Uzun süreli ilişki mutluluğunda tutku mu tecrübe mi gerekli midir?

şöyle ki ateşli bir cinsellik söylediğin iki şeyinde bağımsız olarak oluşturabileceği bişey değil , öncelikle tutku ve ihtiras sonrada bu duyguları işleyip donuça dökecek fanteziye yedirecek ve kadın vucudunda veya erkeğin vucudundaki eyleme dönüştürmesini bilecek bir sanat eserini işler gibi işleyecek tecrube gerekir , demem o ki tutku tecrubeyle harmanlanırsa o zaman o yatakda vucudlarda alev alır
Tecrübe zaten birliktelik süresince artıyor. Ama tutkunun bitmemesi önemli. Biri zamanla kazanılırken diğerinin bitme riski var. Bence ikisinin de olması gerekiyor. Bu da seçtiğin partner ile uyumuna bağlı bence.
Cevap
114Cevap
Her ikiside olsa güzel olur, daha ateşli tutkulu olunur bence.
Özellikle erkekler , seks yapmamış olanlar tutku , yapmış olanlar tecrübe yazmışlardır. 😊😊 Körü körüne bir tutku tutku değildir hırstır açlıktır. Kim olursa olsun önce kadını kadın değeriyle görecek, tutkusunu bu değerle bağdaştıracak. Kadının ne istediğini bilecek. Mesela erkeğin hoşuna giden bir durum kadının hoşuna gitmeyen bir durum veya diğer bir harekete göre daha arka planda kalıyorsa, erkeğin bu hareketi tutkuyla yapması kadını değil sadece erkeği mutlu edebilir. Diye düşünüyorum. Meselenin üzerine konusulabilecek detaylar var elbette sıkmamak adına burada bırakıyorum. 😊 Peki bu konuda sizin düşünceniz nedir?
Beğeni için teşekkür ederim 😊
Tecrübeyle donanmış tutku ateşi maksimum düzeye taşır
Deneyim tecrübe hdkfkkck
tutku tabii ki robot gibi sevişen adam tecrübeli olsa nolcak
Tecrübe monoton olur ezbere bilirsin ilk hangi pozisyon falan belirlersin. Tutku tamamiylen önsevişme birleşik uğultu ses çıksrır erkekler nefes alıp verirken. Ama az şey biliyorsa seks de oda biraz danaya giriyormuş gibi girer bence her ikiside olmalı ya
tutkunun yanına arzuları eklersek
İkisi de gerekli. Sonuçta tecrübe olmadan kimse ne yapacağını bilemez. Aynı şekilde tutku olmadan zevk alınmaz.
Tutkuuuuu olmazsa edinilen tecrübeler bir halta yaramaz
Tecrübe işi oyuna çevirenler içindir uzun kısa fark etmez, tutku bu durumda ateşli ve uzun süreli için geçerli olabilir
ateşli bir gece için?
ne bir tecrübe nede tutku gerektirir. tabiki biraz katkısı var?
yaşıcak 2 kişinin içinde delilik olması ve tiksinme olmaması gerekiyor?
sınır olmadan herşeye açık durumda başlamalı?
1-ön sevişme 2-oral. yerşey serbest şekilde 3-gerekirse anal. ?
Tutku, diğer şeyler zaten içgüdüsel olarak ilerliyor..
Tutku gerekli tecrübe olmasa bile aramızda ki aşkla her şey tam tadında olacaktır
Erkek tutkulu ve tecrübeli'
kadın teshirci ve şehvetli olmalı. Kadının dişiligi erkeğin tutkusunu,
Erkeğin tecrübeside kadının tutkusunu artırır.
Tutkusu olmayan insan tecrübe edinemez.
Tutkusu olmayan insan neyden zevk alacağını, neyin karşı tarafa zevk vereceğini bilemez.
Tutkusuz insan sadece üreme amacıyla gir çıktan ibaret bir seks yapar.
Ikiside olmalı cok tutkuluyum ve atesliyim. Genelde partnerlerim böyle söylüyor sevisirken
Waw
sana arzularımla ile eşlik ederim.
Tutku önemli en önemlisi tutku tecrübe olmasa da olur
Kesinlikle ikisi de olmalı, ama ağır basan tarafın tutku olduğu yönündeyim. O biterse tecrübenin işe yarayacağını zannetmiyorum.
Tecrübe sahibi olunca her şey basit geliyor
ben bunu yaşadım diyebiliyor kadın yönünden sadece zevke bakıyor
Birbirini tamamlayan iki ana unsurdan bahsetmişsin, tutkulu bir sevişmenin anahtarıdır aslında tecrübe,
Ten uyumu olan birisiyle, tecrübe kazanarak, o tecrübelerime ona her geçen gün daha çok mutluluk vermek isterdim
Tutku olmadan tecrübenin bir işe yaracağını sanmıyorum tutku ve tecrübe ikisinin buluştuğu nokta süper sonaçlar getirir.
Bence tutku ve istek çok tecrübeli olupta zevk almayan duydum ben önemli olan aradaki çekim ve ısteği olması
İstediği kadar tecrübeli olsun tutku ve aşk yoksa boş
@angrybirdtweety digru söylüyorsun
Tutku tabi bunu bilmicek kadar cahil insanlqrin olduğuna inanamıyorum ya
Tutku diyorum, tutkusuz bir tecrübeli beş para etmez
kesinliklee haklısın
Tecrübe ve Tutku.. Tutku Yoksa Tecrübe bir işe yaramaz..
2side gereklidir ama iyice öğütülmüş işlenmiş 1 madde gbi dusunulmeli
İçten olmayan herşey "boş"tur. Tutku olması için "içten" olması gerekiyor.
Kesinlikle tutku tecrübeden önce gelir.
İlk defa sevişen bir kadinin tutkusu erkeği fazlasiyla baştan çikarir
Tecrübeye eşlik eden tutku ortalığı yakar
Tecrübe gerekli en tutkulu ergenler bir şey yapamıyor mesela
Tutku yeterli ama biraz biseyler bilmeden de olmaz sadece izlemis olmak yetmez
Tutku gerekli ne kadar tecrübeli olursa olsun tutku yoksa o cinsellik tat vermez
Tecrübeli olan kişi de o tutkuda mutlaka vardır. Her zaman tecrübe daha önemlidir ;)
Tutku tecrübe her şekilde kazanılır içinde tutku olmalı ki ilişki devam etsin
Tutku çünkü tecrübeli birisiyle işim olmaz hastalık vs
ben arzularımı alacak her kadına arzuları mı belli ediyorum yani sanki dünya da tek kadın mış gibi seviyorum
Tecrübe yaşayarak kazanılır ama tutkusuz seks olmaz tutku daha önemli 🔥
amaç ateşlilik ise tabiki de tutkudur istektir
isteğin olduğu yerde alev alev ateşlenirsin
Her ikisi de gerekir. Sadece tecrübe tutku olmadan anca kullanım kılavuzu olur. Tutku eklersen roman olur.
Her ikiside ama tutku fazlaysa zaten otomatikmen tecrubesletirir
İkiside çünkü ateşli olup ne yapacağını bilmezse neye yarar?
Yav bir kerede normal bir soru sor dişimi kıracağım sürekli cenabet geziyorsun herhalde e
Bence ikisi de gerekli tecrübe olmazsa zevk vermez tutku olmazsa çok rutin olur fantezi olmalı
Öncelikle tutku. Tutkunun olmadığı yerde tecrübe sadece ihtiyaç için gibi oluyor. Ama işin içinde tutku da varsa
Tutku tecrübesiz bir işe yaramaz. Tecrübe de tutkusuz ;)
Her ikiside tutku ve tecrübe varsa tadından yenmez 😋
Her türlü tutku gerekli öteki türlü tecrübe olsa tutku olmasa boş
Atesli bir gece icin ilk once partner gerekir yoksa elimiz tutuscak az kaldi :)
İkiside birbirini tamamlayan unsurlar tutku olmazsa tecrübe ne işe yarar 😊😉
Valla millet kudurdu ice şu karantina dan sonra ne olur memleket bilmem bakalım hayırlısı
İstediğin kadar tecrübeli ol içinde Tutku yoksa girer çıkar boşalırsın sadece
tecrübe tabiki işi bilmeli bir insan muamele'yi dört dörtlük yaptınmı, her zaman kazanırsın😉😊
tutku olacak ya gerisi boş
Bence tutku yoksa tecrübenin bir anlamı yok.
Tutku yoksa napalim tecrübeyi
Tecrübe hersey demektir bu hayatta
Tutku sart, tutkusuz tecrübe karaköyde de var ; )
Her ikiside gereklidir
Tutku varsa tecrube de olur
Tutku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Doyurucu bir cinsel yaşamın olmazsa olmazı şehvettir. Şehvet ise arzu ve tutkunun sonucunda ortaya çıkan çok güçlü bir duygudur ve elbette ki cinsel yaşamın vazgeçilmezidir.
Ancak ilişkilerin süresi uzadıkça çiftler şehveti ikinci plana atmakta ve cinsel yaşamlarının artık eskisi gibi olmadıklarından yakınmaktadırlar. Bunun en temel nedeni başlarda, sevgilerini şehvet ile beslerken sonradan bunun yerini şefkate bırakmasıdır. Çiftler, şefkat ile şehvetin bir arada bulunamayacağı gerçeğini göz önünde bulundurmalı ve sevgilerini şehvet ile beslemeye devam etmelidir.
Şehvetin devam etmesi, erkeğin kadına romantizm (dokunuş, bakış, ufak öpücükler vb.) sunması, kadının da erkeğe erotizm sunması ile mümkündür. Çünkü kadınlar romantizmden erkekler ise erotizmden beslenir. En can alıcı nokta ise şehvetsiz sevginin acı verdiğidir.
Tecrübe kısmına geldiğimizde daha çok partnerimizle yaşadığımız cinsel birlikteliklerimizde, kendimize ve partnerimize dair neleri keşfettiğimiz açısından bakarak tecrübenin önemli olduğunu söyleyebilirim. Burada tek eşli bir cinsel partnerden söz etmekteyim. Çiftler; her cinsel birlikteliklerinde daha keşfedici, merak edici, arzulayıcı bir yaklaşım içerisine girdiklerinde hem kendilerinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını hem de partnerinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, onun için haz bölgelerinin nereleri olduğunu keşfettiklerinde daha doyurucu bir cinsel yaşam içerisinde olacaklardır. Bu da tabi ki, birlikte deneyim kazanacakları bir sürecin içerisinde gerçekleşecektir.