Arkadaşlar 1 senelik ilişkim var ve 3 aylık nişanlıyım ama erkek arkadaşım konuyu hiç cinselliğe getirmiyor 😓😓😓 millet evlere kapanır her türlü yakinlasir biz daha öpüşmedik bile 😓😓 ablalar abiler 2 ay sonra nikahım var evleniyoruz. Ama evlenince kardeş kardeş mı oturucaz anlamadım. Beni sevdiğinden eminim çok kez gösterdi bunu bana. Ama niye konuyu cinslelige getirmiyor anlamıyorum beni arzulamiyor mu acaba 😓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bak ilerde pişman olmamak için evlenmeden kesinlikle ilişkiye girmesen bile gör derin çünkü ya boşanırsın ilerde ya aldatırsın ot gibi adamla yaşamaktansa bunu ögren dşyanet bile fikir verecek ölçüde bakabilirsiniz diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de bu yüzden korkuyorum. Düşünsene sapkın fantezileri varsa. Grup seks seviyor olabilir. Aramıza birilerini alalım diyebilir. Acı fantezisi seven duydum , sexe dışkı tarzı iğrenç şeyleri karıştıranı da duydum. Aşırı istekli ya da çok isteksiz insanlar da var. cinsellik evliliğin %90 i
- +1 yıl
Öyle bişeyde seni zorlayamaz lakim bunu evlenöeden herşeyini ögrenip bu konuları konuş anlaş çünkü sonradan çocuk olue bişey olur o ladar masraf rezil olursun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 1 buçuk yıldır nişanlıyım son 3 aya kadar bizimde aramızda hiç bişey geçmedi isteksiz falan diye korkumuştum hatta sonra bir gün beni bi anda öptü bende karşılık verdim konu sevişmeye kadar gitti sonrasında sordum bu kadar yıldır niye yaklaşmadın diye tepkinden korktum dedi biraz bu konuda çekiniyoruz sanırım ama eğer istiyosan sen yeşil ışık yak biraz yaklaşması için
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEdepli birisiyse ve sizle evlilik öncesinde yakınlaşmak istemiyorsa gayet normal davranıyor. İllaki yapıp da terk eden mi yarıyor kadınlara? Diye düşünüyorum bazen.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgisini kanıtladi , aileler tanıştı , nişanlandık evimiz bile hazır 3 ay sonra evleniyoruz. Neden bir şeyler yaşamayalım
- +1 yıl
Size de düşünceli erkek yaramıyor. Yahu hadi bir şey oldu da evlenemediniz? Ne olacak o zaman? İki ay daha dayanıp da legal bir şekilde yapmak dururken bu acele ne?
Soran+1 yılİyi de nasıl yapicam işte önden bir tecrübe lazım ben nerden bileyim neleri seviyor neleri sevmiyor. Dahası hadi aşırı kötü cinsel fantezileri varsa. Grup seven, karısıyla p*rno izleyen erkekler varmış ya o da öyle biriyse. Ben bunu evlendikten sonra öğrenirsem ne yaparım
- +1 yıl
Eğer bu işler için illaki yaşanmışlık gerekseydi, anamızın karnından kullanım kılavuzuyla doğardık. Siz de birbiriniz üzerinden öğrenirsiniz her şey. Diyorsanız ki sapık olabilir diye ama muhakkak açık verirdi böyle bir durumda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten seni sevdigi icin o konulara gelirse senden soguk bir cevap alabilir gibi kafasinda soru isaretleri varsa olabilir ama her seyin bir zamani var erkenden ya Nisan atilirsa ama iliski yasamis olsan daha mi iyi
00 Yorumla
+1 yılSevmek ve arzulamak çok farklı şeyler. Seviyor ancak çok arzulamıyor olabilir. Bazı ilişkilerde bu yaşanıyor.
Onu cezbedici şeylerle kendine bağlamalısın. Biraz zor bir süreçten geçeceksin.00 Yorumla
+1 yılsuphelenmelısın senın ısteklerın var mı soyluyormusun ona senın lıbıdon yuksek mı
01 Yorumla- +1 yıl
bır kız arkadasımda boyleydı sonra altından bazı seyler cıkmıstı
Hersey olabilir buna yakin birsey yasadim bende istersen detaylica konusabiliriz takio etmen yeter
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılHiiic mi getirmiyor konuyu oraya. , Gay olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç ya öpüşmedik bile. 😓 Gay değil eminim buna
o yapmazsa ben varım ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adamla eş olunmaz bence
00 Yorumla Az daha sabret 😁
Kıyamet yakındır 😁
00 Yorumla
+1 yılBelki de senden çekiniyor. Sen biraz üstüne git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yanindayken az göster gerisi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBen olucam şimdi :).
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerle
- +1 yıl
Çatır çutur.
+1 yılAdın Yaren demi
00 Yorumla
+1 yılSen istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılNe guzel iste
00 Yorumla
+1 yılsor ona