Erkeklerin sekste tanga gibi, transparan veya dantelli külot gibi giyim materyalleri kullanması size çekici gelir mi? Beyler, partneriniz sizden bu tarz kıyafetler giymenizi isterse giyer misiniz?

Erkeklerin sekste tanga gibi, transparan veya dantelli külot gibi giyim materyalleri kullanması size çekici gelir mi? Beyler, partneriniz sizden bu tarz kıyafetler giymenizi isterse giyer misiniz?

Hayır ya ben kendi erkeğimde bu tür şeyleri hoş bulmuyorum. Bana erkeksi gelmiyor bu şekilde. Ben çıplak severim onun güçlü çıplak vücudu zaten bana çekici gelir. Bunlara hiç gerek yok.
Erkek erkek gibi görünmeli bu kıyafetleri giyen bir erkeğin erkekliğinden şüphe ederim ve hiç bir kadının böyle giyinen bir erkeği erkek olarak arzulayacağını düşünmüyorum
Cevap
8Cevap
Hayır ben giymem
kendi kişisel fikrim hayır bana çekici gelmez bunun yerine takım elbise giyse daha fazla yükselirim
Igrenc. adam gibi adam olmak cok mu zor
Açıkçası bana da iğrenç geliyor ama bunu seven erkek de, kadın da var ki bu tarz kuyafetler tasarlanıp üretiliyor ve satılıyor.
Bunlar pek güzel durmuyor ya. Bence kadın seksi külotları ve jartiyerler bende çokta kötü durmuyor merak edenleri beklerim jsjdh
Birisi istedi diye bir şey yapmam ama canım isterse yaparım.
benim transparan string ve tangalarım mevcut ve bazen günlük hayatta bazen de özel durumda giyiyorum
İğrenç ya tabik çekici gelmz
Çok. igrenc partnerimin kullanmasını onaylamam
Ay ben gülerim 🤭😂
Ayyy bu ne iğrenç
Bnce değişik denenebilir
Bune ya iğrenç
Gelmez.
Korkunç
Saçmalıktan başka bisey değil Bu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar