıyoruz...
Soran+1 yılKaçan kaçmışta neyse😀
- +1 yıl
Benim bunun için bir sözüm varda kesin takılırım filitreye haha :D
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılSevgi istek olmasa penis sertlesmez
Sen istemediğin halde içine alabilirsin
Ama erkek istemediği halde sokamaz
Sokabilmesi için istemesi kadininda uyarması lazım penisi
İkinizde olgun kisilersiniz acik açık konuşun
Bu işi çözmeden evlenmeyi
Sonra büyük sorun olur11 Yorumla
Soran+1 yılAybyok direk çektim gittim yeter ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik planlarınızı gözden geçirmenizi öneririm zira evliliğin yüzde 60 ı cinsellikten oluşur denebilir. Yüzde 60 mutlu olmadığın takdirde üzerine gelen diğer tartışmalar ile mutsuz bir evlilik yapman kaçınılmaz. Bir yere kadar cinsel mutsuzluk çekiliyor sonra bambaşka sorunlar ortaya çıkıyor. Tecrübe ile sabittir bu konu
07 Yorumla
Soran+1 yılBitti zaten
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun. Yaşanmışlıklar insanı ister istemez üzer ama büyük bir hatadan dönmen senin adına iyi olmuş diyebilirim.
Soran+1 yılÜzülmedim ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok. Mutlu ol. Kurtulmuşsun ☺
Soran+1 yılEvet çünkü gırtlağıma kadar geldi bu konu
Cevap sahibi+1 yılKüçümsenecek ve yeri yabana atılacak bir konu değil. ikili ilişkilerde ve evlilikte ciddi bir yapı taşı. Kaldı ki insanlar seksi sadece ihtiyaç olarak değil zaman zaman huzur bulmak rahatlamak ve duygusal bağlarını güçlendirmek için yaparlar ve bunu yaptıklarında mutlu olurlar. Zaten zor şartlar içinde stres dolu bir ülkede yaşarken bundan da mutlu olamayacaksak...
Soran+1 yılAy yok ben inan soğudum seks denince diken diken oluyorum ya da beni o amaçla gördüklerindeki dün gördük durumu. aman snan uzak olsun
Zevk kadının ıslanmasıyla olan birşeydir senin acı çekmenin yanı sıra o kendinide zorluyor ve zevkli bir seks olmasının imkanı yok. Bunu oturup konuşarak çözün. Ön sevişmede seni ne kadar yukarılara taşırsa yaptığından o da daha fazla zevk alır
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum bıgün sonuç aynı
Soran+1 yılUzak durduk bir ay merak etme onu da denedim daha hayvan oldu öyle olunca
daha şimdiden anlaşamamak ve gerekli hassasiyeti gösteremeyen sorunlu vatandaş, ve bu ömür boyu çekilmez. fakat doktora gidip tedavi olmalı ve bilinçlenmeli, en çokta onun aceleciliği onu etkiliyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok aceleci ama beni de düşünmeli
+1 yılSeks Hayatın Başlamadan Bitmiş Eğer Devam edersen İleride Çok Mutsuz Olursun Belliki Yatakta çok Bencil
16 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi
- +1 yıl
Bu Olayı yakından Yaşamış Birisi Olarak Söylüyorum
Soran+1 yılAybyok soğudum sevilirlen inan allaha dedim ki beni neden erkek yaratmadın
- +1 yıl
Dedim ya Bu Durumu İyi Biliyorum
Soran+1 yılHadi ya erkeksin sen
- +1 yıl
Bunu Sana Anlatmak İsterim Ama Buradan Olmaz
+1 yılİlerde çok sorun yaşarsınız yola sokun ve ilişkide ön sevişme ve oral yapılmalı kadına ki kadın da zevkin doruklarını yaşasın senin ki çok bencilmiş ve öyle erkekleri sevmiyorum sadece kendini düşünen erkekleri..
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum
- +1 yıl
Eee haliyle soğursun
Soran+1 yılZevk yok acı yoğun olarak var birde üzerine suçlanıyorum rezil ediyor beni eeee nerde kaldı
+1 yılbirşey merak ediyorum. bende hep oralı uzun tutarım. birleşmeden daha uzun. böyle olması sorun yaratır mı? hangisini uzun tutmalıyım?
00 Yorumla
+1 yıltam bir odunmuş senin adam da ön sevişme olmadan ilişkiye girmeye çalış bir de sönünce kadını suçla sen bu adamla evlenince de çok sıkıntı çekersin cinsel hayatında
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılKendisinde ciddi sertleşme sorunu var ve çok kısa bir an erekte kalabildiği için hemen o an içine girmeye çalışıyor. Bu durumda senin hiç bir suçun yok ama bunu kabullenmeli ve beraber çözemeye çalışmalısınız, ya da profesyonel yardım almalı.
029 Yorumla
Soran+1 yılBak bu aklıma gelmefi hiç ama bana kızmasa keşke bu durumda açıkcası
- +1 yıl
Benzer durumlar dönemsel olarak yaşanabilir erkeklerde. Erkek bunu gururuna yediremez ve zordur katlanması. Bu konuda çok şey var konuşulacak ama detay vermeyeceğim için buradan anlayışla karşılarsın umarım.
Soran+1 yılEvet kabul etmez tabi erkek ama ben onu boklamıyorum o ise bok atıyor bana bu yanlış. empati yapmalıydı
- +1 yıl
Bak bu farklı bir psikoloji. Sen haklısın. Tkp edersen detaylı anlatabilirim kolay bir süreç değil.
Soran+1 yılGerek yok bitirdim artık konu bunlar olunca geri dönüş olmaz ben de çünkü bir bu tip konuları birde parasal konuları konuşursam kafamda birer çünkü sevmem. adam kabul etse çoktan kabul eder ilk günden hep beni suçladı sustum bu ilk değildi ama bugünki çok ağırdı beni babam azarlamadı ki ona neoluyor
- +1 yıl
Sertmişsin sen de 😊
Soran+1 yılBenim kadar yumuşak türkiye de zordur inan bana
- +1 yıl
Çok kırılmışsın. Haklısın kendi eksikliğini sana hakaretle kapamaya çalışması yanlışın karesi.
- +1 yıl
sizin anlattığınız olayı bir arkadaşım bana anlattı.
Psychotherapie görmesi gerekiyor.
arkadaşım ilaç kullanıyor
ve seks konusunda değiştiğini söledi.
bence bir doktora görünmeli - +1 yıl
zaten nişanlıymışsınız
ayrıl gitsin.
Soran+1 yıl@Taschenlampe67 bencede ana kabul etmek lazım kafada o etmiyor
Soran+1 yılVe her defadında aynısı oluyor. bende ona diyeyim senin şeyin yumuşak aniden sönüyor birtürlü olmuyor ya da elinle hamur gibi olan şeyi içime tıkmaya çalışıyorsun diyeyim iğrenç
- +1 yıl
yaşınızı sorabilirmiyim?
- +1 yıl
seni suçlamakla çok büyük hata yapıyor.
gitsin tedavisini yaptırsın.
Ama yinede sizin ayrılmanızı öneriyorum. - +1 yıl
Arkadaşımın tecrübelerine dayanarak aslında size bu konuda daha çok bilgi verip ve yardımcı olabilirim.
Ama burada herşey açık açık herşey paylaşılmıyor.
herkes okuyor.
privat konuşup yardımcı olabilirim. - +1 yıl
@Taschenlampe67 kardeşim burada iki kişi konuşurken araya dalmanı anlayamadım yoruma açık soru sen de kendi fikrini yazabilirsin ayrıca...
- +1 yıl
Durumun ne kadar antipatik olduğunu tahmin ediyorum. Asıl yaşamaktan mahrum kalan sensin.
- +1 yıl
kusura bakmayın.
sadece yardımcı olmak istedim
Soran+1 yılDünü unutmam lazım cidden kötüydü herşey
- +1 yıl
Boşver daha iyilerini yaşayacaksın. Bu da yaşanmış ve bitmiş. Üzerine çizgiyi çek ve yarım kalanları yaşamak için önüne bak.
- +1 yıl
yaşamaktan mahrum kalan benmiyim?😂
bunun sebebini size şimdi ben soruyorum.😂😂😂 - +1 yıl
😂😂😂😢😂😂
- +1 yıl
@Taschenlampe67 arkadaşım bir git kendin yazsana buraya yorumu kesip...
Soran+1 yıl@Taschenlampe67 sağolun ama yardıma benim değil onun ihtiyacı var ve hayatımdan çıkarttım
Soran+1 yılSinirlenmeyin
- +1 yıl
beni coolandthegang saşırttı.
ben burada yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmak istedim.
araya ne giriyorsunuz diye tepki gösteriyor.
- +1 yıl
hayatınızdan çıkarmakla en güzelini yapmışsınız.
yeni hayatınızda sevgi saygı ve mutluluklar dilerim.
Soran+1 yıl@Taschenlampe67 teşekkürler umarım aramaz birkaç gün sonra ama büyün sülalesini sildim ordan burdan
- +1 yıl
inşallah 👍
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. çok mırın kırın ediyorsundur hiç sevmediğim kadın modeli
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin beğenmene gerek yok canım
+1 yılkendini ifade etmezsen canının acıdığını söylemezsen erkek anlamaz. o yüzden ona söyle eğer hala yapmıyorsa kendine acı cektirme
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
ne çabuk
Soran+1 yılGeç bile
- +1 yıl
hayat senin hayatın en doğru kararı sen verirsin neyse fazla geç kalmadan bitirmissin
+1 yılsen bir gun bunun ellerini falan bagla, kontrolu eline al... ondan sonra sorarsin kimden kaynakliymis diye :D
113 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
sen bunlari nisanlinla konustun mu, onsevisme onemli
Soran+1 yılKonuştum dün
- +1 yıl
Sonuç? Değişmedi mi birşey
Soran+1 yılYine aynı
- +1 yıl
baska careyok, bir sonraki bulusmaya kelepceyle gitmelisin :D :D
Soran+1 yılBu sondu
- +1 yıl
nasil yani?
Soran+1 yılBirtti
- +1 yıl
seks onemlidir de daha onemli seyler var, bundan dolyi bittiyse yazik :( :(
Soran+1 yılBöylesi daha iyi
- +1 yıl
Huzur önemli tabii
Soran+1 yılKesinlikle
Valla miden bılanıyor seni tatmin etmiyorsa işiniz çok zor ön sevişme olmadan hiç bir kadının zevk alacağını sanmıyorum. Ön sevişme şart ✋🏻
010 Yorumla
Soran+1 yılBıçakla kesiyorlar sandım ve inan sesimi çıkarmadan beş dk sustum
Soran+1 yılİnan sustum ve canım çok acıdı girerken vs alamıyordum o deliyor oyup ve bu acıya dayanıyorsun biranda bu sönüyor neoldu diyorum sen bacağını kastın diyor ulan beş dk dır o acıya dayanan benim
Soran+1 yılVar var da dile getirmedim kendisinden bekledim biley dedin diye aaaa bir baktım hep ben sonra sinirlenen o
Soran+1 yılUmrum değil inan artık
Soran+1 yılSağolun
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılNısanlınla sevısmıyormusunuz senın vajınayı sulandırmadan kuru kuruyamı gırmeye calısıyor once biraz sevısın biraz seni zevke getirsinde sonra zaten senın ufaklık agzını acmış beklıyor olacaktır gırsın die :)
00 Yorumla Nisanlin seks yapmak istediginde de ki lavaboya gitcem ya da bir işim var yapcam gelcem. O arada sen kendini islat sonra gel kendini kocana bırak
00 YorumlaAslında sertleşme sorunu yok iyi bir ön sevişme senin tam ıslanman herşeyi çözer sokmaya çalışırken sen geri kaçıyomusun çok uğraşıyomu girmeye
026 Yorumla
Soran+1 yılKaçmıyorum dayanıyorum hiç kaçmıyorum
Soran+1 yılEvlenmiş ayrılmış çocuğu var yok artık
Soran+1 yılYa direk yatağa yatıp 15. Saniyede sokmaya çalışırsa olmaz ki yuh yani
Soran+1 yılHemen olsun bitsin derdinde olunca
Soran+1 yılAnında derdi bu
Soran+1 yılYo hayır
Soran+1 yılKonu bu mu şimdi
Soran+1 yılGirmeden evvel de bazen zor sertleşiyor ya da birden iniyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılEvet doğru
Soran+1 yılHeyecanlanan adam bana kızmaz her seferinde olmayınca senin yüzünden demez
+1 yılac bitane izlrt boyle yapacaksin de bide oyle deneyin olmuyosa zaten ayrilin on hazirlamali olaylar yani anladin sen 👍
020 Yorumla
Soran+1 yılAdam ön sevişme be bilmiyor anlattım bu yine girişince ve evet biliyorum dedi yanağımdan iki tane öptü tekrar girişime geçti bu ne ya. ölüyorum sandım ne küfrwttim içinden o an
- +1 yıl
dedigim gibi ac izlet aynisini yaptir alisana kadar 👍 hic gormemistir belki gerci bende gormedim o ayri bir konu 😂😂
Soran+1 yılAdam evlenmiş ayrılış çocuğu var neyi bilmiyor ki
- +1 yıl
oha yuh adamda tam ma. lm. is geri, zekali
Soran+1 yılBen daha cahilimdir o derece. zaten edki eşi de seks den uzak durmuş sonralarında öyle demişti kendi. birde dedim ki boşal artık zorlaşıyor dedim sen boşaldınmı dedi o acı ile evet diyebildim
Soran+1 yılSonra bıraktı. neoldu dedim canın acıyır dedi hayır o değil ben o an konuştum durum bu hemen sönüşe geçti yoksa canımın acıdığını düşünüyorsan 30 saniyede yatınca hop içime girmeye zorlamassın
- +1 yıl
sıkıntın buyuk adamda hic is yok ama sana dedigimi uygula aynisini yaparsa at nişani oylesiyle bir omur nasi gecer dusunemiyorum
Soran+1 yılBitsin ya midem bulandı ciddi anlamda. hem seks kötü hem çocuğu var benle yaşayacak hem maddi durum pek yok eeeee bu ne ya
- +1 yıl
ama sonrasinda birini bulmanda zor malum yasin evlenme sınırları dısında kaliyor biraz ayrilinca ne yapicaksin?
Soran+1 yılEvlilik merakım yok boşver böyle yaşamaktansa tek kalırım
- +1 yıl
oylede olmaz be zor oluyor yalnizlik
Soran+1 yılBışversene kafan rahat en azından adamın sorunu var sekste önür geçmez ya birde gece uykudan uyandırıp zorla seks yapmaya çalışıyor
- +1 yıl
komedi ya nerden buldun oyle salagi 😂😂
Soran+1 yılÇekerim
- +1 yıl
baya kuvvetiymis cekim gucun boylesini aralaridan iyi bulussun
- +1 yıl
biraz ozele gelirmisin?
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
bisey sorcaktim
Soran+1 yılÜzgünüm
- +1 yıl
sorun değil istemiyirsan atmana gerek yok :)
Böyle seks olmaz nişanlın bu konuda kör cahil maalesef.. önce bir 20-25 dk önsevişme yapılır bu da karşı tarafı seks hazırlar ve bu yapıldığında herşey çok daha güzel olur.
111 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlattım zaten kendisine ama fayda olmadı
Soran+1 yılseks den iğrendim
Soran+1 yılTuvaletimi zor yapıyorum
Soran+1 yılYanıyor oladar Orlamışki kuru kuru anlafın mı
Soran+1 yılZorlamış
Soran+1 yılEvet ama gel anlat. sistit olmam umarım feci birşey
+1 yıldirek olur mu ya
15-20 dk kadın kıvama getirilmeli!03 Yorumla
Soran+1 yılBir dk bile sürmedi yemin ederim. hatta uykumdan ıyandırdı ve durum bu ruh hastası
- +1 yıl
çok yanlış ya
Soran+1 yılBari dedim krem sür yok lremim kayganlaştırıcı sl dedim daha önce onu da almadı hiç. salak tükürüyor öyle deniyor ipreniyorum dedim bundan neden almıyorsun dedim cevap yok
nisanlinla yatiyosun ve diylsun ki ayrilmali miyim? ailelik degil kendi aranizda Nisan heralde ya da sen turk kulturunde degilsin :)
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet değilim
Soran+1 yılArtı aile aradında olsada umursanam sorun varsa sorun düzelmiyorsa konuşuyorum olmuyorsa yemişim aileyi
Soran+1 yılSiz yatmıyorsunuz sanırım hiç
Soran+1 yılSanmam
Soran+1 yılBoşver ya canım sıkkın inan
+1 yılBilmiyor hap alsın cok şükür bizde ele birşey yok tek seferde 30 dk en az zaten bizim penis yer cekımıne yenık düşmüyor 😂
00 Yorumla
+1 yılayrilma ya onu sen yonlendir cildirt oral ya ve yapmasini iste
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ama anlamıyor
- +1 yıl
ozaman tercih yapmasini iste cunku cinsellik evliligin yuzde 90 ini oluşturur bence gec olmadan karar ver
Soran+1 yılVerdim bitirdim
- +1 yıl
hayırlısı olsun ne diyelim
- +1 yıl
dertlesmek istersen yazabilirsin bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks konusun da kavga ediyosa senle seni sevmediği kesin
kardeşime bak ayrıl tabi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonda erken bosalma var ve ön sevişme hiç yok yani bunların çözümü gerek çözülürse mutlu olabilirsiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlasa adam beni sorunlu görüyor yok sertleşmedi heyecanlandım yok yorgunum yok sen güldün yok bacağını kastın ha buarada benim sağ bacağım dorunlu onun acısını bile kenara koydum o an yansıtmadım
Cevap sahibi+1 yılbunu oturup konuşmanız gerek sorun sende bende diyerek trip atmanın ikinize de faydasi olmaz
Soran+1 yılSinirlenip gidiyor birde o an dönüp
Cevap sahibi+1 yılbunun ikinize de hiçbir faydası yok baktınız olmuyor gerekeni yapın
Soran+1 yılZaten zevk almıyorum birde çocuk gibi azar
Cevap sahibi+1 yılanlaşma yoluna gidin
Soran+1 yılSoğudum çok
Cevap sahibi+1 yılsizin yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl30 lu
Cevap sahibi+1 yıldüzelmez galiba hayırlısı olsun hakkınızda
Soran+1 yılO 38
Cevap sahibi+1 yılyasi cok bayağı düzelmez bu yastan sonra ama yine de dr gitsin
Soran+1 yılYok yok kabul etmedikten sonra ve hep beni suçlayan biri kabul mü eder
Cevap sahibi+1 yıletmeyebilir haklisin sen beni bir takip et bakim
+1 yılEvlenmenize gerek kalmamış, siz en iyisi hep nişanlı kalın.
00 Yorumlanerden buluyorsunuz bunları ama gururunu kırma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar kırsatdım çoktan yapardım o tip biri değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğerine ne diyeceksin eskisi becerirken çok canımu yaktı anlaşamadık snaa geldim birde senin becermenimi göreyim dieceksin
10 YorumlaBöyle bencil bir herifle devam etme lütfen.
213 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum seksten soğudum resmen adam yatıyor soyunmuyorsun bile direk alt tarafı çıkartıyor o sevişme bu özür dikerim açık yazdım ama cinlerim tepem de
Soran+1 yıl@humee böyle seks mi olur
Soran+1 yıl@humee bence de
Soran+1 yıl@humee tabiki olması gereken budur
Soran+1 yıl@humee yav ne fantazisi direk sokma derdinde adam. düşün çığlak bile değilim üstüm duruyor alttaki leri çıkarıyor bu ne ya
Soran+1 yıl@humee seks demek bu değil işte
Senin icin sorun olmucaksa ayril bence
00 YorumlaBirlikte olma istersen. Redded.
07 Yorumla
Soran+1 yılşu an yanyana olmak istemiyorum tam sevilirken kesti bıraktı ve bana kızdı ya ve sonra arkadını döndü ve birşey yapmadığım halde uyuz oldum.15 dk sonra dönmüş sarılıyor iş işten geçmiş
Soran+1 yılBende sorun yok dimi vidden her seferinde böyle diyince
- +1 yıl
Hayır sende sorun yok tabikii. Önce seni yumuşatması gerek. Yani birlikte olacak kıvama. Ön sevişme önemli yani olmazsa olmaz.. Islanman lazım ki her iki taraf için birliktelik kolaylaşsın. Pat diye girmek olmaz yani saçma.. O yüzden sende sorun yok. Kendini kötü hissetme. Ondan iğreniyorsan yanında mutlu olamiyorsan olamıyorsan ayrıl istersen. Bilmiyorum karar elbet senin. Birşeyler yoluna girsin istiyorsan da bunu karşılıklı olarak nişanlınla konuşmalısın. Olumsuz cevaplar alırsan ona göre yok çizersin..
Soran+1 yılAnladım çok çok teşekkür edetim
neden söylemiyorsun ona sorunlarını
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim bugün sonuç aynı
Gizli Üye(36-45)+1 yılokuzun onde gideniymis nisanlin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme bacım o zaman ne diyelim yani :D
00 Yorumla
+1 yılişin çakallığına kaç bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Kendine bulamıyordur mide bulandirici gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hep ben suçluyum anlamadım gitti ne istese yapıyoruz inan hayta kenfi diyor bubu bana ama bu tip durumda lönk diye bunu yapınca bu olmaz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayı hiç düşündün mü?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla
Cevap sahibi+1 yılTek sorununuz seks ise yapmalısın, ben yaptım rahatladım bu sayede
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşlarındaydınız
Soran+1 yılGerek yok aldatma vs işlerine. ayrıl bitsin en mantıklısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrende güvenilir birileri var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılSevişme anlamında işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks konusunda nisanlin bencil davraniyor malesef.
018 Yorumla
Soran+1 yılBence de bildiği halde. birde demez mi sen geç ıslanıyırsun manyak uyandırıp üstüme çıkıp sokmaya çalışıtorsun oha ya
Cevap sahibi+1 yılYuh ya okuzlukten baska birsey degil kusura bakma ama. Nisanlin ben zevk aliyimda gerisi onemli degil havasinda.
Soran+1 yılBirde yalandan sen boşaldıysan gelicem diyor yalan ha uzatmayı seviyor
Cevap sahibi+1 yılAnladim seks evlilikte de bence önemli bir yere sahip ön sevisme olmadan olmaz bir kere zaten.
Soran+1 yılAynen ya bizde o yok bodoslama
Cevap sahibi+1 yılIyi düşün iste bir ömür yapabilirmiyim diye yani seks hayatin renksiz olur gibi.
Soran+1 yılYaşayamayacam
Cevap sahibi+1 yılValla seni tanimiyorum ama nisanlina aşırı kinlendim nedense.
Soran+1 yılÇok sağolun ne diyim
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayi düşünüyorsun?
Soran+1 yılBitirdim kafamda çünkü zor seks olayı onunla seksden kaçıyorum yanyana gelince of yine aynısı olucak diyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm seks önemli tabi demi haklisin.
Soran+1 yılCanım acıyor dayanmaya çalışıyorum ama bu seks değil bu hayvanlık. ilkkez seks yapmıyorum ben. sadece ilkkez böyle bişey başıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Bu konuda asla bencillik olmaz. Ben sekste kendimden cok partnerimi düşünürüm.
Soran+1 yılyalandan düşünüyor gibi yapıyor sen boşaldın öı vs diye. ağzıma etti bugün
Cevap sahibi+1 yılHmm peki sana oral filan yapmiyormu hic?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılBence yapılmalı diye düşünüyorum.
+1 yılbence hemen ayrıl bana gel
00 Yorumla
+1 yılTam bir abaza üzüldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşver ne tapalım
- +1 yıl
Artık orgasm olmak sana hayal
Hayırlısı bakalım
10 YorumlaZor işin ya ne diyeyim
00 Yorumla
+1 yılsenin de işin zor ateşli esmer
00 Yorumla
+1 yılÇok bencil. Ayrıl
00 YorumlaBüyük bir sorun bu.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHaddinden fazla güzelim o derece
Soran+1 yılİkisi de değil. aceleci ve suçlayıcı
Soran+1 yılBu yapıyor işte maalesef
Soran+1 yılGörüşmeyi düşünmüyorum çünlü hep aynısı oluyor
Soran+1 yılHepimiz inşallah istediğimizi buluruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencil erkekler 😏
14 Yorumla- +1 yıl
Bencillik başka bu ya cahillik ya hayvanlık
Soran+1 yıl@çapkın696969 hayvan olarak sapık olarak hissettim ağlamak geldi tuttum kaçmak istedim tecavüz gibi geldi ya yazık bunu diyırum ama böyle bir acı yok
Cevap sahibi+1 yılayrıl o zman sana böyle hissettrmesne izin verme
Soran+1 yılBugün bunu hissettim kötü biley
+1 yılne garipsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrılmayın kavuşun
00 Yorumlakonuşsana onla
10 YorumlaAyrıl 😂
00 YorumlaHmm o adamla olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılZaten onunla zevkli değil zor sertleşiyor birden sönüyor vs ve ben susup asla dile getirmiyorum bunu ama o hep sen böyle sen şöyle ayıp ya
Soran+1 yıl38 yaş
Soran+1 yılValla sertleşme sorunu var hemen istediğinde sertleşmiyor ancak yumuşakken girmeye vs çalışıyor zorla sokuyor eliyle itiyır vs sinir oluyorum ve sonra içinde sertleşiyor çoğunlukla böyle
+1 yılvay salak
00 YorumlaAyrıl o zaman
00 Yorumlaayrıll
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnur gecmez salla
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi