Hislerinin olmadığı biriyle tek gecelik ilişki eziyet haline mi gelir, yoksa fark etmez mi?

25 HAZİRAN 2022
Hislerinin olmadığı biriyle tek gecelik ilişki eziyet haline mi gelir, yoksa fark etmez mi?

25 HAZİRAN 2022
Bence seks duygusallığa pek bakmıyor onemli olan tatmin edebilmek vücut hisler dokunarak alır ruhtan kalpten felan değl. Amac sadece seks oldugunda ve o kişiye karşı bir duygu beslemiyorsan daha da tutkulu olur. Sevdiğin kişide cekinebilirsin heyecan vs olur böyle sacmalıklar ama tanımadığın uf
Asıl sevdiğin duygu beslediğin kişi ile yapılan seks anlam kazanır ve daha tatmin edici olur. Sevdigim kişiden çekilmezsin onunla herseyi yaşarsın.
Hangi kadınmış o ☺️
Sevdiğinle ask yaşıyorsun aşk farklı tutku farklı seydır canım. Gecelik ilişkide ise heyecan olur adrealin olur ve buda daha cok zevk almana sebeptir 😉
Bilemedim yazsam mı 😂
Keşke hislerim olmasaymış belki daha iyi olurdu. Fark eder benim için, hislerim var benim, tek gecelik ilişki eziyet bence evet. Sevmediğin birine dokunmak mide bulandırıcı geliyor. Ama hislerin olması da bazen karşı tarafın da işine geliyor gibi bunu kullananlar oluyor yani.
Evet. Ben öyle duygusuz ilişkilerden hiç hoşlanmıyorum. Karşılıklı istek arzu olmalı, samimiyet ve ilgi olmalı. Yani ruh uyumu ve ten uyumu mutlaka olmalı. Aksi durumda mastürbasyon yap daha iyi. Keyifli geceler. 😎
Kuş uçuyorsa, his vardır. Kuş ucmuyorsa zaten konamaz, ilişki de olmaz. Büyük eziyet olur o durumda 😱
Haklısın bence..
Cevap
56Cevap
Hayır zevktir duygu olmadan da cinsellik yaşayabilirim, asıl eziyet sizi sevmeyen birinin peşinden koşmaktır
İlk deneyimimi sırf acemiliğimi atmak için, meraktan yapmıştım tinderdan bi çocukla. O gece çok ağlamıştım yaptığım canım yüzünden hem zevk almamış hem de öpüşürken bile midem kalkmıştı (ilk öpüşmemi de onda yaşadım)
Çok kötü ve gereksiz bir deneyim olmusm
@Hayatİstanbul77 kesinlikle katılıyorum
Bencede çok gereksiz bir tecrübe olmuş
@spc34 tam anlamıyla değil
His bir sekilde olur bu duygusal olar ama cinsel istek olur yani hic sekilde iki tarafinda kabul edecegini sanmiyorum ama binde bir bile olsa baslangicta olur yani sonradan alisabikkr ama bir tecavuz gibi bir durum gibi hissederse olsa degil o zaman belki hak verebilirim
Cinsellik bir ihtiyaç, belirli bir düzeni olmadığı zaman bedensel ve ruhsal olarak bozulmalar yaşanabilir.
Ideal olan duygu, ruh ve bedenin tamamen uyum içinde olmasıdır ancak her zaman bunu yakalamak çok zor. Dolayisyla sadece bedensel zevk almak içinde cinsellik yaşanabilir. Tam tersi olarak sadece duygusal zevk içinde cinsellik yaşanabilir.
Kadin ya da erkek ten uyumu varsa illaki zevk olur. Bu kadin icinde erkek icinde gecerli kimse inkar etmesin bosuna seks insanin beslendigi bisey. Duyguyla yapilinca daha guzel. Ama duygusuzsada herkes zevkindedir eziyet değildir. Kimse kimsenin altina ustune istemeden girmez ve cikmaz. 🍑 🍌 Suz Olmaz 🍌 🍑 siz olmaz.
Senin su sorularindan çıkamıyorum. Insanin aklinda yoksa bile sokuyosun 😂 senin yasindaki kadinlarin su hallerine hastayım
Bu eziyeti çekmeye gerek yok.. Cinsel anlamda da olsa bir çekiciliği olmalı bizim için..
Bence değildir..
Zaten o ilişki yaşanmışsa, başlangıç nedeni ya alkol ya da benzeri bir ruh halidir.
Dolayısıyla devamında sıkıntı çıkarmayacak bir deneyimse ( kişilerin beklentisi ve hastalıklar gibi ) sıkıntı yok.
Eziyet olup olmaması tamamen şans..
Heyecanlı olacagi kesin , ama karşılıklı beklenti, tutku , hijyen vb şeyler de ortusurse eziyet olmaz..
Değişiyor bu durum bende hissiz sevişmeyi kafam kaldırmıyor bazen ama yinede olumsuz eziyet veren ilişkiyi olumlu eziyet vermeyene çevirmek yine benim elimde olan bir şey
yooo bence değil sonuç olarak seks güzel ise zevk hissi duyuyosun partnere bişey hissetmen gerekmiyor
Tek gecelik ilişkiler insanın bedenini kandırması gibi. Arzular yok, Aşk yok, tutku yok.. sonrası eziyet olabilir.
Eskiden bu durumu bir kaç defa yaşadım ve eziyet olmadı. Ama eziyet olduğunu söyleyenler çoğunlukta.
O anki duygu durumuna göre değişir.. amaç sadece cinsel isteği gidermekse yapılabilir.. aradaki tutku herşeyin önüne geçer..
ne münasebet?
https://www.youtube.com/embed/p3WNLMEOFK8Karşılıklı beğeni ve ten uyumu varsa güzel olabilir. Hid duygu beğeni vs hiçbir şey yoksa gidip kadavradan başka bir şey değildir.
Bazen hislerinin olmamasını istiyorum ama beni ben yapan da bu. Tene dokunmak sadece zevk ama bir kadının ruhuna dokunup öyle bir şey yaşamak işte o anlatılamayacak bir duygu
Yani kişinin ne aradığına bağlı biraz. Sırf cinsel isteğini gidermek isteyenler için eziyet değil bence.
Niye eziyet olsun karşılıklı çekim olduktan zevk aldıktan sonra
Bence cok heyecanli geciyor :) eziyet felanda degil
Benden uzak olsun kullanılmış gibi hissetmek daha kötü hem de zaten günah
His derken beğenme hoşlanma olmadan anlamsız olur. Birazcık olsa duygu olmalı
Kisine göre değişir. Yapılan sikliga göre degir.
Tek gecelik ilişki yaşamadım hiç ama duygusuz seks her zaman basittir
His kısmı sadece kadınlara özel bir durum. Erkek bulursa acımaz.
Erkekler için eziyet olmaz, kadınları bilemem
Belki şehvet ile iyi olabilir lakin hasret ve aşk ile olanın yerini tutmaz.
o an değil ertesi sabah eziyet gelir
Mecburiyet eziyet tecavüz bile gelir dokundukca tenine insanın
Aynen peki zorla ilişki ister miydin
Yok zorlama sevmem baskıdan nefret ederim istiyorsam kendim isterim ya da karşılıklı
Anladım bencede peki kaslı boyu posu olan biri sence bir adım önde midir
Adam olsun boy pos sonra önde gelir
Duygusuz ilişki bana göre değil. Sevmedigim arzulamadıgım birine dokunmak bile istemem
Yoo hiçde eziyet degil
Yorgun olmadıgım sürece seks keyiftir
Farketmez tanimaya gerek yok vucut uyumu olsun yeterli
Fark etmez eger takintili degilse ve tek seferlikse neden eziyet olsun ki
Eziyet değil genelde tek gecelik ilişkiler yaşarım
Bedene zulümdür kullanılmışlik hissi olusuyor bnde.
Bu yüzden ayrıldım. f*ck den
önemli olan anlık zevk tek gecelik bir ömür çekmekten daha iyi kafa rahat akşam yatıyorsun sabah bırakıyorsun
Eziyet değildir yeterki beğeni oluşsun seks yapmaya yeter bu
Büyük harflerle yazıyorum ZEVKTİR ZEVK
bence his olmayan seks eziyettir
Kişinin yapısına ve hayat görüşüne bağlı.
Mevzu taaaaa oraya kadar geldiysezevk almaya bakacaksın 😉🐰🐇
Yapan yapıyor eziyet olsa avrupada kadınlar eziyetten ölürdü heralde
genelde gelmez
Ben çok seviyorum istediğim gibiyim acı çeksede sorun yok dırdırı yok geceden sonra yok çünkü
Senin cevabın ne bu soruya. Evlisin ama yinede vardır cevabın bence
Hislerim olmayan bir ilişki istemem
Adamın dibisin annem👍
Evet, eziyettir ve robot olmanın benzeridir.
Sadece bedenin tatmin eder ruhu asla
Öyle bir ilişki yasamazdim.
seçenekler arasında bile olamaz
Hiçbir hisnolmadan sevisilmez...
Hayır aksine zevktir benim için
Bazen evet bazen hayır
Eziyet değil meziyettir
Eziyet deyildirde cokda heyecanı olmayabilir
Bazen ihtiyaçtir ama ben oyle seyler yapmam
Zevk alıyorsan eziyet değildir
Zevk tir neden eziyet olsun ki.
Belki sabahına olabilir