Eski sevgilim iş arkadaşım. Ve uzun süre sevgılı olmamamıza rağmen bana çok musallat olduğu için çok yıpranmıştım. Sevgilime bilgisini verdim gizli olmasın diye. O da bana neden bu kadar sana musallat oldu ne yaşadınız veya çok uzun muydı ilişkiniz dedi hayır dedim. Ama canım çok sıkkındı üzüldüm çünkü biz onla sevişmiştik ama bunu sevgilime söylesem söz arefesindeyiz benı bırakır 😣 söylemem gerekiyor mu bilmiyorum napıcam ben. Sorgulamadı daha. Yakınlaşma oldu mu dedi üzülğnce ben , ona da hayır diyip yalan söylemiş oldum. Napıcam içim hiç rahat değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani şimdi şöyle bakirelik durumu söz konusu değilse bu konuyu söylemen gerekiyor çünkü ilerleyen dönemlerde daha büyük soruna yer açabilirsin ama hani bakirelik durumu sıkıntı değil sadece bir yakınlaşma öpüşme boşalma söz konusu olduysa onu da söyleme zaten yaptığın büyük bir hata da hani bunu söylemenin ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama ilerleyen dönemlerde etkileyecek bir durum söz konusu olduysa bunu söylemelisin en azından sonradan daha büyük sıkıntılar yaşamak yerine şimdiden söylemek daha faydalı olacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durumda yalan söylemiş oluyorsun ama tercih sana kalmış. Bunu tasvip etmiyorsa söz öncesi ayrılması muhtemel ancak dürüstlüğünü de takdir edebilir ya da neden daha önce sorduğumda söylemedin de şimdi söylüyorsun gibisinden sorular da yöneltebilir. Dediğim gibi ucu açık ve tercih sana kalmış. Evlendikten sonra bu durum sürekli aklına gelirse için içini yerse senin için kötü olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekaretle ilgili her hangi bir küçücük dahi bir sorun varsa şu an tam sırası söylemenin. Seviştiysen de söylemene hiç gerek yok zaten tahmin ediyor erkekler böyle şeyleri günümüz zamanında..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Adam sorduysa demek ki bu konuya önem veren birisi, yalan söylemen hoş bir davranış olmamış yani.
Senin yerine ileride başka birinden duyarsa sonuç hiç hoş olmayabilir.02 Yorumla- +1 yıl
Sanki kendi tertemiz ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
50Cevap
Keşke yalan söylemeseydin doğruyu deseydin ilk başta. Bence anlat bilsin, neden derse çok üzüldüğünü ve bu konu açıldıkça onun sana yaşattığı kötü anıların gözünde canlandığını söyle. Bunu da hatırlamak istemiyordum çünkü tiksiniyorum. Bu da beni üzüyor. Diyebilirsin, mutlaka söyle ama. Sen söylemezsen o araştırabilir veya bir yerden kulağına gider bu kez aranız açılabilir. Söyle ve herşeye hazırlıklı ol.
20 Yorumla
+1 yılYakınlaşma oldu mu demiş, hayır demişsin.
Yalan konuşmuşsun.
Yalanla kurulan, zamanla yıkılır. Net. Şaşmaz.
Adam sana her baktığında, iyi davrandığında içten içe o vicdanın seni bitirecek. Kendi kendini hasta edeceksin. İçindeki o pişmanlığı atamayacaksın.
En kısa zamanda gerçeği anlat. Sormasaydı, sus söyleme derdim ama sormuş ve sen yalan konuşmuşsun.21 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum aşağıdaki, sözlüsüyle de yakınlaşmış, o zaman çocuğun bir şey söyleme lüksü yok. Zaten kendisi de yapmış. Dengi dengine. Bu sebeple ayrılsa o zaman sen niye erkenden yaptın derler adama. Sorun olmaz, zaten şuankiyle yaşamışsınız siz... Samimi değil yani tepki gösterir ise.
+1 yılAdam kendisi boyle seylerden uzak durup yasamadiysa sormasi kesinlikle anlasilabilir tam tersi olsaydi sormaya hakki bile olmazdi bir de neden agladin onu anlamadim son olarak yalan sayilir mi demissin oldugundan farkli anlatmissin tabiki de yalan soylemissin saka mi yapiyorsun sayilmasi ne kelime her ne olursa olsun sorulan soruya yanlis cevap vermissin bilerek isteyerek bir daha oyle seylere bulasma sakin
00 Yorumla
+1 yılsöylemen şart. bırakacaksa da bu onun kararı ve senin yaptığın onun özgür iradesine karar verme hakkına karışmak elinden almak dinen kul hakkı olduğunu (affı olmayan günah) geç vicdanın rahat mı sözde evleneceğin adama kalan hayatınızı yalan üzerine mi kuracaksın, gerçekten gerçeği bilse seni reddedeceğini bile bile kendini bi yalan mutluluğa inandırarak mı yaşamak istiyorsun kalan hayatını.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. geçmişte yaşadığınız özel şeyler sizin mahreminizdir
asla söylemek anlatmak zorunda değilsiniz
evlendiğinizde kocanız bile sorsa anlatmak zorunda değilsiinz
konuşmak istemiyoru bu konuda der kapatırsınız konuyu23 Yorumla- +1 yıl
@meibutflower
Teşekkürler
+1 yılKandırmanın şakası olmaz. Güven zor kazanılır ama çok kolay kaybedilir. Aranızdaki güven çok fazla pekişmeden direkt durumu izah et, ayrılacaksa da ayrılsın senden, peşinden gitme. Zararın neresinden dönülürse kar.
00 YorumlaDürüst olsaydın belki daha sağlıklı bir çözüm bulunabilirdi ama işte dürüstlük önenli. Hem yalan söyliyim hemde problemler çözülsün diyorsan yep yeni sorunlar karşına çıkar. Bu sevgilinle de aran bozulur yalanların yüzğnden
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemiş oldun da sevgilin bunlara dikkat eden birisi mi? Yani daha önce kendisi bir başkasıyla yakınlaşmamış mı?
122 Yorumla
Soran+1 yılYok muhafazakar biri. Görücü usılu görüşmelerş olmuş olumsuz geçmiş.
- +1 yıl
O zaman söylemen gerekiyor. Kimsenin hakkına giremezsin kardeşim. Adam kendini sakınmışsa neden seninle evlensin? Bırak da buna o karar versin. İlerde duyarsa boşayabilir ki haklı bir neden
Soran+1 yılAma başta bunu sorgulamadan biz yakınlaştık bununla. Şimdi benı bırakırsa kendı de aynısı olcak
- +1 yıl
Ben şuna sinir oluyorum her şeyi yaşa sadece malum yer kalsın sonra ben bakireyim diye gezin :)) anlamadı mı yakınlaşırken senin tecrübeli olduğunu? Belki o da sana yalan söyledi. Belki o da tecrübelidir.
Soran+1 yılBikaç kere yakınlaştım diğeriyle öyle bi tecrübem yok
- +1 yıl
Söylemen gerekiyor. Of gerçekten ne bencil ya bu insanlar ne korkaklar. Çocukla aynı iş yerindesin. Sen onu senin yerinde bi düşünsene.
Soran+1 yılTamam da aynı işteyiz. Ayrılır benden. Ben birimi sevdim diye tüm geçmiş hatalarımı anlatmak zorunda mıyım mutlu olmak sevmek sevilmek benımde hakkım değil mi
- +1 yıl
Yalanla mı bu hakkı elde edeceksin? Bakire değilsin ki sen. Ben bakireliği önemsemem ama yalana katlanamam. Misal beni burada tiksindiren iğrendiren tek şey yalanın.
Soran+1 yılArayıp yakınlaşmamız olduğunu söylicem detay vermek zorunda mıyım peki😭 yani sormazsa
- +1 yıl
Kim olduğunu da söyle yumuşatıp. Çünkü bunu mutlaka duyacak. O zaman onu aldattığını düşünür sakladığın için ve asla ona aksini anlatamazsın
Soran+1 yılKim olduğunu biliyor.
Soran+1 yılSevgili olmuş olduğumu , aynı işyerinden olduğunu adını vs biliyor. Sadece yakınlaşma oldu mu niye bu kadar bağlandı bırakmadı snei dedi ben olmadı dedim bu akşam sordu bunu da 😖
- +1 yıl
Yavaş yavaş anlamış. Sadece senin anlatmanı bekliyor. Sizi bitirecek olan yalanın olur.
Soran+1 yılBu akşam ağzımı arar gibi konuştu zaten ve cevabıma hımmm dedi geçti ama şu an ağlamaktan deliye döndüm napcam onu aşırı seviyorum
- +1 yıl
Yüz yüzeyken konuş bence. Aranızda geçenlerden çok detaylı anlatmadan bahsedebilirsin. Şimdi ise onunla hiçbir alakanın kalmadığını kendisini çok sevdiğini söyleyebilirsin. Ama yalan olmasın :))
Soran+1 yılAradım anlattım dediki ben o an anladım zaten ve seni herşeyinle kabul ediyorum sana bi zarar vermediyse canını yakan bi durum yoksa sorun yok. Bir daha böyle şeyleri kafana takma dedi.
- +1 yıl
Böyle tepki vereceğini düşünmemiştim. İyi bakalım. Artık için rahat :))
Soran+1 yılBen de , o kadar şaşırdım ki dediki sen tertemiz bir insansın yalan bile söylemedin anlaşıldı yüzünden. İnsansın hatan olmuş pişman olmuşsun sakın bir daha bunu düşünme bir daha ağlarsan ben yokum dedi. Yemın ederim dünyanın en mutlu insanı yaptı benı. İki saattir şu soruda hüngür hüngür ağlamaktan yüzüm gözüm şişmişti
- +1 yıl
Gerçekten öyle bir yansıtmıştın ki ben de biraz uğraşacaksın sanmıştım. Neyse ki fazla uzamadı. Hayırlısı bakalım
Soran+1 yılAma brn de şaşırdım bu tepkiye benı böyle sevip kabul edebilceğini bilmiyodum kadınlarla el bile sıkışmayan biri çünkü
- +1 yıl
Bilemiyorum belki onun da geçmişi bu konuda vardır hiç bilemiyorum
- +1 yıl
Gorus sahibi onemsiz filan yazmissin da dusuncelerin dogru biz de onu anlatmaya calisiyoruz olay sadece cinsel iliski degil cinsellik yasama durumu yani basla birinin soz konusu olmasi durumu duygusal fiziksel ve benzeri ve bir kisi bunu su zamanda yasamadiysa ozellikle uzak durduysa karsi taraftan bunu beklemesi son derece normal yok diger turlu zaten soz soylemeye hakki yok cunku kendisi de ayni seyleri yapti bir zamanlar
keşke sordugunda söyleseydin şimdi onu hem kandırmışsın olmana hemde birişiler yaşadıgını ögrenmiş olmasına baya sert tepkiler verebilir bence onla konuş seviyorsa seni zaten bırakmaaz
00 Yorumla
+1 yılAnal ve vajinal anlamda bakireysen bence söyleme ve unut değilsen söyle gitsin önceden bilsin ki bozulacaksa şimdi bozulsun sonradan bozulması daha kötü
00 Yorumla
+1 yılSoyle bitsin delikanlilarin mayasini bozmayin kardesim belki takkeyi onune alir ve seni oyle kabullenecek ne malum ama bunu ona birak bu saklanan sey ustune yuva kurulmaz
00 Yorumla
+1 yılSöyleme, hele bakireysen hiç sesini çıkarma. Sonra senin başına dert olur. Her şeyi bilmek zorunda değil. Ondan önceki özelin sana ait, bırak bilmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes söyle demiş. Niye söylesin ya kanitlayamaz ki seninde geçmişinde olan bir şey onu ilgilendirmez. Erkekler de zaten çok temiz değil. Sakın söyleme. Bitmiş gitmiş. Önüne bak.
324 Yorumla- +1 yıl
Herkesi babanla karıştırma
- +1 yıl
@japanmakineleri offfff be hahhaa
- +1 yıl
sanki seninki çok temiz kes sesini
- +1 yıl
Herkes sandiginiz gibi bir seyler yasamiyor su lafi soyleyip durmayin hareketlerimizi duygu dusuncelerimizi yaygin olan seylere dayanarak mi degistirecegiz kendiniz gibi sanmayin insanlari
- +1 yıl
yalan mı lan herşeyi yaşamış insanlar gelmiş hiç bişi yaşamadım diye yalan atıyor
- +1 yıl
@EresUnBebe Millete iftira atmakta üstüne yok sen beni ne kadar tanıyon zina yapmamış adamlar sana bakmıyo diyemi bu öfken
- +1 yıl
o konuda şanslıyım sevgilim zaten öyle biri asıl meselem sizin gibi yalancılar
- +1 yıl
@EresUnBebe Yabancı sevgilin vardı senin değil mi sana mutluluklar adamsa ne mutlu ama bir daha buraya gelip tanımadığın bir erkeğe yalancı deme herkesi gvat sanma kısaca git bu konuşmayı o yvsaklara yap
- +1 yıl
onlarla uğraşmıyorum mu sanıyorsun en âlâsını onlara yapıyorum
- +1 yıl
@EresUnBebe Yap sonuna kadar arkan dayım bende yapiyom o srefsizlere
- +1 yıl
@EresUnBebe Onların yüzünden bizde yanıyoz arada onlar tam bir yvsak coc
- +1 yıl
Hala yalan diyor ya herkes anasinin karnindan cinsellik yasamis olarak cikmiyor slak misin eger bir sey yasamamis kadin varsa erkek de var erkek varsa kadin da var kimse turunun tek ornegi degil kendiniz yasiyorsunuz diye herkesin aklini uckurunda sanmayin evlenmeyi bekleyen onca insan var esimle sevdigimle olsun diye he etrafinizda hep sizin gibi insanlar oldugu icin boyle dusunmeniz normal ve hakli bir sebep
- +1 yıl
erkeklerin çoğu 15 cinsellik yaşıyorum diyor kendileri diyor bunu sonra gelde güven
- +1 yıl
Tamam kardesim her erkek yasiyor ama kadinlarla yasiyor hemcinsleriyle olmadigina gore yasamayan kadin da yok konu kapandi
- +1 yıl
parayla yapanları unutuyon xd
- +1 yıl
Gizleyen saklayan kizlari unutuyon
- +1 yıl
@EresUnBebe Onların çoğu hayal ürünü gerçek değil çoğu erkek cinsellik yaşamıyodur öyle olsa bu kadar açlık olmazdı ulkede az gerçekçi olalım
- +1 yıl
Ebesinin nikahi o kadar da degil ondan mi dunyada tecavuz en fazla ulkemizde goruluyor aclik filan bir kenara eskiden bu kadar degildi erkekler demek ki alakasi yok o zaman yasayan cok azdi kaldi ki esiyle yasiyordu insanlar aclik dedigin sey yasadikca artar cunku alismadik gtte don durmaz derler o don inmis herkese durasi gelmiyor artik hani alismis kudurmustan beterdir alakasi yok rahat yasandikca aclik artar kimseyle iliskisi olmamis ben ac degilim mesela ama benim tam tersim yasamazsa kafayi yer cunku ihtiyac olarak goruyor ee uzun sure isteyip de yasamadigibi dusun bir de mesela pandemide disari cikma yasagini adam potansiyel tecavuzcu olur lan veya kadin
- +1 yıl
@GekoKertenkeledi1903 Haklısın krdesm ama ne kadar çok ne kadar az bunu bilemeyiz 90 milyon nüfusa geldi ülke Tcvuz Yurtdışın da daha fazla sadece ülkemiz de olanlar gündem de bizden daha beter ülkeler var bunu ayriyetten söyleyeyim eskiden edep vardı kadınlar özelikle kendini koruyordu eşine saklıyordu şimdi onune gelenle oluyo
- +1 yıl
Spn yazdigin haric hepsine katiliyorum bunlarin sebebi yine biz erkekler cunku
Cevap sahibi+1 yılİyi misiniz ya geçmişte olmuş bir şey onu ilgilendirmez ki. Kız da pişman. Ama bunu söylerse hep yüzüne vuracak birakmasa da. En sağlıklısı bilmemesi.
- +1 yıl
Nasil ilgilendirmez karsi taraf bile isteye ozellikle bu duruma dikkat ederek bulasmayarak uzak duruyorsa neden ilgilendirmesin boyle mantik mi var digerinin sucu ne bu durumda beklemesi mi insan bunu hazmedemez cinsiyet farketmez biri evliligi beklesin biri rahat rahat baskalariyla takilsin farkli seyler yasasin reva mi lan bu
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Allah razı olsun, empati ne demek öğretiyorsun. Tanımadığınız erkek hakkında "kesin yaşamıştır o da, söyleme sen" demek, bir nevi kendini avutmaktır. Genelleme yaparak kendi vicdanını rahatlatmaya çalışma çabası. Bir yere kadar. Dengi dengine. Samimi ve sadık tövbe edip pişman ise ne güzel ama bu direkt kestirip atıp söyleme demek ucuzluktur. Karşısındaki ya hiçbir şey yaşamayıp sabretmişse? Enayilik değil mi bu?
- +1 yıl
Sagol kardesim bu mantik ne de olsa erkek de yasiyor demek aptallik zaten ilk bu islere bulasan akli uckurunda tipler de bu sekilde basliyor erkek yapiyor nedir ya sanki hemcinsiyle yapiyor bir cinsi baz almak neden ee bu zamanda kadinda yasiyor benim yasamam icin gecerli bir sebep mi ne sacma kafa yapisi bu ya uckuruna sahip ol sehvet duyguna sahip ol ilerde evleneceksin zaten ne bu acele yani tamamen kendi yasadigini golgelemek icin bahane bulmak kendini kandirmaktan baska bir sacmalik degil
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O kimlerle sevismistir, herseyi söylemek zorunda değilsin...
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama maalesef öyle düşünülmüyor işte eğer bakirelik durumu söz konusu değilse bunu sorun yapabiliyor erkek tarafı Ben de senin gibi düşünüyorum mesela erkekler her haltı yiyor ama kadın yaptığı zaman ya o kadını nasıl alacaksın böyle saçma bir toplumda yaşıyoruz
kızların cevaba bak ya, yatıyonuz yrra ğın altına sonra söylemek zorunda değilsin yalan değil bu diyorlar… 😂
02 Yorumla- +1 yıl
sanki erkekler söylüyor göť yaladığını
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence o hak etmiyor söylemelisin yarın bır gun kendi ögrenırse sana olan guven ı sıfıra iner ve boyle e guvensızlık başlar sonra yuva yıkımı
00 YorumlaKötü bir durum ama soyle eğer eski sevgilin ile yaşadığın geleceğini etkilemiyorsa söyleme etkiliyor sa soyle yoksa saten bozulur
00 Yorumla
+1 yılBence dürüst olmalısın. Şahsen benim evleneceğim kişi bana dürüst olduğu sürece böyle şeyleri asla takmam
00 YorumlaBazen insanlar empati kurmayi beceremez. Ama emin ol ki sevgilin de senden baskalariyla daha once cok sey yapmistir. Bu yuzden canini sıkma
09 Yorumla- +1 yıl
Yahu nerden biliyorsun? Emin ol demişsin bir de. Ya yapmadıysa? Yaptıysa zaten dengi dengine, ya yapmadıysa? Böyle mi kendinizi kandırıyorsunuz?
- +1 yıl
Sıfatlarının zerre önemi yok. Empati kurmak, tanımadının insan hakkımda atıp tutarak kendimizi kandırma lüksü vermez.
- +1 yıl
Ki yorumları okudum aşağıdaki, sözlüsüyle de yakınlaşmış, o zaman çocuğun bir şey söyleme lüksü yok. Zaten kendisi de yapmış. Dengi dengine. Bu sebeple ayrılsa o zaman sen niye erkenden yaptın derler adama.
- +1 yıl
Onlardan kastın nedir
- +1 yıl
Hay hay. "Insan iliskileri ve psikolojisi hakkinda cok sey bilirim. Kendim tip ogrencisiyim. Yani bence burada benim soyledigimin yanlis olma ihtimali yok." Bunu diyen biriyle anlaşamam zaten. Fikirlerle gelin, statülerle değil. İyi geceler.
Gizli Üye(18-24)+1 yılIste bu yüzden kadın veya erkegin evlenmeden zina yapmamak lazım. Keşke ayrintı vermeden doğrusunu söyleseydin en azından dürüst oldum derdin
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylersen seni ya terk eder ya da evlenmeden yatmaya çalışır sonra terk eder. Söyleme. Temizim, senden başka dokunan eden olmadı de. Erkekler aşağılık kompleksli. Eger daha önce oldu dersen evlense bile senle hep sorgulayacak. Oncelkıler kadar iyimiyiyim? Sonra guvensızlık oluscak ve bu ılıskıye yansıyacak.
10 Yorumla
+1 yılboş ver sanki o hiç yapmadı kim bilir kaç kızla oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Niye sanki diyorsunuz gercekten yapmadiysa ne kadar gunahini aldiginizin farkinda misiniz belkiyle senceyle benceyle gibi seylere kaldiysak buyuk sorun yasariz
- +1 yıl
türkiyede erkeklerin ilişki yaşama oranına baksana sen bi bi de yaş ortalamasına bak olasılıkla iş yürümüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu ben yaşadım 2 yıllık evliyiim hâlâ daha da söylemedim çok pişmanım söyle ayrılıcaksanız da yapacak bir şey yok güzelim ama söyle ne olursa olsun çünkü ileride sana sorucak yaşadın mı doğruyu söyle diye ve sen söylediğinde sana karşı güven problemi duyucak
00 YorumlaEğer ilişkiye girdiyseniz söyle. Evlenseniz bile o yuva yıkılır.
00 YorumlaSormamış olsaydı, soyleme derdim. Ama sormuş, doğruyu bilmeye hakkı var bence.
00 YorumlaZamanında söyleyecektin şimdi söylemen ilişkini bozacaksa söyleme tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnceki seyler den Kim seyi ilgilendirmez sen sonrakilere bak
00 Yorumla
+1 yılEski defterleri açmaman iyi olmuş mutluluğun bozulmasın
00 YorumlaSenin yerinde olsam söylerdim elbet birgün cünkü ortaya cikar ve senin basina daha büyük dertler acilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama sakın söyleme, hiçbir şekilde anlayamaz. Sonuçta bakiresin, buradaki mallara bakıp söyleme yoksa terkeder ya da söz yapmaktan vazgeçip erkek arkadaşın olarak devam etmek ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye yalan atiyorsunki, sözlendikten sonra desen adam sözüde atar dalgamı geçiyorsun diye yani bence söylemen gerekli ortaya filan çıkarsa yanarsın
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl açıklıcam ve o kişiyle aynı işyerindeyim. Hep aklı bende kalıcak😖
Cevap sahibi+1 yılŞahsen benim sevgilim öyle bir şey yapmış olsa ne derim bilmiyomda, onun duygusu bile inan çok acı bir şey sevgilin baskasinla olmuş gibi düşünürsen afedersinde s. ktir git diyebilirsin yani hak edilen bir sözdür. Öyle birseyi kabul etse o adamla her denk geldiğinde insana stres basar adam vurdurtacak konu yani o derece uyuz olabilir insan.
Cevap sahibi+1 yılBen olsam mesela sana zarar vermem ama o adamı öyle bırakmam yeminle
Soran+1 yılVe ben bu nedenle açıklayamıyorum. Düşünsene diğeriyle aynı iş ortamındayım. Hayatımdaki adam benım işyerime gelip gidiyo. Bi de böyle yakınlaşma olduğunu bilse bence beni istemez ve ben bu hatam yüzünden sevgılımle aram bozulsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu saklayabilirsen sakla yoksa çok sıkıntılar olabilir kişiye göre değişir. Ben olsam kabul bile etmem yani
Soran+1 yıl😭😭 napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrusunu başından beri dicektin baştan niye söylemedin simdiyemi denk getirdin derler adama rezilliktir yani
Soran+1 yılSöyledim dün gece
Cevap sahibi+1 yılEe ne dedi bari
Soran+1 yılSen bana yaşamadım diyince yüzünden anladım ben dedi. Sakın bunun için ağlama ben yapmadım diye kendını kötü hissetme sen ne yaşadıysan ben bunu sorgulamadan kabul ettim ve senı sevdim yakınlaştım dedi.
Soran+1 yılZamanı geriye alamazsın sana zarar vermediyse başka bişe istemem. Pişman olman hata demen yeterli artık bu konuyu düşünme dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman iyi bari normal karşılamış seni seviyor o zaman
Soran+1 yılEvet sevdiğini baya hissediyorum çok şükür
Cevap sahibi+1 yılAynen açıklaman daha iyi oldu bencede yoksa sürekli aklıma takılabilirdi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Canını asla sıkma. Ve sevgiline hiç bir şey anlatma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYahu şu an bakire misin bakire isen fazla sorgulatma bakire değilsen bilsin kendi hatan ile yüzleş bu karsina hep çıkacak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan değil bu gizlemiş oluyorsun ayrıca herşeyi de söylemek zorunda değilsin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan sayılır. Eskisini saklayan birisi eş olamaz bana göre.
00 Yorumlamaalesef türk kızların en büyük sorunu geçmişleri neden bundan utanıyor ya da korkuyorsunuz bir erkek geçmişi umursamaz ama yarın bir gün öğrenirse sana güveni kalmaz o yüzden asla saklamayin
01 Yorumla- +1 yıl
Gvatlar umursamaz sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinin en başında söylenmeli yoksa sonra söyleyince araya soğukluk giriyor
00 Yorumla
+1 yılSen söylemezsen o adam er ya da geç bulup söyleyecek bunu göreceksin
00 YorumlaNe kadar geç kalırsan söylemekte ilerde o kadar kötü sonuçlara katlanırsın. Net!
00 Yorumla
+1 yılOnu kandırma gerçekleri söyle
10 YorumlaSöylemelisin sonuçta evleneceğin insan
00 Yorumla
+1 yıltabiki bilmeye hakkı var
00 Yorumla
+1 yılbilmeye hakkı var bence
00 YorumlaZorunda dglsin unut gtsn
00 Yorumla
+1 yılSöylersen biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun doğruyu söylemelisiniz.
00 Yorumla Doğruları söyle bence
00 YorumlaHiçbir şey gizli kalmaz gün yüzüne çıkar
00 Yorumla
+1 yılsöyle nolucak en fazla
00 Yorumla
+1 yılSöyle bence sonra öğrenince kötü olur
00 YorumlaZaten adam çakmış işi neyini gizliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylemene gerek yok. Söylersen soğur senden
31 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara asla güven olmayacağının işte örneği
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar ileri gittiniz
014 Yorumla
Soran+1 yılBen ona oral yaptım o kadar sürtüşme bide. İçeri girme vs olmadı
Cevap sahibi+1 yılSürtüşme tabi sende çıplakken
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVajınana değdi yani çıplakken penis.
Soran+1 yılEvet değdi
Cevap sahibi+1 yılUzun bir süre mi ne Kadar sürdü bu ilişki.
Cevap sahibi+1 yılAdın bakire senin ruhun değil. Alt tarafı bir zar her halt olmuş zaten. Söylemwn gerek madem bir haşt yedin arkasında dur. Kandırmaca ula yuva kurulmaz hayrını göremezsin.
Soran+1 yılAma ne dicem nasıl dicem
Soran+1 yılBana bunları sormadı hiç ve biz seviştik. Birbirimizi seviyoruz. Şimdi seviştikten sonra açışannbu konuda napmalıyım.
Cevap sahibi+1 yılYeni sevgilin ile mi seviştin. Olanı anlatacaksın ben sana eksik bilgi verdim. Böyle bir yanlışım var bilmem gerek diye. Gireceksin Konuya
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ileri gittiniz diye sormuş ayrıca yalan söyledin sen ona
Soran+1 yılMuhtemelen benden soğur haksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılYalanla yuva kurulmaz ben haksız mıyım. Yaptığının arkasında durmayacaksan yapmayacaksın
Cevap sahibi+1 yılEşin GB almışın ağzına yatmışın altına keşke o zaman aklını kullansaydın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olursa olsun doğruyu söylemelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sorguluyor ki bunu olduysa oldu
14 Yorumla- +1 yıl
Sen o degilsin olduysa onunla gelecek olmaz diye dusunuyor olabilir kendisi hic bir sey yapmadiysa sorgulamakta hakli yaptiysa o zaman yorumun mantikli olur
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 hayır sonuçta eskiden sevgilisi olan biriymiş tabii ki böyle şeyler yapıcak ne yapmasını bekliyordu ki
- +1 yıl
Tabiki boyle seyler yapacak derken
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 yani yakınlaşıcak sevişicek vs
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sölemicen tabi nie söyleyesin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöylemek zorunda değilsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanlattın mı yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylemek zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIllaki anlayacak bunun birde nebali var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıll
- +1 yıl
Bakire olmayan kızın içine penis içine rahat girer
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Özele gelsene anlatayım
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sözleneceğim sevgilime seviştiğim eski sevgilimi söyleyemedim. Yalan sayılır mı, söylemek zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler