Zevk dolu bir seks için tecrübe mi şart, tutku mu? Sizce hangisi
Bence hepsi olsun ne olmuş ki, biri eksik olacaksa tecrübe olsun bendeki yeter 😜

Zevk dolu bir seks için tecrübe mi şart, tutku mu? Sizce hangisi
Bence hepsi olsun ne olmuş ki, biri eksik olacaksa tecrübe olsun bendeki yeter 😜
Kesinlikle tutku en iyisinden. Tutkunun olmadığı bir seks anlamsız olur.
Abla komik olsun diye yazmadım ki 😐
Yazarken aklıma eti tutku gelmişti😋😂
Ooo çok iddialisin iki kişilik tutkuya sahip olduğun için..
Bence harika bir seks için tutku başta olmak üzere, heyecana, güzel bir kafaya ve tecrübeye de sahip olmak gerekir... Tecrübe olursa kolay zevk alınıp verilir.. e üzerine tutkuyu da koyarsanız enfes içi çikolatalı bir tat alırsınız ..😉😄
Eğer tecrübe sahibi değilse tutku hiç bir boka yaramaz tutku diyenlerin görüşüne saygı duyuyorum fakat onlar hayatlarında tecrübeli deneyimli ve cinselliği çok iyi bilen kadın ruhuna dokunmasını bildiği kadar tenine vücuduna da dokunmasını biriyle ilişki yaşamadıklarımız ortada
Tutku olduktan sonra zevk de Artar mesela örnek ben hiç cinsellik yaşamadım ama çok istekliyim ateşim libido yüksek 🤭🔥 güzel bir kız çıksa sevişelim dese kabul edecek durumdayım abazaliktan değil öyle sanmayin ihtiyaç sadece zorla asla bir şey yapmam
Cevap
68Cevap
Deneyim ve tutku birlikte olmalı
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı şart evvela yavrum 😝
Tecrübesiz biriyle yapmak ne kadar tutku olursa olsun bir eksiklik hissettirir.
tutku.
tecrübeli kıza ihtiyacım da yok istemem de zaten o tecrübe için ona temas etmiş pis patilerini sürmüş onca sokak köpeğine değmez 3 kuruşluk tecrübesi.
Bunlardan biri eksik olursa abiyenin altina banyo terliği giyinmiş gibi olur hersey biter.
Daha once dediğim gibi başkan erkekler p*rno ayırdıkları zamanin yarısını kafin psikolojisini anatomisini anlamak için ayirsa mutsuz çift kalmaz.
Örneğin erkeklerin bir çoğu oral yapmayı cok basit bir eylem olarak görür ben iddaa ediyorum çoğu oral yapmayı bilmiyor gördüğünü uygulamaya çalışıyor çünkü anatomiye hakim değil
Tutku
Tutku
Tutku
Olmazsa olmaz şey tutkudur gerisi bahaneee
Tecrübe sonradan edinebilir bir şeydir fakat tutku öyle değil. Sonradan kazanılmaz. O yüzden tecrübeli olsun diyen erkeklere çok şaşırdım.
Sekste tutku olmazsa olmaz ama tecrübe olmayınca da erken boşalma olacak yani mükemmel bir seks olmayacak o yüzden tamamen mükemmel olması için bence tecrübe de şart.
İkiside şart olmazsa olmaz tecrübe karsılıklı uyum olduğunda beraber bulutlara ulasılmaza ulasırsınız
Birlikte tecrübe edineceğin insan gibisi yoktur en tutkulu ve en zevklisi o bence 😁😁
Tecrübeni oldugun zaman saten tutkulu da olsun saatlar ce birlikte olabilirsin bende en önemli şey tecrübedir
Kesinlikle tecrübe.
Tecrübesiz fbm fantezi bile yapmadan hemen boşalıyordu. Ne oral ne bir şey resmen becermeyi bilmiyordu domalma pozisyonunda anladım adam git gel yapmayı bilmiyor resmen. Sinirden odadan aglayarak çıkmıştım
Tutku
Tecrübe olmasa da olur
Tutku , istek bunlar çok önemli
Hiç kimse tecrübeli doğmadı
tutku sizi bir yere kadar görür ama kaliteli seks için tecrube şarttır. 40 dan sonra anladım. partnerim daha memnun artık
Tutku önceliğimdir. Tutku insanı tecrübeli gibi gösteriyor
Tecrübesiz erkek kolay kolay uçuramaz kendimden biliyorum
Ben tecrubeyi birlikte kazanacagimiz tutkunun istegin ve meraklarin bulundugu bir seks isterdim
Az tutkuyu tecrübe ile cogaltabiliriz bence.
Bu yuzden tecrübe diyorum.
Hepsi olursa çok güzel olur bence. Ama tutku daha bir başka oluyor. Bence tutku şart.
Tutkuğ olursa sezgiyle öyle bşr sevişirsin ki beyni bile orgasm olur
Zevk dolu bir seks için tecrübe ve ten uyumu gerekir.
tecrübe tutku istek hepsinden bir tutam olmalı
birisi eksik olursa olmuyo sanki..
Büyük penis sevdalısı kadın gibi kadın. Kız profilini yöneten bamyalı erkeğe verdiği çökertici cevapla bir adet Türk kahvesi artı çikolatasını kazanmış bulunmakta 😅
Bir gün şu siteden gidersem sebebi sensin. İkinci defa konuşma hedefini gerçekleştiremediğim için 😅
ya tecrübe olayı aynı iş başvurusu gibi herkes tecrübeli istiyor e millet nasıl tecrübe kazancak yapmayınca 😂
tecrübe olmazsa olmaz ama işin içine tutkuda girerse zewkin doruklarına çıkar
2 yıl tecrübe + prezentabl, diksiyonu düzgün ve yoğun mesai saatlerine esneklik gösterecek bir partner lazım.
İstediği kadar tecrübeli olsun. Tutku olmazsa bir şey beklememek gerekir.
Tutku çok çok önemli. Bi de tecrübe. Hiç tecrübesiz erkek o tutkuyu sıçar batırır erken boşalır. Bi anlamı kalmaz.
Tutku tabiki de o an dibine kadar isteyeceksin
Tecrübesiz de olmaz tutkusuz da.
Tutku daha çok ama her ikiside olmalı
Tutku olmalı ki bilmese bile iştaha gelsin 🙃
Tutku şart tabi ki, tecrübe olmasa da olur
Ikidi bence Urfa daha güzel olur
Hepsi ama tutku daha önemli benim için.
Kesinlikle tutku ve aşk
Tutku yeterde artar
Daha çok tutku ve istek
Tutku ve şehvet
Bilemiyorum ben bakireyim.