Ya aylarca yakınlaşma olmasın demiyorum ama doğru düzgün vakit geçirmeden böyle yatak odaklı ilişki merakı nedir ya. Herkes hemen cinsellik yaşama olayı ama duygu veya aşk aramaması. Millet nasıl evlenecek bu kafayla. Böyle ucuz cinsellikle.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılE izledikler diziler, klipler sosyal medyada görünen hep öyle… Hızlandırılmış hızlı yaşanan hayatlar ve hüsran ile biten ilişkiler gösteriliyor insanlara. Düşünsene bir klibi 3,5-4 dkda tanışıyorlar, flörtleşiyorlar, sevişiyor ve ayrılıyorlar. 3 buluşma bekleyen varsa sen öp başına koy…
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi yani hoş değil bence ya böyle olması. Ben böyle yaşayınca hani keyif almıyorum. Böyle me yaşadığını anlamıyorsun ve kıymeti olmuyor. O zaman herkes birinci ayda da evlensin 3. Ayda boşansın. 9 ay hamileliği kim bekleyecek
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Ben bunu biraz şey görüyorum. Erkeğe bakire olmadığını söylemeyeceksin. Soruyorsada bakireyim diyeceksin. Çünkü Ufak bir açık kapı bırakınca suistimal kaçınılmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılE yani yalanla mı başlayacaksın ilişkiye. Ayrıca bakire olunca da taviz ve ıstar ediyorlar. Herkes öyle a bakireyse dokunmayım değil ki.
Soran+1 yılAma buna genel katılıyorum. Mesela bence çok yaptığını veya şunu bunu anlatmayacaksın çünkü süistimal eder. Mesela basit ve kolayca bir seks yaşadığını söylemeyecek hep çok zor elde etmişler gibi yaparsan o da aaa yamam benim de yapmam gerekiyor moduna giriyor ama biriyle ilk günden seviştim sersem full e işte onla sevişmişsin benle de seviş oluyor nallar. Sanki bu böyle bi şey ne canım ya
Soran+1 yılE tamam da sonuçta anlar bilginden tavrından ayrıca ben erkekleri tecrübemle ezmeyi seviyorum. Tecrübesiz olunca senin üstüne üstünlük kurmaya çalışıyor mallar çünkü.
Soran+1 yılZaten düzgün erkek geçmişi sormaz. Özgüvensiz ve kötü niyetli sorar. Öyle de baştan eler geçersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelamlar,
Dediklerine bastan sona katiliyorum. Gunumuz toplumunun kacinilmaz bir gercegi artik yuzeysellik ne yazik ki. Insan bir once tanir, sever bu duygular o kadar guzel ki.. Sonra cinsellikte olmali tabiki bu da tamamlayici bir faktor ama once bir tani karsindakini kafan uyuyor mu seviyor musun bir zaman tani.. Ama yok iste akli fikri seyinde olan kisi sayisi her gun artiyor. Bu erkekler icin gecerli onerme elbette. Kadinlar da o her gun yuzlerce sacma sapan bu bahsettigim erkekler yazinca kendilerini bir sey saniyorlar.
Duzgun sevecek, iyi egitimli, kulturlu insanlari secmek yerine gidip bos bos tiplerden birisine tutuluyor sonra da aldatilinca veya kotu bir sey yasayinca tum erkekler ayni diye erkeklere dusman oluyorlar. Cok sıkıntılı bir donemdeyiz cok..
10 YorumlaBöylelerinin kalbi şeyinde oluyor da onda. Hep cinsellik düşünüyorlar niyetleri evlilik değil kullanmak çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru. Asla insana değer vermiyorlar tamamen penis derdi. Ay midem bulanıyor ve aklım hiç almıyor nasıl tanımadığı değer vermediği insanla sevişebilir. Adı üstünde sevmekten geliyor bu eylem.
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi aşk pesinde kosan saftirikler kalmamıs demekki. Bende artk birinin pesinde kosmayı bıraktım 5 yıldır yalnızım kafam böyle daha rahat , zamanında iki kere aldadıldıkdan sonra birdaha kimsenin pesinde kosmadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Ozentilik, yapanlarin iyi bir sey yaptiklarini düşünüyorlar ondan dolayı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılArada çekim yüksekse birlikte olunur iki tarafta isterse yoksa olmaz zaten
012 Yorumla
Soran+1 yılBende onlarda istek oluyor. Bende onlara karşı olmuyor. Ben zor beğeniyorum. Daha doğrusu onlar genelde tipsiz ben güzel olunca. Onlar sulanıyor.
- +1 yıl
Ee normal sen güzelsen onlar tipsiZse. İstek yoksa zaten olmaz ki
Soran+1 yılOlmuyor zaten işte. Benim canım sıkılıyor. Rahatsız oluyorum. Yani onlar benden eğitimsiz parasız ve tipsiz oluyor. Ben böyle vakit geçiriyorum ve hiç arzulamıyorum ve etkilenmiyorum. Onlar da canım romantik laflarla beni kandırmaya ikna etmeye çalışıyor. Ne zaman benim de etkilendiğim beğendiğim biri çıkar karşıma. Yıllardır yok çünkü. Yani benim uzaktan beğendiğim hmm iyi dediklerim de hiç bana o amaçla yaklaşmıyor. Bi de bazen tipi iyi oluyor ama çok * çapkın oluyor. O zaman da ilişkiye girmiyorum.
- +1 yıl
Valla ne diyim inş çıkar karşına güzel kızsın sonuçta kendi ifadene göre. Senin de birliktelik yaşayacağın biri çıkar
Soran+1 yılYa herkes yıllardır böyle diyor ama yok da yok. Hep çöp etrafım. Ezik fakir eğitimsiz pis ezik milletin beğenip saygı duymadığı ezdiği tipler sarkıp duruyor bana. Yalvarıp duruyor. Bi tane dengim kaliteli biri çıkmıyor ya. Üç okul okumuşum mesela şu an bana lise mezunu evli çocuklu kurye sarkıyor. Ya da bundan önce lise mezunu işçi ya da üniversitede okuyan spor salonu bekçisi sarkıyordu. Niye hep böyle çöp etrafım anlamıyorum. Güzel mesleği eğitimi parası olan erkek yok.
- +1 yıl
Ben varım dicem asıldı diyeceksin :)) çok dertlisin bu konuda
Soran+1 yılValla her erkek ben öyle değişim diyor zaten kim kendini kötüler ki. Şeyi kalkmayan erkek arkadaşım da mesela iki saniye kabul etse geri kalan her saat yok işte stres oldu kafam dağıldı yok işte sen konuştun ilgim dağıldı ondan diye bana bok atardı.
- +1 yıl
Ben eğitim iş güç para kısmını dedim. İlişki kısmı ayrı konu ;)
Soran+1 yılAyrıca ben asılmadan bir kadına iyilik yapan veya ilişki kuran erkek çok az tanıdım. Erkekler bi şey yapıyorsa full kadın da benle yatsın etsin diye yapar. Bu da çok iğrenç. Hiç iyilik yok içlerinde.
- +1 yıl
Valla emin ol karşılıksız iyilik yaptığım çok oldu ve yatmayı da düşünmedim. Dahası iyilik yaptığıma da pişman ettirdiler
Soran+1 yılYok öyle de erkekler var öyle birkaç dost arkadaşım oldu yani. Ama genel piyasada diyorum çok az. Selam verdiğin erkek sana yürüyor ya. Bak bana kurye yürüdü hem de evli çocuklu. Geçen apartman görevlisi yürüdü yine evli çocuklu. Bu ne ahlaksızlık abi.
- +1 yıl
Anladım ne diyim haklısın
Tarih dersinde evlilik diye bir kurum vardı diye anlatacaklar insanlar şaşıracak
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar bazı şeyleri görmezden gelip sırf yapmak için yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisini seviyorum. Onunla seks yapma fikri öyle çok fazla değil. Onun kıvırcık saçlarına dokunsam yeterli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Artık parası olan evleniyor zaten yani o da lükse girdi
00 Yorumla
+1 yılO niyetle buluşmuyorsan yatak olmamalı
04 Yorumla
Soran+1 yılYanş ben flört olarak buluşuyorum ama erkeklerin malım kadın flört ve ilişki dediği şey tamamen seks odaklı olduğu için. Hani adamlar bir kahve içse beğense e hadi neyi bekliyoruz sevişelim kafasına giriyorlar. Çok itici bence.
- +1 yıl
Haklısın :)
Soran+1 yılCidden nasıl böyle hayvan olabiliyorlar anlamıyorum ya. Her önüne gelenle kahve içtiğiyle sevişmek nedir. İnsan nasıl ister be yapar böyle bi şeyi.
- +1 yıl
Her insan bir değil ama kadınlarda da böyle yaratıklar var:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef insanlar buna sebep
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. metroda otobusde sevısenler var
00 YorumlaDugusal Güvenle alakalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu da onlar düşünsün
00 Yorumla
+1 yılNe olacaktı seni beklecekler
28 Yorumla- +1 yıl
Kızın kararına bağlı yapan yapar
Soran+1 yılBeklemek mi oluyor iki buluşma. Flört buluşma demek sana göre penis seçmek mi demek insan tanımak mı demek
- +1 yıl
Öyle zaten
Soran+1 yılAbi sen anlatsana bana ilişkilerini flörtlerini filan ya merak ettim
- +1 yıl
Ya kızım yürü git seven biri i bul
Soran+1 yılMal bulamıyorum hep penis beyinli pis aptal erkekler var
- +1 yıl
boş ver erkeklerden vacgec
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz*ınlık sendromu
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes farklı işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu devirde niye insanlar ilk üç buluşmada birlikte olma derdinde?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat