Tek gecelik ilişkide partneriniz sizi yatağa bağlamak istese ona güvenir misiniz?

Bence güven önemli bu konuda, siz ne düşünüyorsunuz?😄
Tek gecelik ilişkide partneriniz sizi yatağa bağlamak istese ona güvenir misiniz?

Bence güven önemli bu konuda, siz ne düşünüyorsunuz?😄
Tek gecelik macera da olsa daha önceden tanışıp tanışmadığımıza ve güven duyup duymadığıma bakarım. Çünkü yıllardır tanıştığım kadınlardan da tek gecelik maceralar yaşadığım oldu. Ama given duyacağım bir tanışıklık yoksa izin vermem
Bağlanmam, bağlamam! Ne kadar da fantezik bir eylem olduğu düşünülse de bu tarz hareketlerin, Ben de tam tersi etki yapıyor otokontrolü sevdiğim için bağlandığım zaman stres oluyorum libidom düşüyor. Sekste bütün hücrelerimle hareket halinde olmayı seviyorum…
Güven her konuda olduğu gibi burada da şart.. Kişi emin olduğu insanla her şeyi yaşamak ister. Çünkü bilir sonunun facia olmayacağını..
Gerçi güvendiğime de bağlatmam kendimi ama bağlanmak isteyenler olabilir..
Cevap
25Cevap
Kesinlikle hayır. Her zaman kendimi güvende his etmek isterim. Ve hiç bir zaman kimseye tutsak olmam
Teşekkür ederim.
Tek gecelik ilişkide hayır izin vermem. Uzun süreli ilişkimde istediği kadar izin veririm.
Yoo 😅 Yatağa Bağlanmak olmaz Çünkü kızın kaymak gibi vücudu nasıl sevecem yoksa daha memislerini oksucam bacaklarını kavrıcam üzerimde zıplasin öyle olabilir kontrol
Şimdi ne desem bilemedim 🤣🤣🤣 çalışmadığım yerden sormuşsun soruyu 😃😃🤣. Güven önemli güven yoksa zaten seks yaptım diyemeyiz 😃
ben sıkılırım hareket edemezsem kabul etmem.
olay belli zaten en kotu ne yapabilirki bağlan gitsin
bu tarz ilişkiler yaşadım
yaşadım zaten ama biraz farklı şekilde :) aşağılama içeriyor ama haz alıyorsun
G. T istese g. T mü vereceğiz yok artık tek gecelik ise kral İn kimin olduğunu öğrenmesi lazım o yatağa bağlayan kadar çoktan onun pili bitmiş olur fırsatı olmaz😂🐇🐰
Asla. Okurken tedirgin oldum😆
Güvenebileceğii hiç sanmıyorum
Güven kesinlikle önemli. Zaten güvenemediğim kimse ile tek gecelik de olsa ilişki yaşayamam.
Güvenmem tabii ki😄
Elbette güvenmem ama beni tutabilecek bir şey yok.
Tanımadığım birine müsade etmem bu konuda
Güvenirim ya en fazla ne olur ki
bağlanmam bağlarım
güvenmem başkası gelebilir sfdsf
Bağlarım
Bağlanmam
yatakta kimseye güvenmen
Hayır tabiki ben onu bağlarım:))
Bağlanır ve baglanirim
Hayır
Hayır
Tabi ki hayır