hiç yaşamamış ilk erkeği benim zinaya giriyor diyor konuşmak bile diyor evlenince konuşalım diyor çok ısrarcı biriyim kavga ediyoruz felan ama kararlı yani sizce ilk gecem nasıl geçer neler yapmalıyım oral yapmayım mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın oral yapma çogu insan seviyor ama ben yakıştırmıyorum bir kadına bir bayana oralı hertürlü fantaziye varım mesela ama oral diyince bir dururum yani herşeyin bir dozu var ki o kız daha ilk yaşıcak sakın öyle bişeye zorlama hoş yumuşak ve tatlı bir gece geçirt ona yavaş yavaş başla ona sevdir anlatabildimmi gözünü korkutma
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İstemiyorsan ayrilin okadar cok varki konusmak isteyen hem mutaassip bulacaksinz hemde degistirmeye calisacaksinz azicik saygi gostermek yerine sinirlenmekte nedir millet kafayi yemis
05 Yorumla
Soran+1 yılsinirli değilim çok seviyorum sadece ilk geceyi soruyorum ne yapabilirim diye o herşey yaşayacaz zamanı gelince diyor zaten
- +1 yıl
Ne kadar nisanli kalacaksinz 3-5 yil kadar mi . evlenirken cok dusunmek lazim sen konusmak istersin o iffetli olur ince dusunceli olur konusmak istemez saygi duymak gerek aslinda sevinmelisin bole karinin olacagina :) nikah olunca butun kapilari acacakmis yapacgn şey sabretmek
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim nikahtan sonra diyor herşey hayırlısı bakalım ilk gece neler yapacaz onu da merak ediyorum ama buradan yazamazsınız abazalar var :s
Soran+1 yılfikrin vardır diye düşündüm :D
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. böyle nişanlın var daha allahtan bela mı istiyorsun. kız ne güzel edepli terbiyeli. bence sen kendine çeki düzen ver.
ilk gece ise oral yapabilirsin. bu size kalmış. ki zaten kızı korkularından almak ve ortama adapte etmek için böylesi uygulamalara ihtiyacın var.32 Yorumla
Soran+1 yılhayır sadece ilk gece sorusu sormak istedim yani ben memnunum zaten
- +1 yıl
ilk gece yük sende. yani hem yönetici olarak hem anlayış olarak. önce yıkanın tertemiz. yatak odasına gitme bence. oraya girince beklentiye girip kasıyorlar kendilerini. salonda öpüşüp oynaşarak başla. oral yap tepeden tırnağa yala. ortama kaptırsın kendini. o yatak odasına odaklı olduğundan kendini kasmaz. sakince işi akışı ile bitir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılısrarcı olma bu konularda romantik ve tatlı şeyler söyle yumuşar zamanla
ısrarcı olduğun için rahatsız olmuştur, istediğini değil sevdiğini hissettir
hayal kur beraber uyusak sarılarak gibi masum şeyler söyle
ilk gece de sevgi dolu ve romantik ol hiçbir şeye zorlama soğutursun10 Yorumla
+1 yılkardeş o tek pozisyon yapar başka değil doggy e bile haram der
00 YorumlaOral birazcık yap , kudurt sonra yalvart :)
00 Yorumla
+1 yılişin çok zor birader
00 Yorumlakapalımı acık mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem