Cinsel Yaşam Gerçekten ilk seks çok acıtıyor mu? (Sayfa 3) smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 827 Gerçekten ilk seks çok acıtıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 35 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ülkede bakire kız kalmamış mk 1 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Öyle deme hocam , özgürlük çatısı altında yaşıyoruz Yorumla C4yourself +1 yıl Kerhane catisidir o pasam Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 4 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yapana göre değişir o 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Senin de kaybetmeye niyetin var 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kişiye göre değişir o 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kişiye bağlı 0 0 Yorumla
Biber10dawisky Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ben acıtmadan zevk tat keyif vererek yapıyorum 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Yok be yaa 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Yeme bizi 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Acı bazan zevklidir 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deneyelim 😅 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Kapasitene bağlı 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. İlkte acır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Denedikten sonra yazıcam
Ohooo icerisi sampiyonlar ligi gibi😄
Hımını yalarım senin
Ülkede bakire kız kalmamış mk
Öyle deme hocam , özgürlük çatısı altında yaşıyoruz
Kerhane catisidir o pasam
Vay ya üniversitede bozduruyorlar mı 🙃
Şeyin büyüklüğüne ve partnerinin yapışına bağlı.
Hiç bilmiyorum
Bakireligini mi kaybetmek istiyorsun
kişiye göre değişir bence ya
Yapana göre değişir o
Senin de kaybetmeye niyetin var
Üfff bende acimasindan cok korkuyorum 😅
kişiye göre değişir o
İllaki canın biraz aciyacak
Yooo hiç öyle bi şey yok.
hiç fikrim yok
hemde çok acıtıyor
ön sevismeye baglidir