Cinsel Yaşam İlk boşaldığınız anı hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nerdeydi nasıldı ve kac yaşında? Güncellemeler+1 yıl Nasi bu kadar erken akiyo İlk boşaldığınız anı hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
furkanyazıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Küçük oyuncak saz vardı 7. sınıfa gidiyordum 2007 li yıllar ilk onun deliğinde denemiştim hey gidi günler sjs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bosaldin mi dhshs Yorumla furkanyazıyor +1 yıl Ahaha evet o zaman cocuk aklımla elimi kullanacağımı sonradan deneyimlemistim : ) Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır ama cinsel birliktelik çok önce yaşamıştım mastürbasyon yapmayı çok sonra öğrendim mastürbasyon için jöle kullanmıştım onu hatirliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla terenzi +1 yıl İsim soylemiyim burası turizm bölgesi biraz daha hızlı hersey Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Evet ilk masturumu yapmistim Bi kizi hayal ediyordum. Halende o kizi unutamam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Akti mi Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Anladim. Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Akmak demiyelim. Bosalmak diyelim. Mastur bosalmak icin yapilir. Ben sana girsem akmadan yani bosalmadan niye cikayim Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Ortaokul 1. Sınıfta vücudum ilk spermi üretmeye başladı. Bi garip oluyor insan tabi ama keyifliydi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil snladin Yorumla evliamauygun +1 yıl Ben vucudum sperm uretmeden once de mastürbasyon yapıyodum. Hatta uc dort yaşımdan beri , sonra döl gelmeye başladı. Tek farkı enerji kaybediyosun. Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. orta okulda evde. ilk denemede bir şey gelmedi ama zevk geldi 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. 16 yaşımda kız arkadaşım ile oynanışirken oluverdi birşeyler 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl dur seninkini tahmin edelimkamyoncunu ntekine verdin? 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. evet evde çıplak bir kadın resmine bakarken olmuştu. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hic bisey yapmadan Yorumla dreamliner61 +1 yıl yaptım ya :) detayı buradan veremiyorum sadece :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl azgınlıktan... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 12 13 yaşındaydım galiba kanepe surtunup zevk alıyordum bir anda patladım ilk kez geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akmismiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aktı evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hatırlanmaz mı? Benden 12 yaş büyük komşumuz Şermin ablanın el yardımıyla olmuştu. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki senin nasıldı? Yorumla
Policeee-Mann Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Lise yıllarında teyzemin bi bacım gibi kızı vardı. O boşaltmıştı tabi o zamanlar bosaldıgımi bilmiyordum. Ta ki ilk mastı yapana kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Policeee-Mann +1 yıl Uzerime oturmustu icine sokmaya falan çalışmıştı Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. 10 yaşında, arkadaşımın kız kuzeninin eliyle :) ablalık yaptı sağolsun 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 14 yaşında evin damında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasildi Yorumla Konrad027 +1 yıl İlk defa yaptığımda zevk almamıştım Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl 12 yasinda cok iyiydi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasildi Yorumla escinselbiri +1 yıl masturbasyonla Yorumla escinselbiri +1 yıl surekli seks ciplaklik hayal ederdim sadece cinsellik halen de oyle Yorumla Soran +1 yıl Erkegi mi hayal ettin Yorumla escinselbiri +1 yıl hayir o zamanlar daha degil Yorumla Soran +1 yıl Sonra nadil anladin Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 13 dük gece rüyalanmıştım :D Sekste 18 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelmis miydi Yorumla 97Kerim97 +1 yıl evet Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl yakından tanıklık etmek ister misin? ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet. komik ve garipti. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada olmaz. Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. okulda yapmıştım galiba sdfdsfd 12 filan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akti mi Yorumla Memoo00007 +1 yıl akti tabi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 23 yaşında grup yaptigimda 1 3 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Hahahaha sallama Yorumla kanka35 +1 yıl vaooo Yorumla Tolga2021 +1 yıl Nere boşaldın Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl evet kaygı bozukluğu yüüznden oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla kanka35 +1 yıl kimse görürse , ya kimse yakalarsa diye heyecandan Yorumla
cahit222 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Evet ortaokul yıllarındaydım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geldi mi Yorumla cahit222 +1 yıl Evet Yorumla cahit222 +1 yıl Senşn kaç yaşında oldu Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masildi Yorumla badboy_master +1 yıl bacaklarım kamaşmıştı boşalmıştım Yorumla
Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bir teknede 12 yaşlarında falan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne teknesi Yorumla Liblib +1 yıl Tur teknesş Yorumla Dmla00 +1 yıl 17 yaş Yorumla Liblib +1 yıl @Dmla00 nerde Yorumla Dmla00 +1 yıl Hani teknedeydiua Yorumla Liblib +1 yıl @Dmla00 nasıl oldu Yorumla Liblib +1 yıl Bende teknede dedim Yorumla sakinn06 +1 yıl @Dmla00 işi biliyor! Yorumla Dmla00 +1 yıl @sakinn06 ben kendimi kasdetmedim yalnız ve bir sal artık. Yorumla Liblib +1 yıl @sakinn06 kardeşim sizleri ilgilendiren bi olay yok burada Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl evet hatırlıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasildi Yorumla mur_aat +1 yıl Güzel. İstersen özelden detaylı anlatayım sana Yorumla
DegisikOlaylar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl 6. Sınıfta idim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasildi Yorumla DegisikOlaylar +1 yıl Onu burada anlatamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Küçük oyuncak saz vardı 7. sınıfa gidiyordum 2007 li yıllar ilk onun deliğinde denemiştim hey gidi günler sjs
Bosaldin mi dhshs
Ahaha evet o zaman cocuk aklımla elimi kullanacağımı sonradan deneyimlemistim : )
Hayır ama cinsel birliktelik çok önce yaşamıştım mastürbasyon yapmayı çok sonra öğrendim mastürbasyon için jöle kullanmıştım onu hatirliyorum
Kimle
İsim soylemiyim burası turizm bölgesi biraz daha hızlı hersey
Evet ilk masturumu yapmistim Bi kizi hayal ediyordum. Halende o kizi unutamam
Akti mi
Anladim.
Akmak demiyelim. Bosalmak diyelim. Mastur bosalmak icin yapilir. Ben sana girsem akmadan yani bosalmadan niye cikayim
Ortaokul 1. Sınıfta vücudum ilk spermi üretmeye başladı. Bi garip oluyor insan tabi ama keyifliydi.
Nasil snladin
Ben vucudum sperm uretmeden once de mastürbasyon yapıyodum. Hatta uc dort yaşımdan beri , sonra döl gelmeye başladı. Tek farkı enerji kaybediyosun.
orta okulda evde. ilk denemede bir şey gelmedi ama zevk geldi
16 yaşımda kız arkadaşım ile oynanışirken oluverdi birşeyler
dur seninkini tahmin edelim
kamyoncunu ntekine verdin?
evet evde çıplak bir kadın resmine bakarken olmuştu.
Hic bisey yapmadan
yaptım ya :) detayı buradan veremiyorum sadece :)
azgınlıktan...
12 13 yaşındaydım galiba kanepe surtunup zevk alıyordum bir anda patladım ilk kez geldi
Akmismiydi
Aktı evet
Hatırlıyorum mastürbasyon yapmıştım 11 yaşında falandı
Hatırlanmaz mı? Benden 12 yaş büyük komşumuz Şermin ablanın el yardımıyla olmuştu.
Peki senin nasıldı?
Lise yıllarında teyzemin bi bacım gibi kızı vardı. O boşaltmıştı tabi o zamanlar bosaldıgımi bilmiyordum. Ta ki ilk mastı yapana kadar
Nasil
Uzerime oturmustu icine sokmaya falan çalışmıştı
10 yaşında, arkadaşımın kız kuzeninin eliyle :) ablalık yaptı sağolsun
14 yaşında evin damında
Nasildi
İlk defa yaptığımda zevk almamıştım
12 yasinda cok iyiydi
Nasildi
masturbasyonla
surekli seks ciplaklik hayal ederdim sadece cinsellik halen de oyle
Erkegi mi hayal ettin
hayir o zamanlar daha degil
Sonra nadil anladin
13 dük gece rüyalanmıştım :D
Sekste 18
Gelmis miydi
evet
yakından tanıklık etmek ister misin? ;)
evet. komik ve garipti.
Anlatsana
burada olmaz.
okulda yapmıştım galiba sdfdsfd 12 filan
Akti mi
akti tabi
23 yaşında grup yaptigimda
Hahahaha sallama
vaooo
Nere boşaldın
Yok la onu nasıl hatırlayalım
12 yaşımda filandım.
evet kaygı bozukluğu yüüznden oluyor
Nasil yani
kimse görürse , ya kimse yakalarsa diye heyecandan
Evet ortaokul yıllarındaydım
Geldi mi
Evet
Senşn kaç yaşında oldu
evet
Masildi
bacaklarım kamaşmıştı boşalmıştım
Bir teknede 12 yaşlarında falan
Ne teknesi
Tur teknesş
17 yaş
@Dmla00 nerde
Hani teknedeydiua
@Dmla00 nasıl oldu
Bende teknede dedim
@Dmla00 işi biliyor!
@sakinn06 ben kendimi kasdetmedim yalnız ve bir sal artık.
@sakinn06 kardeşim sizleri ilgilendiren bi olay yok burada
Evet
Nasil
evet hatırlıyorum
Nasildi
Güzel. İstersen özelden detaylı anlatayım sana
Evet sinemada eline
Hatırlamıyorum
6. Sınıfta idim
Nasildi
Onu burada anlatamam