Hani bazi kadinlar igrenclikte sınır tanımıyor. Yeri geliyor erkeklerden bile daha azgın olan kadınlar var. Universitede bir erkek arkadasimin boynu harita gibiydi ve tiskindim görünce. Yaptiranda ayri bir olay zaten de 😂 Yani sizden üstün gibi düşünün 😂 Karikatürede baya bir güldümm 😂😂😂
Ben çok azgınına denk gelmedim ama üniversitedeyeken bir akşam diskoya gitmiştik arkadaşlarla, kuzen de ordaydı.. bir kız vardı daha önceden görüyordum hep. Güzel biri de değildi. Vucut desen o da yaramaz.. Ama kuzen içince bir ara bir baktım o kızla dans ediyor.. sonra göremedim onları. Ertesi sabah kuzeni aradım kahve içelim diye. Bize gel burda içelim dedi.. Dışarı çıkacak halim yok demişti.. İçkiden sandım ama görünce korktum resmen.. Belden yukarısı mosmordu.. :D :D :D 2-3 cm arayla birsürü morluk vardı :)) Dedim yemiş bitirmiş seni :)))
heheheheheeheh :D ne bilim delly melly idare et bennyy iştee hahahahaha :D :D :D amn diim sakın güzel kokular sürünme bakk hahahahaah :D :D bir , de senin sapıklarınla uğraşamayız ahahahaha :D
mesele cinsel arzu düzeyi değil bana göre asıl iticilik bir kadının kritersiz olması yani erkek olması yeterlidir düşüncesi ve erkeklere cinsel meta olarak yaklaşması. midemi bulandırıyor onun için nemfomaniler
lgbtli insanlara saygım var o ayrı bir konu bana iğrenç gelen kritersizlik bana yazınca biliyorum ki bana özel bir durum değil ben kendimi özel hissetmedikten sonra beni arzulaması mide bullandırıcıdır sadece
yo neden. bence güzel bir şey. neden herşeyi illa erkekler başlatmak zorunda. sonuçta biz zevk alıyorsak kadınarda zevk alıyor. iyidir iyi. umarm öyle biri çıkar karşıma. istenilmekten daha güzel bir şey var mı
yo p*rno degil tamamen orjinal buluş 😂 koc burcuyum ben normallikten haz etmem e o anki sevgilimde 28 ekimli tam akrep kadını; bilmem anlatabiliyor muyum 😂
ya yazının devamini goremedim ama cewapsiz birakmiyim 😂 akrep olarak azginim ama duvardan duvara fantazilerim yok yani. 😂 Koc mu duymamis olayım o burcu bir süre 😂😂😂
Aslında bence önyargı bu çünkü bana göre sevilecek sevgiyi layıkıyla hak edecek tek burç kovadır çünkü sevdiğine değer veren gerçekten sonuna kadar seven uysal düzgün insanlardır 😅😍😎
herseyi erkekten beklemek yanlis bir sevgilm vardi sen cok hizli gidiyon diyodu sen yap deyincede bana birakma boyle yapma eee brn napayim parcalasin beni yaa o sevsin beni :D bende insanim
En İyi Cevaplar