Bir çok kişi için bu korkutucu bir durumdur. Kontrolü kaybetmek ya da bir süreliğine bile olsa kontrol sahibi olmamak. Partnerinize bu durumda güvenip tüm ipleri onun eline verir misiniz?

Kadın ve erkek arasındaki doğal kabul ettiğimiz oral veya penetrasyon için evet kabul edebilirim çünkü bu şansı tanımak gerek. Dans edebilir üzerimden meyve yiyebilir ve daha çıldırtabilir. Ben daha aktif olmayı seviyorum ama aktif ve daha çılgın daha sınırsız o zaman daha heyecanlı olur ikimiz içinde. Yanlış olur ipi kopartırım yatağı bile sökebilirim ayrıca ;)
Teslim alan, kontrol eden, hükmeden taraf olurum. Durumu benden daha iyi yönetebilecek bir partner varsa bir yerde bir hata vardır.
Hata nerdedir? Kadında mı ilişkide mi?
@QueenFrigg böyle bir duruma gelinebilmişse kendimde hata arayıp kendimi sorgulamam gerekir.
Teslim olmak o kadar rahatsızlık verici öyle mi?
@QueenFrigg size rahatsızlık verici demedim ki. Kimine uygun olmayabilir sadece, öyle düşünmek gerek. Bir de kontrolü bırakacağınız kişinin sizden tecrübeli olduğuna inanmalı, güven noktasında herhangi bir ikilem yaşamamalısınız. Çok kişi bağlamak isteyebilir ama çok sıkarsanız kangrene kadar gidebilir, çok gevşek bırakırsanız bağlamanın anlamı kalmaz. Dozajı doğru ayarlamak marifet ve ustalık gerektirir. Bağlama şekilleri dahi ayrı ayrı anlatılabilecek kendine has tarzı olan başlı başına bilgi gerektiren konular. Eminim beni anlıyorsunuz.
Anlıyorum. Shiburi tekniklerinden bahsediyoruz ( ki bunlarda sadece el ayak bağlama da olmaz ) bildiğiniz gibi o durumda evet tedirgin olmamak için mutlak bir güven gerekiyor. Yine de tercih meselesi dediğiniz gibi. Teşekkürler görüşleriniz için :)
Ben teşekkür ederim @QueenFrigg. Özellikle yaklaşımınız ve beni anlayabilme noktasındaki gayretiniz için teşekkürler. Umarım burada yılmadan yazmaya devam edersiniz. Kaleminizden çıkacak yeni paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ben de :)
EİG olarak değerlendirdiğiniz için teşekkürler @QueenFrigg.
Rica ederim
Herşeyimle teslim ederim kendimi ne yapmak isterse yapabilir 😈🔥
Vay be senin gibisi denk gelmez bize
@MsRose senin gibi harika bir kadın olsa keske herkes ☺️🤗
@MsRose ama öyle senin gibi harika bir kadını kim istemezki her anlamada harikasın 🤗🤗☺️
Güveniyorsam olurum
Cevap
54Cevap
Olur bağlasın bakalım ne marifetler sergileyecek yalnız 1-2-3 nakavtından sonra çözmeyi unutmasın.
Benim gibi manyak çıkıp fotoğraf çekmediği sürece sorun yok😃
Ben bağlayan tarafım. Bağlanmam, bağlarım.
Kontrolün bende olmasını seviyorum.
Olmam
Kendim de karşı tarafı bağlamak istemem İlla bağlanmak isterse belki
Çünkü sevişirken partnerimin beni ilişki sırasında okşamasını ya da tırmalamasını isterim
Aynı şekilde ben de bir yandan karşı tarafa dokunmayı tokatlamayı vs isterim
Evet olurum benı sandalyeye bağlasın karsımda benı delı etsın ama bu fantezılerı dusunecek bır kadına denk gelmedım kendımde yapmayı ısterdım ama bunu yapacak bır kadınada denk gelmedım bunlar ıcın seksı bılen ınsan gerek seksı sadece gır cıktan ıbaret gormyen beyınlere ıhtıyac var
Erkek olarak benim onu bağlamam , onun ve benim daha çok hoşumuza gidecektir.
Ama isterse ben de deneyebilirim..
Hatun sık sık bağlar beni. Aşırı zevk alıyor bundan. Gerçi bende kilo çok bağlamasa da pozisyon aynı yani farketmiyor
Neden olmasın? Zaten güvenmediğim biriyle seks yapacak değilim.
Evet ve en çok sevdiğim fantazi budur, kadınlar işini bilir
Partnerin seni hiç yatağa bağladı mı?
Seviyorum ama özelimi yorumda konuşmayı doğru bulmuyorum.
Arada güven varsa neden olmasın. Her türlü fantaziye açığım olunla.
kontrol ve dominasyon hoşuma gider ama bağlanmayı beceremedim, insan panik yaşıyor.
O noktaya gelmişsek zaten teslimiyet kaçınılmazdır benim gözümde, sorun olmaz.
Aynı yatağa gşrmişsek zaten birbirimize güvenimiz var demektir. Benim açımdan sorun olmaz.
partnere bağlı bu durum, bağladığında ya da bağladığımda o hazzı bana dibine kadar yaşatacaksa istediğini yapsın
Hayır kesinlikle izin vermem ne yapacağı belli olmaz😅😅
O kadar diyorsun ahahahah
Aynen valla okadar diyorum ve güvenmiyorum
Bağlamayı kabul etmezdim onun dışında ne isterse yapardım efendim
O an ki libido ma bağlı ama kelepçe ye izin vermezdim 😀
partnerine göre değişir. gerçekten güvendiğim bir partnerle güvendiğim bir yerde isem olabilir :)
Hangi partnerim olduğuna bağlıHaberlerde görüyoruz kesen kopartan v. s. Allah muhafaza 😀
Bir keresinde dul bir sevgilim vardı yapıyorduk hep derdi seni bağlamak istiyorum biraz korkmuştum sonra çözmez diye😂
Erkek dedigin baskın olmalı istedigini yapmalı
selam ben baskın
nasıl gidiyor :D
videolar pek hoşuna gitmedi sanırım
bak bakalım
Fazlasıyla hemde... Çünkü bu, onun cinsel fantezilerinin inanılmaz olabileceğini gösteriyor...
Mutlaka, cok severim bu durumu ona teslim olup beni keşfetmesi hoş bir durum cidden.
Ben olurum niye olmasın
Teslimiyet koşulsuz ve şartsız
@sarraf555 türbanlının şeyi yok mu fantezi yaşamayacak mı kadın
beni kendine bağlamış bir kere yatağa bağlasa ne çıkar
basic instinct isimli bir film vardı orda böyle bir sahne vardı sanıyorum. Bende denemek isterdim
Bir erkeğin beni yüzüstü uzanmışken bağlaması harika olurdu mecburi teslim olur keyif almaya koyulurdum
Güvenirim, sorun değil. İstediğini yapabilir 🌺
Koşulsuz teslim alırım.
arzuladığım biriyse, evet.
Olmam. Bağlanma hissini düşenemiyorum bile...
Olabilir bende bağlarım ama 😉
Naynn. bağlarım ama bağlatmam. gıdıklanırım ben :D
Ona Karşı Duyduğum güvene bağlı (=
O kapasiteye sahip biriyse evet 😂
Ürkütücü ama keyifli olacağı kesin :)
Hayır teslim olmam ama teslim alırım
Bağlasında bizi etsin demi? 🤨 Hayatta işim olmaz.
Çok zevkli oluyor deneyin
Ee, gözlerimi de bağlamıyor musun derim.
Tabikide teslim olurdum
Karşılıklı güven oluşmuşsa evvettt 😉💓
Evet çok baglattim bahladim
Sen pekii
Genelde itaat eden taraf olmayı tercih ederim.
Senin gibi manita olsun ahh ahh
Partnere bağlı şimdi 😂
Bende onu bağlamak kaydı ile :)
Yok kendimi bağlatmam
Ben onu bağlarim 😂
Hayır. Kontrol bende olmalı
Nerde öyle deli dolu bir kadın 😁😁
Veririm
Teslim olurum ama onu pişman ederim yatakta 😈
Bir çok kez denedim gayet zevkli bir deneyim 😊😉
Mutlu olacaksa ederim bir sıkıntısı yok..
tabiki asla öyle bir şey olmaz
veriyorım alıyorumda sexin tadı böyle çıkar
Aslaaaa
yok bu kıcağaı ile delik deşik olmak istemem
grinin elli tonumuuyum lan ben
Ateşli sevişme olsun bağlanmak istemem...
Olurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar