Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce ilişkiye girip sevgilisine yalan söyleyen var mı?
Daha önce ilişkiye girip sevgilisine yalan söyleyen var mı? Söyler misiniz yoksa hiç yapmadım diyip geçer misiniz?
Mesela 10 defa seks yapmış olsanız saklar mısınız? Veya sevgilim yapmış olsa siziin için sorun olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim aslında 1 kişi oldu ama sevgilim 2 die biliyo çünkü vaktinde kıskandırmak için hayatımda biri var demiştim kimse yokken
Biliyor mu söyledin mi
Pardon yanlış yazmissi.
Tepki verdi mi sana? Nasıl yaptın vs.. keşke yapmasayfin gibi. ya da hani anal mi yoksa önden mi? Biliyosun bazen bekarete takan çok oluyor.
tepki vermedi de zaten biliyodu sevgili olmadan önce
Anal miydi sevgilinden önce ki yoksa önden miydi
önden
Yani bekareti kafasına takan biri değil , bu senin için iyi. Peki ne kadar süredir sevgilin?
Ben anlatmıyorum hiç çünkü kadınlarda retrospektif (geçmişe dönük kıskançlık) çok fazla bu yüzden ilişkilerimi sürdürmekte zorluk çektim, hele balık burcu kadınıysa takıntılı oluyorlar. "Bir kaç sevgilim oldu ama öyle yüzeysel oldu fazlada sürmedi" deyip geçiştirmek daha mantıklı.
Yalan söylemek iyi gibi bilmiyorum ben çok seks yaptım bide grup vs. Fantazilerde var. Ama bunları söyleyemezdim. O yüzden eski sevgilimle 3-4 defa yaptım. Olayı kapattım
Grubu sen mi istedin sevgililerin mi teklif etti?
Daha doğrusu sen istediysen sevgiline nasıl söyledin?
@Dürüst_Pinokyo sevgililerimke hep tek oldu grup olmadı , tek gecelik ilişkilerim olmuştu lisede üniversitede falan o zamanlar dan hani ,
seninle biraz sohbet edebilir miyiz?
@Dürüst_Pinokyo ?
çok merak ediyorum da seni :) mümkün mü?
@Dürüst_Pinokyo burdan niye soruyosun? Mesaj kutum açık zaten
Daha öncekine cevap vermediğin için oraya hiç bakmadığını düşündüğümden buradan sordum.
Yani ben genelde geçmiş konuşmayı sevmem ama yalan söylemem de
3-4 farklı kişiyle 10 defa seks yapmış olsa?
Bakire olup olmaması senin için önemli mi
Ben geçmişini sormam Çünkü o zaman yalan söyler Yani bir kişiyle yaptım da diyebilir yanlışlıkla bozuldu diyebilir sormak yalan ateşvik eder
Peki ya biliyorsan? O zaman? Mesela kızın 10 defa seks yaptığını biliyosun tutumun ne olur
Herkes birbirine karşı dürüst olsun. Kimse de cevabından hoşlanmayacağı sorular sormasın.
Yalan söylemek kadar kaanncıkklık var mı başka