Sevgiliniz size bakirim diyip daha önceden cinsel ilişkiye girdiğini öğrenseniz ne yaparsiniz?

Sevgiliniz size bakirim diyip daha önceden cinsel ilişkiye girdiğini öğrenseniz ne yaparsiniz?

Bana bakirim diyip benimle ilişkiye giriyorsan ben bunu zaten seks yaparken anlarım. Bakir erkek kendini yatakta belli eder. Ve böyle bir yalan yakalarsam çok fena sinir olurum. Neden böyle bir yalan söyleme gereği duydu buna sinir olurum. Belkide senin yönlendirmeni istediği için yalan söyledi, ya da tepkini ölçtü senin ilki olacaksın ya hani güya ne hissedeceksin diye. Bakir erkek kös kös yatar yatakta senin neler yapabileceğini görmek ister. Bakir olmayan erkek daha canlı olur yapışır sana bırakmaz.
Nasıl öğrendin? Kadın yapsa anlarım üstünde baskı olduğu için bu niye yalan söylemiş ki? Şu an ilişkiye girip girmemesinden öte yalancı bir insan olması sorun. Yani konuyu kendi bu noktaya getirmiş bence en baştan yalancı bir insanla olma.
Ki bakir olmasına da önem veriyor olabilirsin kendin bakireysen bundan daha doğal bir şey yok. Allah karşına istediğin gibi birini çıkartsın.
Cevap
32Cevap
Devam etme o zaman sende erkek sonuçta her haltı yapar sana mı soracak hayatını nasıl yaşayacağını sonuçta sen hayatında yokken başkası vardı ve her erkeği bir bilip millete ne yapardınız diye sorma senin miden alıyorsa bu davranışı devam et belki kendinden uzak tutmak icin yalanda söylüyor olabilir sana tavsiyem devam etme kendine zarar verirsin yoksa
Böyle bi yalana başvurması beni ziyadesiyle soğutur kim bilir başka ne yalanlar söylemiştir diye. Benden önceki hayatında ne yaptığı umrumda olmaz da yalan söylemesi sıkıntı.
Benden önce biriyle bir şeyler yaşamış olması normal ama yalan söylemesi sıkıntılı bir durum
Kendisini sana temiz göstermek amacı ile ama yalan söylemesi hoş değil sonuçta geçmiş geçmişte kaldı onu yargılayacak değildin ki.
Kesinlikle büyük bir hatadır ve cinsel konularda güvenilmeyecek birisi olduğuna kanaat getirmek için yeterlidir.
Daha yolun başında yalan söylemis nasıl başlarsa öyle gider güvenmem bidaha
Bana yalan söylediği için bitiririm ilişkiye girdiği için değil
Bence ciddi karaktersizlik.. bozup görüşmeyi adını bile hatırlamayacak şekilde bitirirdim.
Benim guvenim biter guvenim biterse iliskim de biter yani
dul olsa yine kabul ederim 30 yaşından sonra bakire mi arayacağım
Bunu kızlar yapıyordu, dünyaya bak. Ne şerefsizlerle dolmuş.
Konudan bağımsız yalanın ortaya çıktığı gün biter
Önceden söylese anlayabilirim ama saklayıp ögrenmem net ayrilik sebebi
Her halde doğru söylediğini onla birlikte olduktan sonra öğrendin. Adam zaten amacına ulaşmış😉🐇🐰
Hayır bir zar uğruna sevmem
Bakirim desede inanmam zaten
Seni elde etmek için pembe yalan
Yalanmış olması bakir olmadığı anlamına gelmez
Ayrılırım yalancı heriften
Yalandır bu. İlişkilerde de yalanın affı olmaz.
kızmandan korktuğu için
Soğumam ilişkiyi bitiririm.
böyle bir şey yaptın mı?
sorugusuz sualsiz direk bağlantıyı keserim
geçmişe takılı kalmak doğru değil
Yalan her zaman cirkindir
Yalan söylediği için evet
Benden öncesi ne yapacak birsey yok
bi postada ben atarım 😂😂
eğlenme amaçlı bakıyorsam devam ederim
Belki farklı düşünürsün diye
Hayır, öyle kaygılarım yok