Belki de baska seyler bekliyolar ya da senin gibi sadece tipe bakan öküzler ne diyeyim, altyapı derken filtresiz kızların makyajsız haline bi bak git de hem anlamıyosun hem dır dır cene
ulan allahın tipsizi. demek ki yüzüne bakılacak bi sıfatın yok ki beğenmiyor adamlar. bana laf sokana kadar git de aynaya bak kusurlarını kapat hala laf yetiştiriyor bana gecenin dördünde te allam ya :D
ulan zırlaya zırlaya kudu*rdun iyice :D git ötede ağla allahın eziği. Gelmiş bide burada soruyor ilk buluşmadan sonra olmuyor diye. Senin gibi çirkini kim napsın la? hem dışın çirkin hem de görünüyor ki için çirkin. Son kadın olsan da dönüp bakan erkek olmaz sana. yallah hadi yallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
düzgün insan karşına çıkmıyor , sen umutla mutlu mutlu buluşuyorsun kötü biri çıkıyor, biraz da saflık var
Nasıl birisin merak ettim şu an acayip hoşuma gittin 😂 çünkü aynısı bana olyo a q 😂😂😂
napıyon ki fotolarına?
İnsta filtresi
o awk filtreleri maymunu bile insana çevirir. beğenmez tabi oğlan yapmayın şunları :d
Herkes kullanıyo ama bana yazıyo, demekki altyapım var dimi ma*l
o yüzden mi reeldeki halini görünce o lafı ediyorlar. alt yapın olsaydı filtreye de ihtiyacın olmazdı az kafanı kullan awk.
Belki de baska seyler bekliyolar ya da senin gibi sadece tipe bakan öküzler ne diyeyim, altyapı derken filtresiz kızların makyajsız haline bi bak git de hem anlamıyosun hem dır dır cene
ulan allahın tipsizi. demek ki yüzüne bakılacak bi sıfatın yok ki beğenmiyor adamlar. bana laf sokana kadar git de aynaya bak kusurlarını kapat hala laf yetiştiriyor bana gecenin dördünde te allam ya :D
Sen sanki çok yakısıklısın a*mcı peze*venk, ben elimi sallasam ellisi tcde, sen karısızlıktan buralara sarmıssın sinir harbi geciriyosun a*q malı
ulan zırlaya zırlaya kudu*rdun iyice :D git ötede ağla allahın eziği. Gelmiş bide burada soruyor ilk buluşmadan sonra olmuyor diye. Senin gibi çirkini kim napsın la? hem dışın çirkin hem de görünüyor ki için çirkin. Son kadın olsan da dönüp bakan erkek olmaz sana. yallah hadi yallah
Anan çirkin yazsam dibin düşer elin şeyindedir m*k abazası gelmiş burada edebiyat yapıyo, senin için gül bahcesi sanki a*q attıgın yorumlara bak hanzo
Son kadın olsaymısım bi de ben de mert9806 beni b*ecersin diye yalvarıyodum sanki al 6 cm*ini yallah sorumdan
Doğru kişiye denk gelene kadar devam denemeye
Galiba böyle böyle evde kalcam
Kısmet
Filtre kullanma
Filtrelerin çok da değiştirdiğine inanmıyorum
Nemi yapacan
Sence ne yani
Ne bilem a*q
Napiyon