Buradan olsun sosyal medyadan olsun hangi kadına yazsam ya görüldü atıyor ya da kısa cevaplar veriyor. Yazdığım söylediğim şeyler de normal muhabbet hani öyle cinsellik falan yok. Sadece ilgilendiğimi belli etmek istiyorum. Sizce ben mi yanlış yapıyorum yoksa kızlar mı tahammülsüz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlgilendiğini belli etmemen lazım. İlgilendiğini anlayınca olay sıkıcı oluyor soğuyoruz sonra. Kendini cepte gösterme
Vallahi ben de böyle küçük oyunları sevemedim bi türlü
İlla kardeşim biri mi olmak lazım bir sürü kız mı takip edeyim barda plajda foto mu atayım öyle mi değerli olucaz öyle olucaksak hiç olmasın be benim kalbim temiz yetmiyorsa yetmesin yani
Sen çok yanlış anlamışsın bu cepte işini olay playboy ol demiyorum sana sadece kıza ilgili olursan oda sıkılır çünkü bilir sen zaten onunla ilgileniuorsun o yüzden ekstra bir çaba sarftemez sana başkaları ile ilgilenir
Sana git barlarda foto at bin kızı takip et demiyorum sadece fazla ilgi gösterdin mi onun sana ilgi göstermesine gerek kalmıyor artık
E napcaz peki ilgilenmesekte bu sefer kendisi hiç ilgilenmeyecek illa oyun mu oynicaz kaç yaşına gelmişiz
Sen boş ver bence abi kızları senlik değiller zaten
Ne alaka ya canım
Sıkıyorsundur muhabbet olarak, bir de çoğu erkek aynı konuları konuşuyor sürekli kızlarla sıkılıyoruz
Vallahi elinizin altında nasıl erkekler var merak ediyorum muhabbeti sıkmayan... Ben kendi hemcinslerimi bildigim için şaşırıyorum bu duruma.
Ne tahammülü ya senin gibi 50 kişi yazınca tahammül mü kalır
Konuştuklarımın hepsi öyle fazla takipçisi olan kişiler değil ama. Büyük bir kısmı da beni tanıyor üstelik.
O zaman sıkıntı sendedir
Ne gibi bir sıkıntı olabilir acaba ben de bunu düşünüyorum işte... Tipimi mi beğenmiyolar dicem erkek arkadaşlarım bile övüyor o konuda
Kızlar arası yvşak biri olarak tanınıyo olabilir misin ya da karakterin davranışların hakkında olumsuz yorumlar vardır
Kızlar tipe çok takılmaz ilgi tipten ağır basar sende bir sorun vardır onca denemeye rağmen boşa çıktığına göre odkdğdf
Neyse görüşün için sağol eglendin benim sayemde sen de
Ya yok eğlenmedim kırdıysam kusura bakma