Sevi̇şmeyeceği̇ni̇z kadınla sevmeseni̇z bi̇le aynı yatakta uyur musunuz?

Bir adam var deli gibi aşığım çok eskiden tanıdığım biri adam bana sevgisi var mı yokmu ilk başta iyi giden bir ilişkide beni deli gibi istiyor arzuluyordu bianda bana kendimi zorluyorum olmuyor diyip beni bıraktı sonra arkadaşlık bahanesiyle daha sık aramaya başladı ben onun yaşadığı şehre taşınma kararı aldım bu arada insan olarak güvendiğim biri beni evinde misafir etti bulduğum eve baktık. O gece böyle şakalaşmalar bacaklarıma dokunmalar vs sonra bianda kendimi yanında buldum ben seni anlamıuorum dedim bende kendimi anlayamıyorum anı yaşa dedi burnumdan öptü birlikte aynı yatakta uyuduk kalçama dokundu dokunabilirmiyim dedi hayır dedim sonra ahtopot gibi bana sarıldı ve öylece uyuduk sonra arkamı döndüm sırtımdan sarıldı vs öpüşmedik bile sabaha kadar uyuduk hayatımda ilk defa bir erkekle uyudum ona daha çok aşık oldum ama sabah kalktığımda çok soğuktu çok az konuştu şaşkın ve donuktu akşam zaten evime dönecektim sonrasında çok gergindi beni otobüse bırakırken sarılmak istedi bi geri durdum sonra sarıldım. şu an sevgili değiliz bi kere aradı çok kısa arada yazışıyoruz fotoğraflarımın hepsine lıke atıp hikayelerimi yakından takip ediyor. Ama ben ne yaşadım beni sevmiyosa benimle aynı yatağa neden girer ki sevişemeyeceğini çok iyi biliyor bu konu üzerine sevgiliyken konuşmuştuk. Kurallarımı bakireliğe verdiğim önemi onunla aynı yatakta yatmak bile benim için zor olduğunu biliyor. Kısacası insan sevmeyince dışarıda eskort çok benimle bişey yaşayamayacağını bile bile neden uyusun

Sevi̇şmeyeceği̇ni̇z kadınla sevmeseni̇z bi̇le aynı yatakta uyur musunuz?